Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

İnşallah canım doktor bize 7 aydır gün aşırı ilişki olsun dedi dinledik doktoru olmadı ablam adetin biter biter yıkan hergün ilişki olsun dedi onu dinledim ve bu ay hamile kaldım
Yumurtlama günüyle alakali canim.yumurtlama gunu ve bir sonraki günü degerlendirirsen oluyor tabi herhangi bir saglik sorunun yoksa.her sey nasip.sen de cok takılma gidisatin gayet iyi.

Yumurtlama günüyle alakali canim.yumurtlama gunu ve bir sonraki günü degerlendirirsen oluyor tabi herhangi bir saglik sorunun yoksa.her sey nasip.sen de cok takılma gidisatin gayet iyi.
İnşallah böyle devam eder canım kalp atışını da duyayim da içim rahat etsin

Merhaba arkadaşlar size bi sorum olucaktı 2 gün önce test yaptırdım adet günümde beta 701 çıktı doktor keseyi göremedi çok kötüyüm
Kese benim bildiğim 5 haftadan önce gözükmez, kötü düşünme dua et bol bol, hayırlısıyla görürsün inş

İçin huzursuz olmasın böyle güzel bir günde, bende bugun test yaptım pozitif hemde hiç beklemiyordum :)pazartesi kan vericem kan degerlerime göre 6 haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum doktora, Allah saglıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzularımızı.

Amin canm adet günün gecti mi ben adet oldun ama az az bugünde kesildi 3 gun bugün normalde 7 gun sürer hiç şaşmaz acaba yerleşme mi

Amin canm adet günün gecti mi ben adet oldun ama az az bugünde kesildi 3 gun bugün normalde 7 gun sürer hiç şaşmaz acaba yerleşme mi
evet geçti adet günüm 8 gün ama 3 gün öncesine kadar test negatifti sanırım gec döllenme oldu ve testi yapacağım gün kahverengi akıntım oldu biraz snra geçti, umarım seninde öledir

Bende bu ay bekliyenlerdenim.Az once acilden geldim bir torba ilacla 1000 mg antibiyotikten tutunda hersey var doktora soyledim hamilelik riskim var diye kan verdirmedi.Cok tedirginim ya hamileysem.Hep boyle oluyor ne zaman bebis dusunsek ben acilde oluyorum

Gecmiş olsun çokk rahatsızlığın nedir?

Ne ilacı kullandınız

Eksik gelmiş mesajım. O pazartesi 5,9 cıktı ve 21 inde regl olmalıydım hala yok :/

Ne güzel ya hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasıp etsin olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Çıkmaz inşallah kötü düşünme
İnsallah ama beklemek çok zormuş şimdi pazara gittim geldim çok fena kasik ağrım var uzaniyorum hava da soğuktu ya havadan ya igneden artık bu ağrılardan da bıktım hamile kalmış olsam bu ağrılar sorun değil ama böyle olunca sinir oluyorum bostan yere ağrı cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…