Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

Semavarol43

2.kez anne olma yolunda ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
78
66
3
53
Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin

Ablacım aile evlilik vs pek bilmem yaşım da küçük ama 3haftalık bi bebişe nasıl kıyabilir ki kaynananız nasıl bunu söyleyebilir, hem kızınız büyümüşken küçük olsa kaynananız onunla ilgilen falan dese belki anlarım da kızınız da büyük genç kız olmuş kendi başına durabilir

iyi de çocuk musunuz

sana ne deseydiniz ya ya da sen yapamadın da kıskandın mı deseydiniz

aynı evde bile değilmişsiniz

ne önemi var

ona dert yanmayın, oram ağrıdı, buram şu oldu demeyin

muhatap olmayın bir şey derse de sana ne deyin

gerekirse de aşın terbiye sınırını oğlun yaptı deyin yani

43 yaşındaymışsınız, bu yaştan sonra her şeyi yeni baştan yaşamak istiyor musunuz gerçekten? 60 yaşına geldiğinizde lisedeki veli toplantılarına koşturmaya gücünüz olacak mı?
Tam ohh rahata erdim çocuk büyüdü, ben de hayatımı yaşayayım derken ortada olan enerjinizi emecek küçük bir çocuk olacak.
Çalışıyorsanız ve doğuracaksanız madem, babaanneye bırakmayın, o da haklı. Sizin enerjiniz olmayacakken bakıp büyütmeye, o kadıncağız ne yapsın?
Herkes duygusal açıdan yaklaşsa da, ben mantık yönüne davet ediyorum herkesi.
Bir de 3 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz...

Yaşınızla ilgili kronik ya da engel olabilecek bir rahatsızlığınız ,durumunuz mu var .Neden kv yaşınızdan dolayı istemiyor .

Kayinvalidenizi ilgilendiren bir durum yok. Eşiniz ne diyor. Ve kızınız ne diyor bu duruma.

Ona ne ? 45 yaşında anne oldu komşumuz. Çocukları arasında 16 yaş var. Ben 20 yaş olanı gördüm. İlla pes pesemi doğurmanız gerekiyor. Bakmamak için öyle söylemiştir o.

Kayınvalidem 38 yasinda dogurmus en kucuk kaynimi esimle arasinda 16 yas fark var .

Bu sebepten bi yavrucagin canina kiyilirmi ya?
Ben yerinizde olsaydim tabikide dogururdum ve o kvnin diline dusmemek icin isten ayrilip cocgumu kimseye birakmadan kndim bakardim.
Teyzem ve bi kac tanidik seneler sonra tekrar hamile kalip dogurmalarini soyle yorumluyor " iyikide dogurmusum, tum cocuklarimin evllik yasi gelip evden uctgunda, o son tekne kazintim( en kucuk cocuk bu) evde bi nefes oluyor bize, umut oluyor, yasama sevincim oluyor, evin nesesi oluyor".
Bunu belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…