Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

haklisin canim boyun uzun olsaydi biraz daha en azindan bu kadar belli olmazdi ama olsun uzulme sen isteyip basarmaya karar verdiysen kilolar duramaz senin onunde....
okula geri basladiginda sik sik kk ya girebilme imkanin olacakmi peki???

Okul başlayacınca gün içinde girme imkanım olmaz ama akşamları girebilirim. Burda herkes birbirine destek oluyor ve benimde kilo verirken bu desteğe ihtiyacım var.

Bugün diyetmin 2.günü. Ve ben harfiyen uymaya devam ediyorum listeme. Umarım sonuna kadar böyle devam ederim. Şimdi öğle yemeği yiyeceğim.

Öğle yemeğimde;
1 kase çorba,
3 tane köfte,
1 dilim ekmek,
Ayran ve salata yiyeceğim.

Gunaydinlar canlar nesfitimi yedim geldim :))
birazdan bir mandalina yiycem ara ogun olarak...

bu ayça kayanin diyetinin 1. beslenme listesi tam benlikmis 10 gunde acayip inceldim 1 haftada 2.7 kilo verdim daha ne olsun

Maşallah ne kadar kilo vermişsiniz. Hedefinize ulaşmak sizin için çok zor olmasa gerek.

kusmedim ben sana kusermiyim hiç asguummm
sen bence harika gidiyorsun bu gune kadar nasil gittiyse oyle devam edecegine eminim ben
Okul başlayacınca gün içinde girme imkanım olmaz ama akşamları girebilirim. Burda herkes birbirine destek oluyor ve benimde kilo verirken bu desteğe ihtiyacım var.
elbette canim ,hepimiz birbirimize destek olmak için burdayiz zaten....
menun guzelmis karnim acikti bak simdi
Maşallah ne kadar kilo vermişsiniz. Hedefinize ulaşmak sizin için çok zor olmasa gerek.

canim benim hedesime daha 10 kilo var yolum uzun yani...
aslinda hiç bozmadan siki diyet yapsaydim simdiye kadar 10 kere vermistim ama ara ara diyetten sikildigimda esnek davrandim o yuzden verdiklerimide geri aldim ama bu 10 gundur cok iyi gidiyorum boyle devam edersem cok zorlanmam...sadece ben 57 kiloya indikten sonrakilo vermem baya yavasliyor asil ondan sonrasi zolayacak beni....kilo cokken vermek kolay cunku....

selam kizlar bugun uzun bir sure sakiz cignedikten sonra acliktan bayilacak gibi olup yemeklere saldirdim...
ogle ve aksam yemegini birlikte yedim desem yeridir....

sabah nesfit yemistim sadece
ogle 1.5 dilim ekmek 20 gr labne peynir 20 gr bal ve cay
ardindan 7-8 tane mucver
aksama sadece corba ve yogurt yiycem ekmeksiz

yarışma demişsiniz uygunsanız ben de katılmak isterim

deli gibi kilo vermeye başladım 26 gün oluyor başlayalı 9 kilo verdim

bir de öğrendiğim birşeyi paylaşmak isterim

karnınızın dümdüz olmasını istiyorsanız sakız çiğnememek gerekiyormuş bir doktor tvde söylemişti

ama sakiz beni cooookk aciktiriyor bugun cignedim demin yemeklere saldirdim....mekikle halldeyim ben o isi sakiz diyetimi tehlikeye sokuyor benim....
canim cuma gunu herkes kilosunu bildirecek ve yaris basliyacak bildirim gunleri cumadan cumaya olacak....
sende cok guzel kilo vermissin kaç kilosun su an???

tamam canım 65 kiloyum şu an

mehayım hayırlı olsun yeni topiğin be n adımı değiştirdim hatırlatayım 10umutsuz ben,
yakında buraya döcem gibi akşam 57kg,sabah 56.5falanım şuan ve gittikçe alıyorum çok dikkat edemiyorum
sende 2kgvermişşin herhalde tebrikler

Bugün akşam yemeğimde; 1 tabak pırasa yemeği 2 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içtim. Birazdanda bir elma yiyeceğim ara öğün olarak ve bugünkü diyetimi de aksatmadan bitirmiş olacağım

Bugün spora gitmedim çünkü haftanın 3 günü spor salonu bayanlar için oluyor. Paartesi,çarşamba ve cuma günleri. Evdeydim ama epey hareket ettim diyebilirim. Suyumu da 2 litre içtim.

