• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

gördüğüm kadarıyla siz çok heveslisiniz o halde doğurun kaynananızın lafıyla çocuğunuzdan vazgeçmeyin.

pardonda ona ne he tabi beraber yiyip içiyorsunuz ya + bir boğaz fazla gelmiş olucaktır

Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin :KK61:
benim kardeşim ben 14 yaşındayken doğdu rabbim iyi ki nasip etmiş biz çok mutluyuz o kaynanan da kusura bakmasın kimsenin işine karışamaz :KK14:

Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin :KK61:

Kv mi karar verecek sizin ne zaman cocuk doguracaginiza Allah vermis zaten gunaha mi gireceksiniz evlisiniz maddi durumunuz var resmen keyfen cocuktan vazgecmenizi istemek ne buyuk gaflet. Tamam gec anne olmak saglik sorunlari dogurabilir ama orasi kader sans hemen bir doktora gorunun hamileliginizi takibe alin, insallah saglikli bir bebeginiz olur.

Iki kardeşiz ve kardeşimle aramda 13 yıl var.Anneme minnattarim iyi ki doğurmus bana can yoldasi birtanecik kardeşim bunu neden anlattim.Yas farkına takilma canim kv dedikleriji de dinleme saglicakla kucagina alirsin inşallah

Back
X