- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR DUALARIMIZ SENİNLE...Kizlar ben biraz once kan verdim sonuc yarin cikacak dua edin de bosa umitlenmis olmiyim.
Canım inşallah rabbim verir ve karnındadır bende yarın vereceğim inşallah bende hamileyimdir ha bu arada canım neden yarın çıkacak özele mü gittinKizlar ben biraz once kan verdim sonuc yarin cikacak dua edin de bosa umitlenmis olmiyim.
In geçmesini bekle canim ben adetten once verdim cikmadikanda sonuç hemen belli oluyor mu? yani adetime daha 4 gün var kan versem cıkar mı 11 haziran 16 haziran 26 haziranda ilişkiye girdik
Adetin geçmesini bekle canim ben adetten once verdim cikmadikanda sonuç hemen belli oluyor mu? yani adetime daha 4 gün var kan versem cıkar mı 11 haziran 16 haziran 26 haziranda ilişkiye girdik
Hayir saglik ocaginda verdim kani saglik ocagida bir gun sonra veriyor sonuclari benim ilcede bir tane ozel var ona da guven olmuyorCanım inşallah rabbim verir ve karnındadır bende yarın vereceğim inşallah bende hamileyimdir ha bu arada canım neden yarın çıkacak özele mü gittin
BİRSENBİRBEN BİRDE MERHABA benim de 3 gün kaldı dün kasıklarımda ağrı vardı ben kendimi bir değişik hissediyorum cok sinirleniyorum bazende cok durgunum adet gecıkmesı olursa hemen test yapsam gebelık testi cıkar mı acabaMerhaba kızlar benimde reglime 6 gün var bende heyecanla bekliyorum. Birbirimize dua edelim hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah. Benimde ilk gebeliğim mol gebelikti ondan kaybettim bebeğimi 1 yıl bekledim şimdi korkuyorum tabi
BİRSENBİRBEN BİRDE MERHABA benim de 3 gün kaldı dün kasıklarımda ağrı vardı ben kendimi bir değişik hissediyorum cok sinirleniyorum bazende cok durgunum adet gecıkmesı olursa hemen test yapsam gebelık testi cıkar mı acaba
yani canım adet gecikmesi olmadan mı kan testi yapırmamı öneriyorsun ilişki 16 haziran ve 11 haziran da oldu tutsa bile 15 gün içnde belli olur mu kandaCanım benim adet gecikmesinde silik olarak çıkmıştı ve hamileydin geçen sene çıkıyor yani. Ama kandan beta hcg baktırmanı tavsiye ederim sağlık ocakları yapıyor daha kesin sonuç alırsın.
bazı gebelik testlerinde 15 gün adet gecıkmesı olacak kı cvp versın gebeyseniz yanı ama kanda adet gecıkmesinden bır hafta sonra belli olurKızlar bende adetten 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif çıktı şu an 3 gün geçti hala olmadım testi tekrarlamalıyım sizce ??
yani canım adet gecikmesi olmadan mı kan testi yapırmamı öneriyorsun ilişki 16 haziran ve 11 haziran da oldu tutsa bile 15 gün içnde belli olur mu kanda
Kızlar bende adetten 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatif çıktı şu an 3 gün geçti hala olmadım testi tekrarlamalıyım sizce ??
GEÇ DÖLLENME NEDEMEK YA BEN BİLMİYORUM HİÇ BUNLARICanım ben adetim geçtikten sonra eczanedeki testlerden almıştım pozitif çıktı. Eğer geç döllenme yoksa ilişkiden 10 gün sonra da çıkıyor kandan gebelik.
korkma bence inşallah gönlündeki olur ben cadedeki butun testleri bitirdim.Ay inşallah kızlar ya test alıcam ama korkuyorum negatif çıkar diye çok ümitlendim ama adet gecikmesi hariç hiç bi belirtim yok mide bulantısı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?