Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

canım inşallah hamilesindir belirtilerin nedir

Canim normalde adet öncesi göğüslerim şişip acımaya başlardı düne kadar hiç bişey olmadı dün sadece uçları çok acimaya başladı onun için zaten kan testi hemen yaptım kasık ağrısı bel ağrısı adet olcak gibi geçti hiç ağrı filan kalmadı sanki adetim bitmiş gibi arada bir iki saniye adet oldum saniyorum bi ağrı girip çıkıyo halsizlik çabuk yorulma

kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Bugün adet olmamgerekiyordu. Ovulasyon testiylede ölçülür mü. Ben internette okudumoluyormus ama yinede inanmıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz

Insallah canim cok tesekkur ederim moral icin :)

Adetimden 1 gün geçti.. Sadece göğüslerim hassaslaştı.. Ağrı sızı yok bide akıntım koyu.. Bakalım inş bebiş wardır.. PaZetesiye kadar beklicem olmazsa israr test yaparım kızlar..

Owu testine güwenme.. Çok yanıltıyormyş bu sitede çok okudum yanlış sonuç wereni.. Normal gebelik testiyle yap da bak.. Yda kan testi wer

Adetimden 1 gün geçti.. Sadece göğüslerim hassaslaştı.. Ağrı sızı yok bide akıntım koyu.. Bakalım inş bebiş wardır.. PaZetesiye kadar beklicem olmazsa israr test yaparım kızlar..
Canım bende de hiç akıntı yok ya sadece ara ara kasık ağrısı oluyor bide hmğüslerim aprıyor üç gün geçti adetimden. Akıntı olmasa da ümitlenebilir miyim ki :)

Canım bende de hiç akıntı yok ya sadece ara ara kasık ağrısı oluyor bide hmğüslerim aprıyor üç gün geçti adetimden. Akıntı olmasa da ümitlenebilir miyim ki :)
Ben ikinciyi düşünüyorum cnm.. İlk hamileliğimde çok akınto oluyosu.. Doğuraba kadar diyebilirim.. Ama ikinci hamilelikle bir olur mu onu bilemiyorum.. Her bünye farklıdır bence

Ben ikinciyi düşünüyorum cnm.. İlk hamileliğimde çok akınto oluyosu.. Doğuraba kadar diyebilirim.. Ama ikinci hamilelikle bir olur mu onu bilemiyorum.. Her bünye farklıdır bence
İnşallah dediğin gibi bünyedendir canım inşallah bebiş vardır çok istiyorum.. Hayırlısı artık.

Merhaba. 9 haziran regl oldum. 2.günü hormon testi yapıldı.sonuç iyi dedi. Ve Dr klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini başlattı. 21 haziran da iğne oldum. 4 temmuz da kontrole gel dedi. Yani reglime 6 gün var daha ama regl olacakmış gibi karnım kasıklarım ara ara ağrıyor ve korkuyorum regl mi oluyorum diye. 34 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Kızlar bilen varsa yardım etsin ne olur . Yarın öğreneceğim gerçi ama ölüyorum meraktan. Ateşimi de ölçtüm 36.7 çıktı. 1 yıldır uğraşıyorum

İyi geceler kızlar bende beklemedeyim hala bat en geç 9 temmuz geçen hafta perşembe cuma ovulasyonla yumurtlamamı yakaladım şimdi bekliyorum ama bugün iyi değilim midemden sırtıma sırtımdan belime kasığıma hatta sağ bacağıma kadar vuran kasan ağrılar var yerimden kalkışlarımda gözlerim kararıyo dünya ters dönüyo resmen hep akıntı yaşardım adet öncesi ve umutlanırdım her ay şimdi yok denecek kadar az akıntım var acele etmek istemiyorum ama test yapmamak içinde zor tutuyorum kendimi

Meraba arkadaslar bir yillik evliyim gectigimiz ay ilk bebek denememiz oldu benim de adetime uc dort gun var pek sanmiyorum ama insallah bende hamileyimdir hic bir belirti yasamiyorum sadece bu ara cok sik tuvalete cikiyorum buda bi belirtiymis ama psikolojikte olabilir benim adetim duzensiz biraz o yuzden pek umutlu bakamiyorum nedense allah herkesin gonlune gorr versin insallah bekleyen herkes bu ay hamile cikar dokuz ayi beraber atlatiriz

Meraba canim bazen hailelikte de adet sancisi gibi sancilar oabiiyormus oumlu dusunmeye calisalim hersey guzel olsun

Sıkma canını var Bi hayır bir daha ki ay inşallah olur olumlu düşün hormonları etkileme.
Üzülmemek elde değil en kötüsü ümitlenip ümidinin suya düşmesi sanırım. Bayram sonu doktora gidecem inşallah sıkıntı yoktur. Hayırlısı diyorum canım Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…