Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Selam kizlar eger sizde birkaç günde diyetimi bozmam ,yarisarak zayiflarim diyorsaniz sizin yeriniz burasi...
Eger yaptiginiz diyeti, sporu günlük olarak paylasacak, her hafta yarismalara katilarak motivasyonumu arttirmak el birligiyle kilo vermek istiyorum diyorsaniz buyrun....Hosgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum...
Kisisel bir günlük degil her yasta ,her kiloda ,evli-bekar, çocuklu-çocuksuz herkesin yazacagi bir günlük olmasini istedim buranin...
Ayrica isteyen herkes kaç kilo olursa olsun yarismalara katilabilir (kilo sinirlamasi yok)....
Simdi varmisiniz bu yepyeni günlükle yine yeniden baslamaya, yepyeni bir bedene ve yepyeni bir görünüse beraber kavusalim mi???

Son düzenleme:
Eveeett diyetime kaldigim yerden 62 kiloyla devam ediyorum...Amacim ayca kayanin 1 ayda 8 kilo verdiren diyetiyle ve aksam saat 18.00 dan sonra yemiyerek mayisin ilk haftasina 53 kilo olmak....
Nesfitimi yiyerek basladim gune....

SLM CANIM
bende ıkı bardak suyumu ıctım nesfıtımı yedım kızımı okula gonderdım geldım bu hafta bende 68 i gormek ıstıyorum haftasonu bıraz kacırssam da hemen pazar aksamı toparladım ve geldım yanına bugun temızlık gunum kızımın aşısı var belkı ahmet keremı alıstırma olsun dıye bı okul var oraya gotururum bır saatlıgıne bıraz yogunum yanı gorumek uzere
sen naptın hallettınmı butun ıslerını emre basladı sanırım bugunnokula

Merhabalar, bende bugün itibarıyla diyete başlamış bulunmaktayım. Bu sabah diyetisyene gittim. Kilom 80.3 biri sorduğunda söylemeye utanıyorum inanın ki. 23 yaşındayım. İnş. bende 60 kilo olana kadar bırakmayacağım diyetimi. Umarım en kısa zamanda bu kilolardan kurtuluruz.
Bugün kahvaltıda;
Bol yeşillik,
Bir parça peynir,
Çay,
1 tatlı kaşığı pekmez (diyetisyenimin tavsiyesi)
2 dilim ekmek yedim

canım yasın daha genc bence verırsın azmedersen ki bak dıyetısyene baslamıssın demekkı vermeye karar vermıssın baslamıssın yanı
bıraz dıkkkat edersen bır hafta verdıgın kılolar senı gaza getırıp devamı gelecektır bence
basarılar ınsallah ıstedıgın kıloya ulasırsın

bugunkü menum
sbh:nesfıt
aara:10fındık
oğlen:brokolı ve bır dılım ekmek
ara:1 elma
aksam:domates corbası 1dılım tb ekmek 4catal makarna ve yogurt ve ıkı kasık mısır yedım konserve bıraz karısık oldu :)

sımdıde ballı su ıcıyorum bu sekılde kapatıcam daha yemembısey

bebişkoyu bugun dr. gortudum aşı ıcın 200 gr. almıs bu ay acaba dıyet yaptıgım ıcın mı az aldı ?cok uzuldum az ama olsun dedı hemsıre ama bımmıyorum ballı suyuda bıraz o yuzden ıctım

Slm canim emrecik bugun basladi okula artik daha cok vaktim olur sanirim...sen kacla kac arasi burda oluyorsun genelde?saatlerimiz uyarsa gevezelik yapariz bol bol:))
Ayy canim yaa insallah verirsin uzulme 80 kilo cok cok fazla bir kilo degil boyun uzunsa.insallah siki bir diyetle 5-6 ayda verirsin hatta spor yapiyorsan 3-4 aydada verirsin uzulme.ayrica onumuzdeki haftadan itibaren yarismalarimiz olacak daha iyi motive olur daha cabuk kilo verirsin merak etme ) boyun kacti senin canim?

Oh oh masallah gayet iyi gidiyorsun sen veriyorsun kizin aliyor ne guzel :))az degil canim almis sonusta uzulme bebekler bazen cok kilo alir bazen az uzme kendini...

Bende bugun oglende 1.5 dilim ekmek bir kase corba.
Aksamda kahvaltilik biseyler yedim.
20 gr peynir ,10 gr recel, 2 dilim ekmek ,yumurta ve cay...
Birazdan bir portakal yiyip gunu kapaticam...

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ben üniversitede okuyorum sömestıra girdik bugün bu 1 ay diyette bi sorunum olmaz.Okul başlayınca zorlanacağım ama şu an çok kararlıyım ideal kiloma ulaşana kadar durmak yok.

