Menümde diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum sadece çayı şekersiz iç dedi ben yarım çay kaşığına kadar düşürdüm şekeri ama tamamen şekersiz içemiyorum malesef
Spor salonunda 1 saat kadar çalışıyorum. Bugün ikinci kez gideceğim bütün vücut aletlerini kullanıyorum. Çünkü kilo verdiğimde vücudumun sarkmasından korkuyorum. Sporda ilk günler gerçekten zor. Pazartesi ilk gitmiştim bugün hala heryerim ağrıyor :)
Kilo cetveli nerden yapılıyor?
Menümde diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum sadece çayı şekersiz iç dedi ben yarım çay kaşığına kadar düşürdüm şekeri ama tamamen şekersiz içemiyorum malesef
Spor salonunda 1 saat kadar çalışıyorum. Bugün ikinci kez gideceğim bütün vücut aletlerini kullanıyorum. Çünkü kilo verdiğimde vücudumun sarkmasından korkuyorum. Sporda ilk günler gerçekten zor. Pazartesi ilk gitmiştim bugün hala heryerim ağrıyor :)
Bugün kahvaltıda;
2 dilim ekmek,
1 dilim kaşar peyniri,
yeşillik olarak maydonoz,
2 bütün ceviz,
1 kaşık pekmez ve bir bardak çay içtim, yedim.
1 saat sonra 1 tane elma yiyeceğim ve spor salonuna gideceğim.
Afiyet olsun :) oğlunuz kaç yaşında? Ben okul öncesi öğretmenliği bölümünde okuyorum merak ettim.
Kizlar yarismaya katilmak isteyenler cuma sabahi oglene kadar kilosunu bildirsin.listeyi ogleden once hazirliycam....
selam kizlar bugun yediklerim soyle:
sabah kahve ictim ...bir saat sonrada 2 dilim ekmek ve 30 gr peynir yedim cay ile...
ara yarim elma
oglen sadece bir tabak dolusu tursu yedim ( kalorisi cok dusukmus okuduguma gore )
aksama menum zengin ...
firinda balik, marul salata ve firinlanmis mantar.....
Hosgeldin canim iyi etmissin nickini degistirmekle...sen en son kac kiloyla aramizdan ayrilmistin canim?bu arada ben 2 degil 2,7 kilo verdim canim...
Canim evde oldugun zamanlardada leslie sansone ile yuruyus yapabilirsin.
çok eleştirmiş olmak istemiyorum
ama tuz su tutulmasını sağladığı için bende kilo yapıyor
turşu yerine karnabahar brokoliyi menüne eklemeni öneririm veya akşam yiyeceğin mantarı öğlen yersen daha iyi olur gibime geldi
canım çok çok güzel kilo vermişsin bravo sana
ben 55.5la bıraktım bıara58.5bile gördüm tartıda,
çok yedim ilk bıraktığımda şimdi biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum
canım bnde 2 şekerli içiyordum 1 ay öncesine kadar sonra
ilk önce siyah çay içmedim yeşil çay ve rezeneyi çubuk tarçınla içtim bekledikçe daha da tadı çıkıyor :126:
bir kaç gün içinde tarçına alıştım
sonra siyah çay içerken de içine attım o da güzel oldu
artık şeker kullanmıyorum:79:
şekeri bırakmak istiyorsan böyle dene istersen
cok guzel bence sporla destekleyınce super oluyor
Kizlar yarismaya katilmak isteyenler cuma sabahi oglene kadar kilosunu bildirsin.listeyi ogleden once hazirliycam....
Canim aslinda baslayip kendini birkac gun tutsan alisirsin ilk 3-4 gun zor sonrasi kolay...canımmm bende gelmek istiyorum ama motivasyonum çok düşük ya kilolarım doğumdan kaldı .aslında herşeye vakt ayırabilirim kızım 4 yaşını bitirecek .spor da yapabilirim ama enerjim yok sanki ,hergün sabah başlıyorum akşama bitiyor eşim bankacı ,ben memurum onun gelmesi 8i buluyor onu beklemeyim diyorum 6 da yiyrum bazen .şimdi birde kış mısır patlat çay meyve çerez dayanamıyorum ,yemeği erken yediğimde bu sefer bunları yiyorum akşam beni mahvediyor anlayacağınız
Su anda 5-6 kisiyiz zaten canim ama ilerleyen zamanlarda cogalabiliriz.birde affınıza sığınarak bişey söyleyecem cuma günü katılacak olanlar kaç kişi olacak ? çok olunca herkes gün içinde menüleri dışında biçok şey paylaşıyor evde olanlar şanslı ben işten gelince en az yarım saat geçmişi okumakla geçiyor bu sefer kızım ilgi istiyor haliyle ,kişi sayısını biraz sınırlı tutsak olurmu?
Bugün öğlen yemeğinden sonra misafirliğe gittik. Görmeniz lazım neler neler hazırlamışlar. Hepsi bi yana incecik tam benim sevdiğim gibi sarılıp servis edilmiş dolmalar vardı masada. (Hala gözümün önündeler ah ah) Ve ben büyük bir irade örneği gösterdim ve dolma dahil hiçbişe yemedim. Tabağım dolu görünsün yiyomuşum izlenimi vermek için tabağı salatayla doldurdum yanında da 2 bardak oyalanarak çay içtim. Öyle işte.. Şu anda moralim bozuldu dersin birinden kalmışım ilk defa bi dersten kalıyorum canım çok sıkıldı. Genelde canım sıkkınken çikolata yerim moralim yerine gelir ama şu an o imkanım da yok
Bugün öğlen yemeğinden sonra misafirliğe gittik. Görmeniz lazım neler neler hazırlamışlar. Hepsi bi yana incecik tam benim sevdiğim gibi sarılıp servis edilmiş dolmalar vardı masada. (Hala gözümün önündeler ah ah) Ve ben büyük bir irade örneği gösterdim ve dolma dahil hiçbişe yemedim. Tabağım dolu görünsün yiyomuşum izlenimi vermek için tabağı salatayla doldurdum yanında da 2 bardak oyalanarak çay içtim. Öyle işte.. Şu anda moralim bozuldu dersin birinden kalmışım ilk defa bi dersten kalıyorum canım çok sıkıldı. Genelde canım sıkkınken çikolata yerim moralim yerine gelir ama şu an o imkanım da yok
hadi maşallah iyi dayanmışın ,işte bende irade yokya ben olsam hepsinin ucundan azıcık yerdim kızlar gebertin beni yaa bu kadar rahatlık olmaz değil mi?dersleri takma kurtarırsın inşallah .sağlık olsun,çikolata da yemedin süpersin:46 bende strese girince senin gibi abur cubura düşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?