Tuvalet Eğitimi Birkaç gündür kaçırıyoruz

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
yaklasık 3 4 gündür gece oğlum çiş yapmış uyanıo üstünü çok acıo gündüz sorun yok gece üşüo sanırım o yüzden yapıodur dimi çok üzüldüm bugun beşinin bi köşesine pısmıs uyuodu üstünü açmış öneriniz var mmı uyku tulumu giydirsem daha erken diilmi o kadar soguk diil ya napıyım ya

yaklasık 3 4 gündür gece oğlum çiş yapmış uyanıo üstünü çok acıo gündüz sorun yok gece üşüo sanırım o yüzden yapıodur dimi çok üzüldüm bugun beşinin bi köşesine pısmıs uyuodu üstünü açmış öneriniz var mmı uyku tulumu giydirsem daha erken diilmi o kadar soguk diil ya napıyım ya

Tam da bu konu için foruma giröiştir canım aynı durumdayız benim oğlumda 3 gecedir yatağa yapıyo. bende panikledim geçicidir umarım. Oğlum 2,5 yaşında ama şimdiye kadar ilk yaşanıyor bu durum seninki kaç yaşında? Tulumu bende düşündüm ama bencede erken ozaman iice kış olunca ne giydircez?İnşallah tecrübeli arkadaşlar yazarda bi fikrimiz olur umarım bu gece bu sorunu yaşamayız.

benim oğlumda 2,5 yasında kaka hala alta kaçıo bizim bide çok dalınca işiyo gene

benim oğlumda 2,5 yasında kaka hala alta kaçıo bizim bide çok dalınca işiyo gene
Allah bağışlasın oğlunuzu. 3gündür çok üzülüyorum ve ne diyeceğimi bilemiyorum kızsam daha kötü olur diyede korkuyorum. Gece kaldırıyorum yapmıyo uykuda yapıyo .Siz nasıl davranıyosunuz? Umarım yakın zamanda ikiside atlatır bu durumu.

benim oğlum gece sorunsuz uyanıo hem çişi çok gelinc kendi kalkıo bi kezde ben uyandırıom Allah yardımcımız olsun

GENE altına yapıo bi kaç gündür ne yapcam ya öğlende gecede işemiş uyanıyo bi fikir paylaşımı olan var mı

Back
X