Görüntü olarak 80 kilo gayet kötü. Malesef boyum da kısa 1.59 boyundayım bazen cama görüntüm yansıdığında gerçekten böyle mi görünüyorum deyip kendimden utanıyorum. Spora yazıldım bugün ama sadece 1 ay gidebileceğim 1 ay sonra okulum başlıyor. Sabah 9 dan kşam 6 ya kadar okulda oluyorum. Yarışmaları heyecanla bekliyorum :)

Bugün diyetimde yemek saatlerine ve yemem gerekenlere harfiyen uydum. Ne bir eksik ne bir fazla.
Öğle yemeğinde;
1 kase çorba,
Yarım kase yoğurt,
1 dilim ekmek,
Bol yeşillik
Birazda et yedim

Ara öğünlerde 1 adet meyve

Akşam yemeğinde;
1 kase çorba,
Yarım kase yoğurt,
1 dilim ekmek,
Sebze yemeği yedim.

offf offff bir kaç günde diyetimi bozamam deyip bozanlardanım kızlar :9 ister iradesiz deyin ister tembel deyin ne derseniz deyin haklısınız ama olmuyor işte buralara takılıyorum en fazla 1 hafta zayıflama gruplarına da katıldım olmadı .herkes çatır çatır kilo verirken ben bu güzel yaşlarımı kilolu olarak ,hep kendini bu konuda mutsuz hissederek,zayıf hatunlara imrenerek geçiriyorumm ,böyle böyle ömrümü geçiriyorum boyum 1.70kilo 86

canım takıl bıze sen ozenecegıne herkes sana ozensın

haklisin canim boyun uzun olsaydi biraz daha en azindan bu kadar belli olmazdi ama olsun uzulme sen isteyip basarmaya karar verdiysen kilolar duramaz senin onunde....
okula geri basladiginda sik sik kk ya girebilme imkanin olacakmi peki???

harikasin canim aynen boyle devam sen bu gidisle beni bile geçersin valla

hosgeldin caniiimmm
zayiflama gruplarinin insani strese soktugunu dusunuyorum ben...rahat bir sekilde stres altinda olmadan ,eglenerek zayiflayabilecegimize inaniyorum ve iste bu yuzdende bu topigi açtim...birbirimize destek olarak, moral vererek el birligiyle manken gibi hatunlar olacagiz diyetlerimizi bozmadan insallah...
sendeki sorun motivasyon eksikligi sanirim, nedenini arastirmak lazim....
kendini diyete hazir hissediyormusun?
asla birakamam dedigin yiyecekler varmi tatlilar, çikolatalar yada hamur isleri???
spor yapiyormusun ? ve herseyden onemlisi bol su tuketiyormusun??

yasin kaç canim? cocuk varmi kilolar dogum kilolarimi???

çok soru nsordum kusura bakma sadece motivasyonunun neden bu kadar dusuk oldugunu ogrenmeye calisiyorum...bunu da duzeltmenin bir yolu vardir mutlaka o duzelincede hersey arkasindan çatir çatir gelir...elveda kilolar, hosgeldiniz küçük beden kiyafetler ,meraba aynalar gibi :))

Son düzenleme:
Gunaydinlar canlar nesfitimi yedim geldim :))
birazdan bir mandalina yiycem ara ogun olarak...

bu ayça kayanin diyetinin 1. beslenme listesi tam benlikmis 10 gunde acayip inceldim 1 haftada 2.7 kilo verdim daha ne olsun

Nazlibahar bekledim bekledim gelmedin, küstüm gidiyorum ben
ogleden sonra 4'ten oncede gelmem hadi simdide sen bekle beni

bende takilayimmi sana nolur noluuuurrrrrr

sana takilmayan ölsün diyesim geldi birden

takıl takıl canım takıl
olsun be mehayım

Nazlibahar bekledim bekledim gelmedin, küstüm gidiyorum ben
ogleden sonra 4'ten oncede gelmem hadi simdide sen bekle beni

ya kusme nolur sabah ben gamzeyı evden cıkarınca 1saat dolasıyorum 11-12 arası ıste sonra ıs guc falan sımdı de ahmet keremle okula gıdıp gelıyoruz 1saatlıgıne alısmas ıcın bakalım bugun 3-4 arası gıtcez yıne
ben senı hep beklıyorum gzolerım yollarda

ayca kayanın 1besenmesını bende begendım cok guzelde uyguluyorum ama herkes emzııryorsun cok az yıyorsun dıyıp duruyor bebegımde bu ay 200 gr alınca endıslendım ben ya bugun 2.beslenmeye gectım yarın cumaya kadar 1.beslenmeye devam cuma ve cumartesı gunum var ınsallah bakalım hedef 68 bugun ekadar guzel gıttı ınsallah boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…