- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.121
- 798
- Konu Sahibi Semavarol43
-
İşi bırakacakmış. İşi bırakmasa daha iyi ama. Ben de örnek vereyim.Bence 43 yaş hala çok genç :)
Madem mantıkla bakıyoruz sadece kötü yanları değil iyileri de ekleyelim.
Bir kere tekrar anne olacaksın. Yepyeni bir heyecan.
Buna ek olarak kızın 14 yaşındayım kaçıncı sınıf bilmiyorum ama 18 yaş civarı üniversite kazanacak yeni okul arkadaşlar derken artık yavaş yavaş kendi hayatı olacak ve ayrilma sureci baslayacak. Hele bir de şehir dışı olursa kuş yuvaya sadece tatillerde gelecek. Bu arada senin bebis 4-5 yaşlarında olacak. Bece bebek yapmak için harika bir zaman.
Senin annen, teyzen veya kız kardeşin yok mu? Sen ise döndükten sonra bebeğe onlar bakamaz mi?
Diğer yandan 1 yıl kadar ücretsiz izin hakkın olacak. Sonrasinda ya bakıcı ya da kreş ile devam edilebilir. Seninle aynı durumda binlerce kadın var.
Hamile olduğunu öğrenince mutlu olmuşsun. Vah başıma gelenler bu yaştan sonra dememissin.
Yanlız yasin ileri olduğu için tarama testlerinu hiç ihmal etme iyi bir doktora devam et canım.
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
İşi bırakacakmış. İşi bırakmasa daha iyi ama. Ben de örnek vereyim.
En yakın arkadaşımın teyzesi 41 yaşında 2.yi doğurdu, onunki de 17 yaşındaydı ilk çocuk.
Kadın depresyona girdi. Bu yaştan sonra aynı terameleri yaşıyorum, rahata erecekken başım çatlıyor diye hala depresyondan çıkamadı.
Konu sahibi ben bebeği çok istiyorum, çok severek bakacağım da dese ilk yıllar bu sorunları ve lohusa depresyonunu yaşayacak. Hem de eski enerjisi kalmadığı için daha ağır yaşayacak.
Üstüne işini bırakırsa iyice kendini eve tıkılmış hissedecek ve daha kötü hissedecek. Eve kapanmış olacak.
Bari işini bırakmasın.
İşi bırakacakmış. İşi bırakmasa daha iyi ama. Ben de örnek vereyim.
En yakın arkadaşımın teyzesi 41 yaşında 2.yi doğurdu, onunki de 17 yaşındaydı ilk çocuk.
Kadın depresyona girdi. Bu yaştan sonra aynı terameleri yaşıyorum, rahata erecekken başım çatlıyor diye hala depresyondan çıkamadı.
Konu sahibi ben bebeği çok istiyorum, çok severek bakacağım da dese ilk yıllar bu sorunları ve lohusa depresyonunu yaşayacak. Hem de eski enerjisi kalmadığı için daha ağır yaşayacak.
Üstüne işini bırakırsa iyice kendini eve tıkılmış hissedecek ve daha kötü hissedecek. Eve kapanmış olacak.
Bari işini bırakmasın.
Arkadasim saglik yonunden bi sikintin yoksa esinde sorun yapmiyosa kime ne.sen ruhsal olarakta hazirsan kiyma bebegine...Herkese teşekkür ederim Mart ayına kadar kendi annemin yakınına taşınmayı düşünüyoruz
Kardesinizle hic ayni evde yasamadiniz yani cok degisik :) Kabullenme asamasi cidden zor olsa gerekBenim kardesimle aramda 25yaş fark var.annem dugunumde 6aylık hamileydi dusune biliyormusun kabullenmek epey zor oldu.annem 42yasindaydi hamile kaldığında şimdi 4yaşında tosun pasamiz.yani kv filan bırakın sevincinizi yaşayın
Sen ve eşin bebeği istedikten sonra kimseye laf düşmez.Kaynanan büyük densizlik etmiş ona ne ya hem bebeğin günahına nasıl girecek hiç mi inancı yok bu kadınınBundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Kan testinde çıkıyor :)3 haftalık bebek nasıl belli oluyor,bilmediğimden soruyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?