İnşallah :) çok teşekkür ederimCanım bence hamilesin çünkü o aletin içinde bi çubuk var ve o çubuğun üstünde hamile olmadığında tek çizgi çıkar oca c nin altında iki çizgi çıkarsa herhangi bi yer farketmez hamilesin sayılır önmli olan hangisinin altında olduğu değil iki çizgi olduğu. Hayırlısı olsun :)
Aaaa hayirli olsunn :)) yanilma yokNe olur uyanık biri var mı bana yardım edin
Canim bence testi tekrarla biraz garip cikmis o kadar yakin olmamali bence cizgiler test hatali olabilir
Gecti mi adetin kacinci gununİnşallah Sinem insallah
Kac aydir deniyosunuzBugün 11 gün geçti
Teste gore hamilesin canim bence bugun hemen bir kan testiyle bu sonucu taclandir :) siz ne zamandir deniyordunuz?Benim ise regl tarihim bugün
Allah insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) darisi diger bekleyenlere.. Biz de bu ay ilk kez korunmadik adet gecikti ama testler negatif..1.5 sene denedik ondan vazgeçtim artık tüp bebek tadavisine bile başladık ben bu ay yumurta toplatacaktım
Cok tesekkurler :)) basindan beri hayirli zamanda gelsin diye dua ediyorum ben de o yuzden simdi uzulmek dogru degil .. Bugun evlilik yildonumumuz esime supriz yapmayi cok istemistim olmadi. Simdi babalar gunune kesin yetistirmem lazim :)))Hayırlısını iste rabbim çok büyük dua edicem senin için umarım yüce Mevla'm en kısa zamanda nasip eder
Sagol canim hepimizin insallahAllah Mutlu etsin mutluluğunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?