Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

İlk cocugunuza kv baktigi icin yine ayni seyleri yasayacagini dusunmustur. Saglikla ilgili sorun teskil etmiyorsa ve Kendiniz bakacaksaniz kayinvalidenizin soylediklerini Bosverin

20 yasindayken arkadasimin kardesi oldu. o sirada arkadasim da hamileydi.
Oluyor yani kimin ne dedigi onemli degil siz istiyor musinuz istemiyor musunuz o önemli. boyle bi konu kimseyi alakadar etmez ki.

İşi bırakacakmış. İşi bırakmasa daha iyi ama. Ben de örnek vereyim.
En yakın arkadaşımın teyzesi 41 yaşında 2.yi doğurdu, onunki de 17 yaşındaydı ilk çocuk.
Kadın depresyona girdi. Bu yaştan sonra aynı terameleri yaşıyorum, rahata erecekken başım çatlıyor diye hala depresyondan çıkamadı.
Konu sahibi ben bebeği çok istiyorum, çok severek bakacağım da dese ilk yıllar bu sorunları ve lohusa depresyonunu yaşayacak. Hem de eski enerjisi kalmadığı için daha ağır yaşayacak.
Üstüne işini bırakırsa iyice kendini eve tıkılmış hissedecek ve daha kötü hissedecek. Eve kapanmış olacak.
Bari işini bırakmasın.

Yasiniz ileri bir yaş ama olmus bir kere aldirmak ne kadar dogru ki... Bi tanemi cocugunuz var??
Hem bir tanidigm 41 yasnda dogurdu biraz rskli evet ama kiyilabilirmi bilemedimki smdi

Lohusa depresyonu genç insanıda etkileyebilir. Allah gostermesin diyelim. Olanlara da acil şifalar versin.

Ee bu anneanneler babaanneler torun torun diye tutturuyorlar. Hatta geçen hafta gelinine sen dogur sütun kesilince ben alip ben buyutecegim diyen 2 farklı kv vardı. Onların konusunda saydirdik kv lere, gelinleri rahat bıraksınlar çok istiyorsa kendi doğursun diye. Ama işte napsinlar, yaş Kemale ermiş birer birer çocuklar yuvada uçmuş. Anca çocuğunun çocuğu ile bu özlemi gidermeye çalışıyorsun onda da gelinin var, damadın var çocuğu sana tam manasıyla bırakmıyorlar ki doya doya bakıp buyutsin. Ah ah konu sahibi düşün bunları :))

Herkese teşekkür ederim Mart ayına kadar kendi annemin yakınına taşınmayı düşünüyoruz

Evet işi bırakmasın. Sonrasinda kendi işi degilse is bulmak daha zor olur. Hem kız büyüyor masraflari artacak vs iyi planlamak lazım

Herkese teşekkür ederim Mart ayına kadar kendi annemin yakınına taşınmayı düşünüyoruz
Arkadasim saglik yonunden bi sikintin yoksa esinde sorun yapmiyosa kime ne.sen ruhsal olarakta hazirsan kiyma bebegine...
Ne kadar insan var evlat sahibi olmak icin cirpinan biride benim...Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.

Valla benim kizkardesimin gorumcesi gecen hafta oglunu evlendirdi kadin 42 yasinda felan ve cocugu var 4 yasinda. Yine kizkardesimin kaynanasi kizkardesimin kocasini 45 yasinda dogurmus. Koyde yasiyormus hamileliginden utanmis hatta. Kader işte o cocukta buyuyunce kizkardesimle evlendi. Rabbim bilir işini. Sakin aldirmayin.

Kiziniz buyukmus onun size çok yardimi olur. Benim annemde 41 yaslarinda hamile kalmisti aldirdi o cocugu. Su an ise cok pisman. Aldirmamis olsa o cocuk simdi 15 yaslarinda olacakti. Biz tam anlayamadik bilsek aldirtmazdik. Hepimiz su an 30larimizdayiz kardesler olarak ama keske annem dogursaydi..

Kardesinizle hic ayni evde yasamadiniz yani cok degisik :) Kabullenme asamasi cidden zor olsa gerek

Bu site yüzünden kaynanalardan ve görümcelerden daha evlenmeden soğudum yahu. Kaynananıza ne oluyor karar tamamen eşinizle sizin kararınız değil mi? Ne ilginç insanlar var ya dayanılır gibi değil.

Sen ve eşin bebeği istedikten sonra kimseye laf düşmez.Kaynanan büyük densizlik etmiş ona ne ya hem bebeğin günahına nasıl girecek hiç mi inancı yok bu kadının
Yaş farkına hiç takılma en büyük ablamla aramda 17 yaş fark var ikinci annem gibidir herşeyime koşar iyiki var

3 haftalık bebek nasıl belli oluyor,bilmediğimden soruyorum?
Kan testinde çıkıyor :)

Konuya gelecek olursam, Allah vermiş kayınvaliden densizlik etmiş. Nasibi varsa gelrcektir dünyaya. Bi kadın nasıl çocugunu aldır diyebilir aklım almıyor. 8 haftalık hamileyim her gece yatarken şükrediyorum bu gün de iyi geçti bebeğim sağ diye. Vicdansız kadın.. Onu hiç ilgilendirmez.. bebek istemiyorduysanız da önmelini zamanında almanız gerekirdi. Gereksiz yere kürtaj bence de cinayetten başka bir şey değil.

Dua edin sağ salim kavuşun bebeğinize. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim..

O ne ilgilendirir bir, böyle bi patavatsızlığı ciddiye alıp kafanıza takmanın ne mantığı var buda iki. O çok alakasız düşünmüş sizde gereksiz ciddiye almışsınız. Cahillikten başka bişey değil 55 yaşındasınızda hamile kalmışsınız gibi yaklamış. Absürd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…