Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

kızlar bugun sinirden 3 küçük parça kek yedim 1 lokmada bisküvi ama hem sinirden hem açlıktan sabahtan beri bu saate kadar 1 tabak çorbayla duruyorum neyse eve gelip çorbamı yaptım şimdi çorba içiyorum

ben diyet yaparken kahvaltımı krallar gibi ,daha sonraki öğünlerimi fakirler gibi yapıyorum

yani kahvaltıda hiç bişeyden kısmıyorum bebeğim sabah 6 da kalktığı içinde erken kahvaltı yapıyorum bu yüzden öğlen ve akşam yemeklerini çok az yiyorum ,bi süre sonra mide küçüldüğü için kahvaltıda da çok yiyemiyosunuz zaten

bugün güzel bi kahvaltı yaptım ,öğlen lahana çorbası yedim ,akşam da yine çorba ve salata yicem ,gece de bir kase ev yapımı yoğurt bu kadar 6VEYA 7 DEN SONRA YOĞURT HARİCİ BİŞEY YEMEK YOK ...

aralarda da sade,sütsüz nescafe ,bir fincan yeşil çay BOL BOL SU

arkadaşlar size az kalorili bi tatlı tarifi vereyim. bir bardak sütün içerisine birkaç adet kurutulmuş inciri koyup 2-3 gün dolapta bekletiyosunuz üstü kapalı şekilde. incir sütün içinde iyice yumuşayıp muhallebi kıvamını alıyor ve o kıvama gelince tatlı niyetine yiyebilirsiniz.

biliyorum ben bu tatliyi muhtesem biaey ama ben bir litre sut 9-10 incir ile yapiyorum incirler kesilerek yapiliyor...cidden harika...

kızlar bugun sinirden 3 küçük parça kek yedim 1 lokmada bisküvi ama hem sinirden hem açlıktan sabahtan beri bu saate kadar 1 tabak çorbayla duruyorum neyse eve gelip çorbamı yaptım şimdi çorba içiyorum
ee canim normal yani o kadar ac kalmanin uzerine...

ben senin cok hizli ve dengeli kilo verecegini dusunuyorum canim.simdiye kadar kac kilo verdin ve ne kadar zamanda?

bende aksam yemegimi yedim geldim... ara bir kellogs barre yemistim.
aksam;bir tabak kabak yemegi,3 kasik yogurt 1,5 dilim ekmek
arkasindan yarim kucuk kase muhallebi...
cokmu olmus sizce?

cokmu olmus sizce?

bence gayet güzel canım bende sohbet ten sonra kızımla buluştum yine alışveriş krizi tutmuş hanımın.yemeği de orda yedik bende bi nagıt menü yedim ekmeği yok bir kaç kızarmış tavuk ve patates bir de küçük boy fanta ama dönüşte yürüdüm yakıyım diye biraz zorlandım çünkü dün yürümeyi abartınca ayağımın altı su toplamış baya acıdı

Evet, Ayça Kaya'ya devam ediyorum. Kendi nefsimle mücadele halimdeyim. Canım tatlı bir şeyler yemek istiyor. Bunu nasıl bastıracağımı bilmiyorum.

tarçınlı süt iç canım tarçın tatlı isteğini gideriyo sütde tok tutuyo iyi gelir bence bir dene hem biliyosun menopoz dönemi için yatırım süt 30 yaşına kadar ne içersen kar

neyse bende sandrine geçiyorum biraz azcik egzersiz yapcaz da

kız allah emı bende fransız bı komsun sandım he ılk okurken adını okuyunca
haha zorla kendimi kabul ettirmeye çalışıyormuşum gibi oldum :)
yok canııııııııımmmmm hosgeldın

neden bebegım senı kım kızdırdı bakem ..????

cokmu olmus sizce?

cok guzel olmus bence de benımkını bı duysan hele

Herkese iyi geceler....Elma rendleyeceğim biraz sonra üstüne de bol tarçın keceğim. Yoksa bu dönemin sonunda ben bir 60 kilo olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…