- 26 Aralık 2015
- 78
- 66
- 3
- 53
- Konu Sahibi Semavarol43
-
Ablacım aile evlilik vs pek bilmem yaşım da küçük ama 3haftalık bi bebişe nasıl kıyabilir ki kaynananız nasıl bunu söyleyebilir, hem kızınız büyümüşken küçük olsa kaynananız onunla ilgilen falan dese belki anlarım da kızınız da büyük genç kız olmuş kendi başına durabilirBundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Hem de ona bırakacağımı düşünüyor kızımı çalıştığım için o büyüttü şuanda çalışıyorumo mu bakacak canım?
Allah allah ya insanlar da ilginç.
yemeyi içmeyi ayırsanız?
43kaç yaşındasınız
Hem de ona bırakacağımı düşünüyor kızımı çalıştığım için o büyüttü şuanda çalışıyorum
Yok işi bırakıcam en kısa süredeo zaman kadının bakası yok demek ki
bakıcı vs ayarlayın
Kayinvalidenizi ilgilendiren bir durum yok. Eşiniz ne diyor. Ve kızınız ne diyor bu duruma.Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Hiçbir rahatsızlığım yokYaşınızla ilgili kronik ya da engel olabilecek bir rahatsızlığınız ,durumunuz mu var .Neden kv yaşınızdan dolayı istemiyor .
Eşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zatenKayinvalidenizi ilgilendiren bir durum yok. Eşiniz ne diyor. Ve kızınız ne diyor bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?