• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

O zaman ohh de hamileliğin leyfini cıkar.ben 25 yasındayim en kücük kardeşim 12 yasında yıllar sonra oldugu da cok kötü hissetmişti annem kendini:-)herkes laf edicel cocuklar büyüdü fln diye ama dogurdu iyilide dogurmus şuanda 43 yasında olsa birdaha isterdi kendi büyürtüyor kime ne

İyi de canım annen 31 de doğurmuş :)

Kim bakıcak peki bir fikriniz var mı? Büyük kıza kesinlikle sorumluluk yüklemeyi düşünmeyin bir kere. En ufak bir yardım beklentiniz olmasın. Kayınvalideniz de artık yaşlanmıştır. Haklıdır bakamaz. İşi bırakacaksanız tamam. Ama birilerinden beklentiye girecekseniz hiç kalkışmayın. Annem 37 sinde doğurdu kardeşimi. Ben 14tüm. Şu an 14 yaşında kardeşim annem 51. Annem çalışmıyordu. Zor baktı ve şu an ergen trplerinden sinir hastası olacak yetemediğini hissediyor. Öyle kolay büyümüyor yani. Siz 60ken çocuk 17 olacak ve hala emeklilik yaşınızda bir çocuğun gelecek kaygısını güdeceksiniz. Hastalıklarınız başlamış olacak bir yandan.İsteyerek yaptıysanız kendinize güveniyosanız doğurun. Ama bebek daha fazla büyümeden tüm artıları eksileri bir kenara yazın derim.
İsteyerek yaptım tabi 7 aydır uğraşıyordum

43 yaşındasınız ve çalışıyorsunuz. Bu bebek için fedakarlık yapmanız gerek. Kaynanaya muhtaç olmadan :KK66:

Pardon da ona ne bundan ?
Eğer siz istiyorsanız ortada hiç bir sorun yok bence.
Ayrıca bizim alt komşumuz 42 yaşındayken kızı 18 yaşında olduğu halde 2. çocuğunu doğurdu...

Ben de senin gibi düşünürdüm eskiden. Bebeğim yokken... şimdi bir kızım var. Kürtaj deyince böyle bir canlıya nasıl kıyılur diye bakıyor anne olanlar. Annelik normal bir ruh hali değil emin ol. Bak saat 4.44 canı uyumak istemedi diye oturuyoruz. Anne olunca anlarsın cümlesi gerçek yani :)

Kürtaja dini gerekçelerle karşı çıkılması ise farklı. Kadın tecavüze uğradıysa da mı doğuracak? Ya da zaten çocuğu var ve durumu yoksa da mı? Aman büyür nasıl olsa mantığına sonuna kadar karşıyım. Ya hamile kalma Korun ya da doğur benim mantığım.

Konu sahibine gelirsek eğer mađdi durumu elveriyorsa doğursun evde yeni bir heyecan. :KK200:
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Anne olduğu halde hamile kalınca aldırmak zorunda kalan insanlar da var, istemeden de olsa. Her şey mümkün bu hayatta, bir de bu yönü var :)

43 yaşındaymışsınız, bu yaştan sonra her şeyi yeni baştan yaşamak istiyor musunuz gerçekten? 60 yaşına geldiğinizde lisedeki veli toplantılarına koşturmaya gücünüz olacak mı?
Tam ohh rahata erdim çocuk büyüdü, ben de hayatımı yaşayayım derken ortada olan enerjinizi emecek küçük bir çocuk olacak.
Çalışıyorsanız ve doğuracaksanız madem, babaanneye bırakmayın, o da haklı. Sizin enerjiniz olmayacakken bakıp büyütmeye, o kadıncağız ne yapsın?
Herkes duygusal açıdan yaklaşsa da, ben mantık yönüne davet ediyorum herkesi.
Bir de 3 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz...

Ben sizin gibi düşünmüyorum düşünenleri de anlamıyorum .
Bazı çiftler var 15 - 20 sene sonra çocukları oluyor .Hayatları boyunca uğraşmışlardır belki bir çocukları olsun diye . Onlar kaç yaşında oluyor o zaman .

Olmus bitmis bebegin nesin dusunuyorsunuz ki anlamadim?Olmadan once tedbir alabilirdiniz evet ama bu saatten sonra olan olmus zaten,ha kaynananiz basima kalir diye bunlari soyluyorsa,ben olsam ona da minnet etmem...

çocuğa sen bakacaksın ona ne oluyormuş hem bak kızın da v armış o da sana yardım eder benim ablam ve erkek kardeşimin arası da tam 14 yaş hiç bir sorun da olmadı annem açısından.eşin ve sen istiyorsanız gerisine halt yemek düşer

Tabi ki bu laf karsisinda sinirlenir insan ama uzülecek birsey yok bence. Seni ilgilendirmez deyip tersleyin o utansin

Eşim en büyük çocuk ailesinde ve kaynanam ile arasında 15 yaş var bu yüzden de istemiyor

Benim anenemle aramda 15 yas var kardeşimle de. Olabiliyor yani. Ona laf düşmez bu esinle senin kararin. Hem bir hastaliginiz yok. Calisabildiginize gore cocuk da bakabilirsiniz. Ayrica korunurken olmus olsa bile tüm şartlar uygunken bebegi aldirmak dogru gelmiyor bana.

esin agzinin payini vermis
ben uzulecek bisey goremiyorum ortada
kv karari deilki o çocugu dogurmak anne ve babanin kaarari
ha esin anasinin agzina baksaydi o zaman hakliydin uzulmekde
hamilelikden hormonlar oynamis uzme bu kdr kendini ablacim

hayırlı olsun ya sevindirici bir haber. Allah kurtarsın şimdiden diyeyim. kardeş araso 14 yaş iyi bence en azından kardeşelr arası kıskançlık baki olmaz. hem size çocuğunuzda yardımcı olur evinize bir kat daha neşe gelir.

Back
X