- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
kız allah emı bende fransız bı komsun sandım he ılk okurken adını okuyunca
yok canııııııııımmmmm hosgeldın
neden bebegım senı kım kızdırdı bakem ..????
cok guzel olmus bence de benımkını bı duysan hele
oooo neden oyle dıyorsunkı canım ya bak sende tam gaz gelıyorsun yanımıza bız beklıyoruz bak senı hem
kıyamam ya o kadar cok yurume bence ya son zamnalra arttırırsın
of ya benım canım da hersey yemek ıstıyor hem tatlı hem tuzlu
ya dersin ortasında bana görücü dünür her neyse ondan geliyo bu kaç oldu ya bende sinirden elie geçeni fırlattım baya ağladımdaha yaşım ne benim anlamıyolarda işim önemli kariyer yapıcam düşünmüuyorum şimdilik diyorum yok atölyedekilerde destek oldu bana sağolsunlar ama bıktım kaç oldu bu ya 3 değil 5 değil
oyle deme canim ya herkesin boyuna gore kendince kilosu fazla senin yasin itibariyle biraz daha fazla sadece bu da cok normal
canim ya daha rahat ayakkabilar giy o zaman.demekki ayakkabin yuruyuse uygun degil
..
Yok canim yuruyus ayakkabisi cok rahat ama hem ben duz tabanim hem fibromiyalji var hem 3 saat 15 dakika yurudum 10 dakikada bir kilometre yurudugumu dusunursek bi 19-20 km yurumusum yazik ayaklarima yaa bi de o kadar agirlik tasidilar(((
gelsinler canim bisey olmaz.sen istemedikten sonra seni kimse zorla evlendirmez zaten...kız allah emı bende fransız bı komsun sandım he ılk okurken adını okuyunca
ya dersin ortasında bana görücü dünür her neyse ondan geliyo bu kaç oldu ya bende sinirden elie geçeni fırlattım baya ağladımdaha yaşım ne benim anlamıyolarda işim önemli kariyer yapıcam düşünmüuyorum şimdilik diyorum yok atölyedekilerde destek oldu bana sağolsunlar ama bıktım kaç oldu bu ya 3 değil 5 değil
Yok canim yuruyus ayakkabisi cok rahat ama hem ben duz tabanim hem fibromiyalji var hem 3 saat 15 dakika yurudum 10 dakikada bir kilometre yurudugumu dusunursek bi 19-20 km yurumusum yazik ayaklarima yaa bi de o kadar agirlik tasidilar(((
o acidan dusunursek evet ayaklarin cok agrimis olmali ama masallah hizlada zayifliyorsun hic agrimiyacak o ayaklar artik bir sure sonra)
Bir kizi bin kisi ister bir kisi alirmis bosver gelsinler secilme sec sendekız allah emı bende fransız bı komsun sandım he ılk okurken adını okuyunca
ya dersin ortasında bana görücü dünür her neyse ondan geliyo bu kaç oldu ya bende sinirden elie geçeni fırlattım baya ağladımdaha yaşım ne benim anlamıyolarda işim önemli kariyer yapıcam düşünmüuyorum şimdilik diyorum yok atölyedekilerde destek oldu bana sağolsunlar ama bıktım kaç oldu bu ya 3 değil 5 değil abla tavsiyesi :)
Bir kizi bin kisi ister bir kisi alirmis bosver gelsinler secilme sec sendeabla tavsiyesi :)
gelsinler canim bisey olmaz.sen istemedikten sonra seni kimse zorla evlendirmez zaten...
o acidan dusunursek evet ayaklarin cok agrimis olmali ama masallah hizlada zayifliyorsun hic agrimiyacak o ayaklar artik bir sure sonra)
istemiyorum ama gelmelerinide istemiyorum tekrar tekrar rahatsız etmenin ne alemi var yani. korktugumdan daha hç sevgilim olmadı bilesağolun valla iyi ki varsınız
Merhaba arkadaslar bende araniza katilim .bende cok kiloluyumcok utaniyorum bunu soylerken ama dogumdan sonra gitmedi kiloarim bi turlu .simdi ayca kaya diyetine basladim ve biraktim adet oldugum icin cok istahim acildi duramadim .birde agrilarim cok oldu.ama adetim bitikten sonra bende sizinleim destek olun bana hanimlar lutfen
Görüntü olarak 80 kilo gayet kötü. Malesef boyum da kısa 1.59 boyundayım bazen cama görüntüm yansıdığında gerçekten böyle mi görünüyorum deyip kendimden utanıyorum. Spora yazıldım bugün ama sadece 1 ay gidebileceğim 1 ay sonra okulum başlıyor. Sabah 9 dan kşam 6 ya kadar okulda oluyorum. Yarışmaları heyecanla bekliyorum :)
Eki Görüntüle 675217 ahvaltım bu canım birde yarım yumurta ekle buna ( oğlumdan kalan,yağda pişmiş.
ara yarım avuç antep fıstığı,çok ince bir dilim kek:26::26:
Eki Görüntüle 675217 ahvaltım bu canım birde yarım yumurta ekle buna ( oğlumdan kalan,yağda pişmiş.
ara yarım avuç antep fıstığı,çok ince bir dilim kek:26::26:
Bende minik bir kostebek pasta yedim
Bgn kalori sepetini incelicem ins bende
Of ya tam bana gore niye cok diyon ki ya simdi o tabak bende olaydi ......bana cok geldi canimkarbonhidrat deposu olmus birde ustune kaloriden zengin antep fistigi ve kek off...bence daha dikkatli olmalisin...
Hehe aynen villamiz bogaza karsi bizim ama bogazdan gecmese bu aralar daha iyi olacakbogaza karsi dimi? :)) insanin istahi acilir ya o manzarada :)
Of ya tam bana gore niye cok diyon ki ya simdi o tabak bende olaydi ......
Sorma canim sorma bana bi haller oldu ama ne bende bilmiyorummm ins iyi hallerdir bunlarkiz senin bogaz istanbul bogazini gecti bu ara gelenin gecenin haddi hesabi yokne oldu sana nazarimmi degdi ne ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?