Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

Oncelikle hayirli olsun saglikla al.kucagina benim.ust komsum.40 yasinda ve 14 yasinda kizi var 8 ay oncede dogum yapti cokta rahat dogurdu hemde normal kaynanan bi sussun once ona laf dusmez sen doguracaksin kadina bak ya sinir oldum gece gece sanki o bakacak besleyecek

benimde kardeşimle aramda 17 yaş var sıkıntı yok annem 40 yaşındaydı sizin karaınız önemli olan

Bi arkadisimin 20-21 yasinda nisaninda annesi kirki yeni cikmis kardesiyle katilmisti nisana... Simdi boyumuzca tatli bi kiz oldu... Ne yani? Kime ne? Cocuk sizin cocugunuz baskasina ne oluyormus? Evet yas farki var ama olmus artik cocugunuzun katilimi olacaksiniz...

Eşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zaten
O zaman hiçbir sorun yok siz bebeginizi düşünün. Zaten siz bakacaksıniz kayinvalideyi ilgilendiren durum yok.

Eşim en büyük çocuk ailesinde ve kaynanam ile arasında 15 yaş var bu yüzden de istemiyor
Benim esimde en buyuk ne alaka .s kac yasiniza gelmissiniz hala kayinvalideyimi takiyorsunuz Allah askina 23 yasindayim hicbir dedigini umursamiyorum.
Zaten takicak birisinede benzemiyor bebegi aldir dedigine gore Allah korkusu yok.

Onun cocugu mu dogup dogmamasina o karar verecek? Tut bakici baktir. Gebe kalmadan hesaplasaydin bunlari

Benle en küçük kardeşim arasında 15 yaş var iyiki de bar kardeşim hem bende baktım anneme çok yardım ettim hiç tereddüt etme Allah'ın verdiği Can'a kıyma kv hep aynıdır moral bozmaktan Başka işe yaramazlar

Nasıl ne yapacaksın allah sana o canı emanet ederken istemiyosan aldırabilirsin diye seçenek sunmuyo kaynanan olacak cahil vicdansiz kadın aldır demek istiyo galiba o mu bakacakmis ayrıca kızın buyukmus daha iyiya işte o da yardımcı olur

Bir de alakasız ama dipnot eklemek istiyorum, kayınvalidesi hamile olan vardı bu forumda
Acaba kendi istiyordu falan da aynı anda olur diye mi istemedi

ALLAH bağışlasın ne güzel doğal gebelik mi ? ne üzüyosunuz kendinizi

hıh bide diyolar 40tan sonra zor diye

demekki en az 12 senem daha var

nıye ağlıyorsunuz anlamadım....herkes dusuncesını soyleyebıır ama bakacak olan sızsınız...benım bır komsumda 45ıne yakınken doğurdu..ustelık oğlu askerden gelmıştı..ayrıca kızıda vardı..günah dıye aldırmadı...şımdı maşallah buyudu bıle
ustelık kardessız kalmak bır çocuğa verilecek en buyuk ceza bence......en ıyısını yapmışsınız kardeş gbısı varmı...sızın ıcın bıra zdaha zor olur ama ALLAH buyuk sabrını verırı elbet

Anladigim kadariyla bebegin ona kalacagindan korkuyor. Eger oyleyse bakici tutacaginizi ve kendisine yuk olmayacaginizi soylemelisiniz. Kimse oldu bittiyle cocuk bakmak istemez cunku. Ikincisi kac yasinda kadinsiniz kaynananizin lafi sizin icin hala bu kadar onemliyse yeterince buyuk sayilmazsiniz bence.

Bir de alakasız ama dipnot eklemek istiyorum, kayınvalidesi hamile olan vardı bu forumda
Acaba kendi istiyordu falan da aynı anda olur diye mi istemedi

Aynen o uyeyi ben hala merak etmekteyim. Buralardaysa bi ses versin.

Bence kadın bakıcılık yapcam diye düşünüyordur o yüzden
Takmayın eğer siz istiyorsanız tamamdır kime ne
Kendisi bugün var yarın yok

Ben her gördüğümde suratına puhahahah falan diye gülerdim Ay sinir olurum ya yeni gelin gibi, gider gelir laf sokardım valla eğlence malzemesi çıkardı bana. ''Benim kayınvalide yeni gelinin kim olduğunu karıştırmış ayol hahahayt'' falan filan ay delirdim

ona ne ki

Bence 43 yaş hala çok genç :)
Madem mantıkla bakıyoruz sadece kötü yanları değil iyileri de ekleyelim.

Bir kere tekrar anne olacaksın. Yepyeni bir heyecan.
Buna ek olarak kızın 14 yaşındayım kaçıncı sınıf bilmiyorum ama 18 yaş civarı üniversite kazanacak yeni okul arkadaşlar derken artık yavaş yavaş kendi hayatı olacak ve ayrilma sureci baslayacak. Hele bir de şehir dışı olursa kuş yuvaya sadece tatillerde gelecek. Bu arada senin bebis 4-5 yaşlarında olacak. Bece bebek yapmak için harika bir zaman.

Senin annen, teyzen veya kız kardeşin yok mu? Sen ise döndükten sonra bebeğe onlar bakamaz mi?

Diğer yandan 1 yıl kadar ücretsiz izin hakkın olacak. Sonrasinda ya bakıcı ya da kreş ile devam edilebilir. Seninle aynı durumda binlerce kadın var.

Hamile olduğunu öğrenince mutlu olmuşsun. Vah başıma gelenler bu yaştan sonra dememissin.

Yanlız yasin ileri olduğu için tarama testlerinu hiç ihmal etme iyi bir doktora devam et canım.

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…