Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Son düzenleme:

Merhaba arkadaslar bende araniza katilim .bende cok kiloluyum cok utaniyorum bunu soylerken ama dogumdan sonra gitmedi kiloarim bi turlu .simdi ayca kaya diyetine basladim ve biraktim adet oldugum icin cok istahim acildi duramadim .birde agrilarim cok oldu.ama adetim bitikten sonra bende sizinleim destek olun bana hanimlar lutfen

Hosgeldin aramiza canim...neden utaniyorsunki burda herkes kilosundan sikayetçi zaten...insallah el birligiylede vericez hepsini...
Senin kilon , boyun ve yasin kaç canim???

gunaydinlaaaarrrr ben geldiimm hemen sabah menumu paylasayim:

sabah: 2 dilim ekmek,30 gr labne peyniri,1 tatli kasigi recel ve sekerli cay

vay anasini hiçbisey yemedim aldigim kaloriye bakin

[1] Çay 2 ADET 10
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[4] vişne reçeli 0.10 100 gr 27.1
[5] Ekmek 2 DİLİM 130

Toplam : 268.1 kal.

Son düzenleme:

diyeti uyguladın mı acaba merak ettim bu arada kilolarımız aynı ama biraz boyumuzun bnm aynı kiloya düşmek istiyoruz birlik olalım eger hala kilo vermek peşindeysen:) tek başıma bende veremıyorum gerçekten

ilk katılımım burası oldu bir el atın isterim 4 ay sonra nişanım var ve zayıflamak istiyorum bu zamana kadar hep istedim ama böyle tatlı bi telaş eklenince daha çok depreşti ama başlayınca biri ile birlik olup götürmeyince bırakıveriyorum hemen kendime cok kızıyorum ama huyumu değiştiremedim malesef

Eki Görüntüle 675217 ahvaltım bu canım birde yarım yumurta ekle buna ( oğlumdan kalan,yağda pişmiş.
ara yarım avuç antep fıstığı,çok ince bir dilim kek:26::26:

bana cok geldi canim karbonhidrat deposu olmus birde ustune kaloriden zengin antep fistigi ve kek off...bence daha dikkatli olmalisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…