Merhabalar, bende bugün itibarıyla diyete başlamış bulunmaktayım. Bu sabah diyetisyene gittim. Kilom 80.3biri sorduğunda söylemeye utanıyorum inanın ki. 23 yaşındayım. İnş. bende 60 kilo olana kadar bırakmayacağım diyetimi. Umarım en kısa zamanda bu kilolardan kurtuluruz.
Bugün kahvaltıda;
Bol yeşillik,
Bir parça peynir,
Çay,
1 tatlı kaşığı pekmez (diyetisyenimin tavsiyesi)
2 dilim ekmek yedim
Slm canim emrecik bugun basladi okula artik daha cok vaktim olur sanirim...sen kacla kac arasi burda oluyorsun genelde?saatlerimiz uyarsa gevezelik yapariz bol bol:))SLM CANIM
bende ıkı bardak suyumu ıctım nesfıtımı yedım kızımı okula gonderdım geldım bu hafta bende 68 i gormek ıstıyorum haftasonu bıraz kacırssam da hemen pazar aksamı toparladım ve geldım yanına bugun temızlık gunum kızımın aşısı var belkı ahmet keremı alıstırma olsun dıye bı okul var oraya gotururum bır saatlıgıne bıraz yogunum yanı gorumek uzere
sen naptın hallettınmı butun ıslerını emre basladı sanırım bugunnokula
Ayy canim yaa insallah verirsin uzulme 80 kilo cok cok fazla bir kilo degil boyun uzunsa.insallah siki bir diyetle 5-6 ayda verirsin hatta spor yapiyorsan 3-4 aydada verirsin uzulme.ayrica onumuzdeki haftadan itibaren yarismalarimiz olacak daha iyi motive olur daha cabuk kilo verirsin merak etmeMerhabalar, bende bugün itibarıyla diyete başlamış bulunmaktayım. Bu sabah diyetisyene gittim. Kilom 80.3biri sorduğunda söylemeye utanıyorum inanın ki. 23 yaşındayım. İnş. bende 60 kilo olana kadar bırakmayacağım diyetimi. Umarım en kısa zamanda bu kilolardan kurtuluruz.
Bugün kahvaltıda;
Bol yeşillik,
Bir parça peynir,
Çay,
1 tatlı kaşığı pekmez (diyetisyenimin tavsiyesi)
2 dilim ekmek yedim
bugunkü menum
sbh:nesfıt
aara:10fındık
oğlen:brokolı ve bır dılım ekmek
ara:1 elma
aksam:domates corbası 1dılım tb ekmek 4catal makarna ve yogurt ve ıkı kasık mısır yedım konserve bıraz karısık oldu :)
sımdıde ballı su ıcıyorum bu sekılde kapatıcam daha yemembısey
bebişkoyu bugun dr. gortudum aşı ıcın 200 gr. almıs bu ay acaba dıyet yaptıgım ıcın mı az aldı ?cok uzuldum az ama olsun dedı hemsıre ama bımmıyorum ballı suyuda bıraz o yuzden ıctım
canım yasın daha genc bence verırsın azmedersen ki bak dıyetısyene baslamıssın demekkı vermeye karar vermıssın baslamıssın yanı
bıraz dıkkkat edersen bır hafta verdıgın kılolar senı gaza getırıp devamı gelecektır bence
basarılar ınsallah ıstedıgın kıloya ulasırsın
Ayy canim yaa insallah verirsin uzulme 80 kilo cok cok fazla bir kilo degil boyun uzunsa.insallah siki bir diyetle 5-6 ayda verirsin hatta spor yapiyorsan 3-4 aydada verirsin uzulme.ayrica onumuzdeki haftadan itibaren yarismalarimiz olacak daha iyi motive olur daha cabuk kilo verirsin merak etme) boyun kacti senin canim?
offf offff bir kaç günde diyetimi bozamam deyip bozanlardanım kızlar :9 ister iradesiz deyin ister tembel deyin ne derseniz deyin haklısınız ama olmuyor işte buralara takılıyorum en fazla 1 hafta zayıflama gruplarına da katıldım olmadı .herkes çatır çatır kilo verirken ben bu güzel yaşlarımı kilolu olarak ,hep kendini bu konuda mutsuz hissederek,zayıf hatunlara imrenerek geçiriyorumm ,böyle böyle ömrümü geçiriyorumboyum 1.70kilo 86
Görüntü olarak 80 kilo gayet kötü. Malesef boyum da kısa 1.59 boyundayım bazen cama görüntüm yansıdığında gerçekten böyle mi görünüyorum deyip kendimden utanıyorum. Spora yazıldım bugün ama sadece 1 ay gidebileceğim 1 ay sonra okulum başlıyor. Sabah 9 dan kşam 6 ya kadar okulda oluyorum. Yarışmaları heyecanla bekliyorum :)
harikasin canim aynen boyle devamBugün diyetimde yemek saatlerine ve yemem gerekenlere harfiyen uydum. Ne bir eksik ne bir fazla.
Öğle yemeğinde;
1 kase çorba,
Yarım kase yoğurt,
1 dilim ekmek,
Bol yeşillik
Birazda et yedim
Ara öğünlerde 1 adet meyve
Akşam yemeğinde;
1 kase çorba,
Yarım kase yoğurt,
1 dilim ekmek,
Sebze yemeği yedim.
offf offff bir kaç günde diyetimi bozamam deyip bozanlardanım kızlar :9 ister iradesiz deyin ister tembel deyin ne derseniz deyin haklısınız ama olmuyor işte buralara takılıyorum en fazla 1 hafta zayıflama gruplarına da katıldım olmadı .herkes çatır çatır kilo verirken ben bu güzel yaşlarımı kilolu olarak ,hep kendini bu konuda mutsuz hissederek,zayıf hatunlara imrenerek geçiriyorumm ,böyle böyle ömrümü geçiriyorumboyum 1.70kilo 86
canım takıl bıze sen ozenecegıne herkes sana ozensın
bende takilayimmi sana nolur noluuuurrrrrr
sana takilmayan ölsün diyesim geldi birden
Nazlibahar bekledim bekledim gelmedin, küstüm gidiyorum ben
ogleden sonra 4'ten oncede gelmem hadi simdide sen bekle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?