• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

9 ay önce düşük yaptım ve 7 aydır tekrar hamile kalmak için uğraşıyorduk

Hayirli olsun :) ne güzel hamilesiniz iste yeniden. Onceki düşük olmus madem kendinizi uzmeyin hic degmez. Bebeğinizi düşünün daha yeni tutunuyor stres yapmamaniz lazim. Kv de kesin bakmamak icin demiştir ama yanlis cumlelerle.

Öfff ona neymiş. Benim kp atanmadan ne çocuğu demişti. Çocul da yaptım inş şubatta atanıcam da. Kimseye bakma sen, tadını çıkar mutlu ol. O da herşeyi hissediyor seninle

kvalidenin filan ne dediği önemli değil de, sen bu yaşta gerçekten hem fiziksel hem ruhsal hem de maddi anlamda bir bebeğin sorumluluğunu almaya hazır mısın onu bir ölç önce. eğer sen son derece eminsen, eşinin de desteğini aldıysan kmsenin lafına aldırış etme. ama kendinizi iyice tartın.

Yasiniz 43 mus ne var bunda.millet 50 yasina gelmis dogurayim diye ugrasiyo hastanede.bu yasta hamilelik ne guzel olur siz tadini cikarin.Rabbim ne guzel mucize vermis.uzulup aglamayin isyana girer.saglikla dogurursunuz ins

Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin :KK61:

Benim annemde 42. Yasinda iken 4. Kardesimizi dogrudu. Iyi ki de oldu :) hic etrafin lafini duymayin. ;)

Doğum kişinin kendi özgürlüğüne kalmış bi tercihi. kesinlikle ama kesinlikle eğer siz istiyorsanız doğurun. ayrıca sanki cocugunuz 20 yasında gibi konusmus 14 yas cok buyuk değil. canınızı sıkmayın onemli olan siz ve eşinizsiniz.

Benim de abimle aramda 20 yaş var. Gerçi annem genç, babamın 2. evliliği. O yüzden o konuda yorum yapamayacağım ama kardeşler arasında yaş farkı olması sanılanın aksine güzel bişey. Abim bana hem arkadaş gibi hem baba gibi yaklaşır, yakın yaşımda da bi kardeşim olsun isterdim o ayrı ama onun dışında iyi ki abimle aramda bu kadar yaş farkı var diyorum.

Artık geç evleniyor insanlar..Dolayısıyla doğumlar eskiye göre daha olgun yaşta olabiliyor..
Zaten 20lerinde anne olanlar, panikle büyütüyor bebeklerini..
Oturmuş bir evlilik,aklı başında bir abla, e daha ne olsun.. Bu ikinci bebeğin keyfini tadına vara vara, sindire sindire yaşayın..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah..

Ben sizin gibi düşünmüyorum düşünenleri de anlamıyorum .
Bazı çiftler var 15 - 20 sene sonra çocukları oluyor .Hayatları boyunca uğraşmışlardır belki bir çocukları olsun diye . Onlar kaç yaşında oluyor o zaman .
Ben zaten çocuğu olmuş ve büyüyüp kocaman olmuş olanları kastettim.
Ben herkes gibi düşünenleri anlayabiliyorum ama.
İşte insanda bir gıdım empati olmalı her zaman. Olmuyorsa da zorlamanın bir alemi yok gerçi ;)

kaynananız istemiyor diye bebek katili mi olacakmışsınız? bir yaşıma daha girdim
boşverin hiç aldırmayın, ne var yani benim de kardeşimle aramda 14 yaş var.

Kv.hiç ilgilendirmez.Kendi gençliklerinde aldırmak günah diye 7.yi bile doğururlar.Şimdi bu zamanda çocuk bakmak kolaymı bir tane yeter olur.Sen tıka kulaklarını dinleme hiç.Dogurduğunda çok sevinir merak etme.

Ben zaten çocuğu olmuş ve büyüyüp kocaman olmuş olanları kastettim.
Ben herkes gibi düşünenleri anlayabiliyorum ama.
İşte insanda bir gıdım empati olmalı her zaman. Olmuyorsa da zorlamanın bir alemi yok gerçi :KK66:

Ben mesajına yaş olarak baktım .Okuldaki veli toplantısına nasıl koşacaksın yazdığın için .O yüzden de öyle bir örnek verdim . Konu sahibinin birkaç çocuğu olsa belki yazdığın gibi olabilir .Ama kızı zaten büyümüş anneye destek olacaktır :)

saka mı bu yaa kaynanana
Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin :KK61:
ne allahım yeni yıldan tek istedigim kadınlarımızın susmaması ezilmemesi senin yatagına kaynanan ne karısır ister 30 umda dogrurum ister 40 ımda

Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Allah size o bebeği nasip ettiyse nedensiz değildir bunda da bi hayir vardir. Her çocuk kendi kismetiyle gelir sakin ola ki aldirmayi dusunmeyin. Zaten tek çocuğunuz var ilerde şimdikinden daha fazla ihtiyac duyacak bi kardeşe . belki de size bi bardak suyu k cçocuk getieecek . Ayni durumda bi akrabam vardi 45yasinda hamile kalmisti sizin gibi çok tepki gördü hatta cocugun engelli olduğunu söyledi doktorlar çok agladi cçok düşündü ama aldirmadi kiymadi evladina. Ve çocuk doğduğunda hic bir engeli yoktu Rabbimin bir imtihaniydi belki de . simdi o çocuk 7 yasinda babasi vefat etti abisi evli annesine dayanma gücü veren o çocuk . o olmasa ben yalniz ne yapardim nnasil nefes alkrdim iyi ki dogurdum diyor . hayatin bizlere ne göstereceği. Belli olmaz bunlarda sizin sinaviniz. Kiymayin çocuğumuza esinizle ccocuklarinizla saglikli huzurlu omurler..

Ona ne ki ucuncu kısıye ne dustugu malumunuz kızınızla beraber bakarsınız

Ben mesajına yaş olarak baktım .Okuldaki veli toplantısına nasıl koşacaksın yazdığın için .O yüzden de öyle bir örnek verdim . Konu sahibinin birkaç çocuğu olsa belki yazdığın gibi olabilir .Ama kızı zaten büyümüş anneye destek olacaktır :)
Çocuğun eğitimi ve okul konuları hakkında desteği biraz hayalcilik olur, çünkü böyle konularda otorite figürü anne babadır :) Yani doğacak bebeğinin anne/baba olduğunu görmesi zor bir ihtimal. Bir de yaş olayına böyle baktım :)

Normal yolla mı hamile kaldınız?
Niye bakamayacak mışsınız..Tek çocuk az zaten.

benim annem de 43 yaşında kardeşimi dünyaya getirdi, ablam 17, ben 7 yaşındaydım. Ne zor bir doğum oldu ne de büyütürken sıkıntı çekti, aksine daha kolay büyüyor, hep birlikte baktık, hem çok şımartıldı hem de çok sevildi bizim velet, o yüzden boşverin kaynanayı falan kıymayın bebeğinize.

Back
X