Hosgeldin canim iyi etmissin nickini degistirmekle...sen en son kac kiloyla aramizdan ayrilmistin canim?bu arada ben 2 degil 2,7 kilo verdim canim...
Bugün spora gitmedim çünkü haftanın 3 günü spor salonu bayanlar için oluyor. Paartesi,çarşamba ve cuma günleri. Evdeydim ama epey hareket ettim diyebilirim. Suyumu da 2 litre içtim.

Canim evde oldugun zamanlardada leslie sansone ile yuruyus yapabilirsin.

nasil bir diyet uyguladin bu surecte anlatirmisin???
spor yapiyormusun???

canım spor yapamıyorum çünkü hiç vaktim olmuyor

diyetime gelince:

aslında diyet yapmadım sadece abur cuburu gazlı içecekleri kestim
meyve suları içmek yerine meyve yiyorum
çerez falan da yok sadece kuru meyve çeşitleri ceviz leblebi yiyorum
hamurişi yok(ama kesinlikle yok)
ekmek yok(çok az)
akşamları geç saatte yemek yemiyorum
yeni yeni yağsız yemekler türettim onları yiyorum
sebze ve et ile besleniyorum karbonhidrat almamaya çelışıyorum
yumurtayı haşlama olarak yemeyi tercih ediyorum
en ağır öğünüm öğlen oluyor
çiğ sebzeleri daha çok tercih ediyorum

benimde konum var oraya da menümü yazıyorum canım bakarsın

buraya aklıma gelenleri yazdım canım aklına takılan olursa sorabilirsin

gunaydın
nesfıtımı yedım geldım ama cok yogunum bu ıkı hafta oglumu okula alıstırmaya calısıyorum kızımı oplen gıdıyor okula mınık var ayyy

Bugün kahvaltıda;
2 dilim ekmek,
1 dilim kaşar peyniri,
yeşillik olarak maydonoz,
2 bütün ceviz,
1 kaşık pekmez ve bir bardak çay içtim, yedim.

1 saat sonra 1 tane elma yiyeceğim ve spor salonuna gideceğim.

Cok guzel bunu bir yasam tarzi haline getirmissin sen kutluyorum seni canim...

gunaydın
nesfıtımı yedım geldım ama cok yogunum bu ıkı hafta oglumu okula alıstırmaya calısıyorum kızımı oplen gıdıyor okula mınık var ayyy
Ben bisey yemedim sadece kahve uctim ,bu sabah hic istahim yok (
Canim ahmet keremi anaokulunami yazdirdin?zor olur baslarda baya....
Bugün kahvaltıda;
2 dilim ekmek,
1 dilim kaşar peyniri,
yeşillik olarak maydonoz,
2 bütün ceviz,
1 kaşık pekmez ve bir bardak çay içtim, yedim.

1 saat sonra 1 tane elma yiyeceğim ve spor salonuna gideceğim.

Menun guzel canim spor salonunda kac saat spor yapiyorsun!nelere agirlik veriyorsun?

Kizlar yarismaya katilmak isteyenler cuma sabahi oglene kadar kilosunu bildirsin.listeyi ogleden once hazirliycam....

Menun guzel canim spor salonunda kac saat spor yapiyorsun!nelere agirlik veriyorsun?

Menümde diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum sadece çayı şekersiz iç dedi ben yarım çay kaşığına kadar düşürdüm şekeri ama tamamen şekersiz içemiyorum malesef
Spor salonunda 1 saat kadar çalışıyorum. Bugün ikinci kez gideceğim bütün vücut aletlerini kullanıyorum. Çünkü kilo verdiğimde vücudumun sarkmasından korkuyorum. Sporda ilk günler gerçekten zor. Pazartesi ilk gitmiştim bugün hala heryerim ağrıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…