anlastik canim
haha zorla kendimi kabul ettirmeye çalışıyormuşum gibi oldum :)
insallah canim...ayça kayaya aynen devam dimi?
haha zorla kendimi kabul ettirmeye çalışıyormuşum gibi oldum :)
Evet, Ayça Kaya'ya devam ediyorum. Kendi nefsimle mücadele halimdeyim. Canım tatlı bir şeyler yemek istiyor. Bunu nasıl bastıracağımı bilmiyorum.
arkadaşlar size az kalorili bi tatlı tarifi vereyim. bir bardak sütün içerisine birkaç adet kurutulmuş inciri koyup 2-3 gün dolapta bekletiyosunuz üstü kapalı şekilde. incir sütün içinde iyice yumuşayıp muhallebi kıvamını alıyor ve o kıvama gelince tatlı niyetine yiyebilirsiniz.
ee canim normal yani o kadar ac kalmanin uzerine...kızlar bugun sinirden 3 küçük parça kek yedim 1 lokmada bisküvi ama hem sinirden hem açlıktan sabahtan beri bu saate kadar 1 tabak çorbayla duruyorum neyse eve gelip çorbamı yaptım şimdi çorba içiyorum
ben diyet yaparken kahvaltımı krallar gibi ,daha sonraki öğünlerimi fakirler gibi yapıyorum
yani kahvaltıda hiç bişeyden kısmıyorum bebeğim sabah 6 da kalktığı içinde erken kahvaltı yapıyorum bu yüzden öğlen ve akşam yemeklerini çok az yiyorum ,bi süre sonra mide küçüldüğü için kahvaltıda da çok yiyemiyosunuz zaten
bugün güzel bi kahvaltı yaptım ,öğlen lahana çorbası yedim ,akşam da yine çorba ve salata yicem ,gece de bir kase ev yapımı yoğurt bu kadar 6VEYA 7 DEN SONRA YOĞURT HARİCİ BİŞEY YEMEK YOK ...
aralarda da sade,sütsüz nescafe ,bir fincan yeşil çay BOL BOL SU
1-8 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar
Mehay.......................64.5
Nazlibahar..................64.1
Mamelek....................91
Lalezar......................79
Direnis......................51
Dilvin.......................53.1
Mentosori.................59.7
Canfunerda..............59.2
Eve'
kızlar hepiniz çıtırsınız kabul etmesenizde 'benim burda ne işim var yaaaa'
bende aksam yemegimi yedim geldim... ara bir kellogs barre yemistim.
aksam;bir tabak kabak yemegi,3 kasik yogurt 1,5 dilim ekmek
arkasindan yarim kucuk kase muhallebi...
cokmu olmus sizce?
Evet, Ayça Kaya'ya devam ediyorum. Kendi nefsimle mücadele halimdeyim. Canım tatlı bir şeyler yemek istiyor. Bunu nasıl bastıracağımı bilmiyorum.
neyse bende sandrine geçiyorum biraz azcik egzersiz yapcaz da
yok canııııııııımmmmm hosgeldınhaha zorla kendimi kabul ettirmeye çalışıyormuşum gibi oldum :)
neden bebegım senı kım kızdırdı bakem ..????kızlar bugun sinirden 3 küçük parça kek yedim 1 lokmada bisküvi ama hem sinirden hem açlıktan sabahtan beri bu saate kadar 1 tabak çorbayla duruyorum neyse eve gelip çorbamı yaptım şimdi çorba içiyorum
bende aksam yemegimi yedim geldim... ara bir kellogs barre yemistim.
aksam;bir tabak kabak yemegi,3 kasik yogurt 1,5 dilim ekmek
arkasindan yarim kucuk kase muhallebi...
cokmu olmus sizce?
Eve'
oooo neden oyle dıyorsunkı canım ya bak sende tam gaz gelıyorsun yanımıza bız beklıyoruz bak senı hem
bence gayet güzel canım bende sohbet ten sonra kızımla buluştum yine alışveriş krizi tutmuş hanımın.yemeği de orda yedik bende bi nagıt menü yedim ekmeği yok bir kaç kızarmış tavuk ve patates bir de küçük boy fanta ama dönüşte yürüdüm yakıyım diye biraz zorlandım çünkü dün yürümeyi abartınca ayağımın altı su toplamış baya acıdı
kıyamam ya o kadar cok yurume bence ya son zamnalra arttırırsın
of ya benım canım da hersey yemek ıstıyor hem tatlı hem tuzlutarçınlı süt iç canım tarçın tatlı isteğini gideriyo sütde tok tutuyo iyi gelir bence bir dene hem biliyosun menopoz dönemi için yatırım süt 30 yaşına kadar ne içersen kar
Eve'
oyle deme canim ya herkesin boyuna gore kendince kilosu fazla senin yasin itibariyle biraz daha fazla sadece bu da cok normal
canim ya daha rahat ayakkabilar giy o zaman.demekki ayakkabin yuruyuse uygun degilbence gayet güzel canım bende sohbet ten sonra kızımla buluştum yine alışveriş krizi tutmuş hanımın.yemeği de orda yedik bende bi nagıt menü yedim ekmeği yok bir kaç kızarmış tavuk ve patates bir de küçük boy fanta ama dönüşte yürüdüm yakıyım diye biraz zorlandım çünkü dün yürümeyi abartınca ayağımın altı su toplamış baya acıdı
..
kız allah emı bende fransız bı komsun sandım he ılk okurken adını okuyunca
yok canııııııııımmmmm hosgeldın
neden bebegım senı kım kızdırdı bakem ..????
cok guzel olmus bence de benımkını bı duysan hele
oooo neden oyle dıyorsunkı canım ya bak sende tam gaz gelıyorsun yanımıza bız beklıyoruz bak senı hem
kıyamam ya o kadar cok yurume bence ya son zamnalra arttırırsın
of ya benım canım da hersey yemek ıstıyor hem tatlı hem tuzlu
hehehe bende oyle anliyacagini tahmin etmistim zaten :)))
yok canim sende 5-6 gunde 9 kilo alinirmi? :)))Herkese iyi geceler....Elma rendleyeceğim biraz sonra üstüne de bol tarçın keceğim. Yoksa bu dönemin sonunda ben bir 60 kilo olurum..
oyle deme canim ya herkesin boyuna gore kendince kilosu fazla senin yasin itibariyle biraz daha fazla sadece bu da cok normal
canim ya daha rahat ayakkabilar giy o zaman.demekki ayakkabin yuruyuse uygun degil
..
Yok canim yuruyus ayakkabisi cok rahat ama hem ben duz tabanim hem fibromiyalji var hem 3 saat 15 dakika yurudum 10 dakikada bir kilometre yurudugumu dusunursek bi 19-20 km yurumusum yazik ayaklarima yaa bi de o kadar agirlik tasidilar(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?