Bilmiyorum fazla ümitlenmek istemiyorum test negatif çıksa üzülecem o yüzden biraz daha geçsin istiyorum.. Sanki her an adet olacam gibi yaa çok garip.Hadi hayırlısı. Ben olsam yarın sabah yapardım bi test :)
canım inşallah hamilesindir belirtilerin nedir
Insallah canim cok tesekkur ederim moral icin :)Amin inşallah sağlıklı bebişlerimiz olurda yeriz hahaha ben moralımı hiç bozmadım düşükten sonra hatta sevindim çünkü ben hamile kalamıyodum rabbim nasıp etti inşallah bir daha nasıp eder bu sefer bebeğinde alırız kucağimiza çok ta kafaya takma eminim kısa vakitte bebişin olacak moralın bozma
Can'ım daha erken acık daha beklemen lazım
Owu testine güwenme.. Çok yanıltıyormyş bu sitede çok okudum yanlış sonuç wereni.. Normal gebelik testiyle yap da bak.. Yda kan testi werEki Görüntüle 1854990 kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Bugün adet olmamgerekiyordu. Ovulasyon testiylede ölçülür mü. Ben internette okudumoluyormus ama yinede inanmıyorum.Siz ne düşünüyorsunuz
Canım bende de hiç akıntı yok ya sadece ara ara kasık ağrısı oluyor bide hmğüslerim aprıyor üç gün geçti adetimden. Akıntı olmasa da ümitlenebilir miyim ki :)Adetimden 1 gün geçti.. Sadece göğüslerim hassaslaştı.. Ağrı sızı yok bide akıntım koyu.. Bakalım inş bebiş wardır.. PaZetesiye kadar beklicem olmazsa israr test yaparım kızlar..
Ben ikinciyi düşünüyorum cnm.. İlk hamileliğimde çok akınto oluyosu.. Doğuraba kadar diyebilirim.. Ama ikinci hamilelikle bir olur mu onu bilemiyorum.. Her bünye farklıdır benceCanım bende de hiç akıntı yok ya sadece ara ara kasık ağrısı oluyor bide hmğüslerim aprıyor üç gün geçti adetimden. Akıntı olmasa da ümitlenebilir miyim ki :)
İnşallah dediğin gibi bünyedendir canım inşallah bebiş vardır çok istiyorum.. Hayırlısı artık.Ben ikinciyi düşünüyorum cnm.. İlk hamileliğimde çok akınto oluyosu.. Doğuraba kadar diyebilirim.. Ama ikinci hamilelikle bir olur mu onu bilemiyorum.. Her bünye farklıdır bence
Test yapsana canım :)İnşallah dediğin gibi bünyedendir canım inşallah bebiş vardır çok istiyorum.. Hayırlısı artık.
Meraba canim bazen hailelikte de adet sancisi gibi sancilar oabiiyormus oumlu dusunmeye calisalim hersey guzel olsunMerhaba. 9 haziran regl oldum. 2.günü hormon testi yapıldı.sonuç iyi dedi. Ve Dr klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini başlattı. 21 haziran da iğne oldum. 4 temmuz da kontrole gel dedi. Yani reglime 6 gün var daha ama regl olacakmış gibi karnım kasıklarım ara ara ağrıyor ve korkuyorum regl mi oluyorum diye. 34 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Kızlar bilen varsa yardım etsin ne olur . Yarın öğreneceğim gerçi ama ölüyorum meraktan. Ateşimi de ölçtüm 36.7 çıktı. 1 yıldır uğraşıyorum
Sıkma canını var Bi hayır bir daha ki ay inşallah olur olumlu düşün hormonları etkileme.Test Yapmama gerek kalmadı arkadaşlar hastalandım
Üzülmemek elde değil en kötüsü ümitlenip ümidinin suya düşmesi sanırım. Bayram sonu doktora gidecem inşallah sıkıntı yoktur. Hayırlısı diyorum canım Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasını.Sıkma canını var Bi hayır bir daha ki ay inşallah olur olumlu düşün hormonları etkileme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?