Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bugün kahvaltımı geç yaptım ,yine dilediğimi yedim kahvaltıda ,ara öğün bir küçük kase kuru armut kabuğu (çok iyi bir antioksidan)
birazdan bir kase nohut yemeği ve salata ,gece de bir kase yoğurt bu günlük bu kadar ...

ee canim normal yani o kadar ac kalmanin uzerine...

ben senin cok hizli ve dengeli kilo verecegini dusunuyorum canim.simdiye kadar kac kilo verdin ve ne kadar zamanda?

6 ayda 8 kilo verdim ama bu kadar ciddi eğilmedim şimdi yaz yaklaşınca işi hızlandırmak istedim ,öğle ve akşamı bu kadar hafif atlatınca kahvaltı bana ödül gibi oluyor hem de dediğin gibi dengeyi sağlıyorum ,iki günde bir mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum ki doktorlar her gün yiyin diyor

azar azar verince hem diyetten çok beslenme alışkanlıklarınız değişmiş oluyor doğru olan da bu ,kilolar da geri gelmiyor ,şundan 1 ay önce kendimi tutamaz ille gider bikaç lokma bişiler atıştırırdım ama şimdi kendimi hiç diyette gibi hissetmiyorum oturdu sanırım bişiler ve sanırım midem küçüldü , ama biraz hızlanmam lazım

en çok spor yapamamak çok üzüyor beni ,oğlumdan dolayı çok küçük daha memleketten uzağız bakacak kimse yok

aaaaa bu arada şunu söylemeden geçemicem kızlar hergün çikolata yiyorum,vazgeçemedim sekiz kilo verirken de yedim ,amaaaa bitter ,şanslıyım sadece bitter çikolata seviyorum diğerlerini hiç sevmem ,bitter hem çok sağlıklı hem de diyet yapanlara bu öneriliyor ...

Kizlaaaaarrrr supermiyim neyim ben yaaaa
doyamadim spora bugun 3 mil lesliyle yurudum ama oglusumun okul vakti yaklasmasa dahada yapacaktim..hiç bu kadar isteyerek can-i gonulden yapmamistim bu sporu eski zamanlari saymazsak tabi

beslenmemde duzene girmeye basladi çok sukur arada ufak tefek yaramazliklar olsada
bu aksamki menumle birlikte bugunku beslenme listemi paylasayim sizinle

[1] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
[3] Dost Yoğurt 125 GRAM 99.25
[4] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[5] Ülker Albeni Çikolatalı Kek 0.4 ADET 107.2
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Şeker (küp) 2 ADET 39
[8] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[9] vişne reçeli 0.10 100 gr 27.1
[10] Ekmek 2 DİLİM 130

Toplam : 892.55 kal.

superim ya supeeeeeeeeerrrrrrrrrr

merabalar herkese,
malesef bikaç gündür giremiyorum kızlar arkadaşım geldi bizde kalıyordu bugün gönderdim...ben bu sbah 2 etimek form 1 parça peynir 2 salatalık
ara yok öğlen 1 tabak z.yağlı bakla yoğurtla sonra 1 saat yürüyüş yaptım biraz öncede elmamı yedim akşamada kabak yemeği düşünüyorum...bugün dip köşe temizlik yaptım camlar falan hallettim inşallah yağmaz e oda spordan sayılır dimi ama:)

Kizlar bu ayin basi itibariyle hizli (saglikli) kilo verme moduna girdim...onumuzdeki pazartesi kilom netlestikten sonra her hafta kendime ulasabilecegim bir hedef koyup ona ulasmaya calisicam , eger ulasamazsam bir sonraki hedefime eklenecek o haftaki veemedigim kilo...bu yontemle guzel kilo verecegimi dusunuyorum nisan ayinda , nasil sizce?

Son düzenleme:

elbetteeee her turlu hareket kardir bize

mehay tebrikler kız..gerçekten spor yapmak çok iyi hissettiriyor insana kendini bende spor yapınca daha zinde enerji dolu oluyorum nedense yani öyle yorgunluk falan olmuyo aksine spor yapmadığım günler halsiz halsiz canım hiçbişey yapmak istemiyor dünde doğum günümdü koca bir dlim pasta yedim akşam akşam ama bugün 2 saate yakın yürüdüm inşalllah yakmışımdır yaw

iyimiş valla bende kalorisepetine bakarak dikkat ediyorum genelde ama arkadaşta olunca pek dikkat edemedim ama bugün silkelendim ve kendime geldim1035 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum peki sen haftada ne kadar hedeflyorsun

iyimiş valla bende kalorisepetine bakarak dikkat ediyorum genelde ama arkadaşta olunca pek dikkat edemedim ama bugün silkelendim ve kendime geldim1035 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum peki sen haftada ne kadar hedeflyorsun

canim benim 17 mayisa kadar 58 kilo olmam lazim o yuzden kalori sepeti bana su anki kilomda biraz fazla oldugu için gunde 755 kalori heef koydu ama ben bunu 900-1000 arasi tutuyorum spor yapiyorum onun yerine

bence spor yapamıyorum diye üzlmeyin internetdende bişeyler yapabilirsiniz çok güzel fitness hareketleri var bi dönem yapmıştım geçen kış acayip sıkılaşıyor insan bacaklar falan sanki daha fazla zayıflamışsın gibi görünüyor:)

Eki Görüntüle 675217 ahvaltım bu canım birde yarım yumurta ekle buna ( oğlumdan kalan,yağda pişmiş.
ara yarım avuç antep fıstığı,çok ince bir dilim kek:26::26:

benimde gözüme fazla gözüktü bacım Allah iyiliğini versin bari o ekmeği çıkaraydın:)ama seninde yürüyüşlerin bayağı uzun oluyor galiba en son 3 saat yazmıştında

fitnes hareketleri icin begendigin bir linki verirmisin canim ?

canım biliyorum jullian ın hareketleri süper mesela 10 gün kadar yapabildim gerçekten etkili ama oğlum 1,5 yaşında gündüzleri 1 saat ya uyuyor ya uyumuyor ,uyuduğu zaman hareket mi yapayım yemek mi temizlik mi uyanıkken de hiç bişi yaptırmıyo ,hareketler 25 dk falan sürüyo olmuyo yani ,aslında evde kondisyon bisikletim de var ama yapamıyorum

arkadaşlar bilmiyosanız jullian ın hareketlerini tavsiye ederim çok güzel ,flash a atıyosun tv ye takıyosun karşısında yapıyosun çok iyi oluyo ama işte

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere öyle özel günlerde bi şey olmaz hem yürüyerek telafi etmişsindir sen onu yaş kaç oldu sorması ayıp:26:

benimde gözüme fazla gözüktü bacım Allah iyiliğini versin bari o ekmeği çıkaraydın:)ama seninde yürüyüşlerin bayağı uzun oluyor galiba en son 3 saat yazmıştında

kızlar haklısınız ekmek biraz fazla oldu simitlerde ama işte oldu bi kere zaten bu dönem duraklamadayım galiba birde regl öncesi dönem nasıl acıkıyorum anlatamam bu ara protein az tüketiyorum ondan da etkiliyo olabilir yeniden bi düzen tutturmam lazım uyarılarınız için sağolun fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…