Birkucukbebekmeselesi

Loresiima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
91
58
3
34
1 yillik evliyiz..atanamamis bir ogretmenim ucretli ogrt.lik yapiyorum.
27 yasimdayim esim32.

Esim ne zaman bebek mevzusu acilsa hemen mi? simdi mi? Gibi cumleler kuruyordu.gecenlerde konusmaya basladi tamam dedim sanirim artik o da istiyor bende istedigimi belli ettim tam o sirada hemen mi dedi ?gunlerce agladim.ertesi gun bana biraz zaman ver dedi.maddi durumu kastediyor.(araba kredisi disinda borcumuz yok ve esim cok guzel maaas aliyor). "ben tabiki senden cocugum olsun isterim sacma dusunme sadece bir kac ay zaman "dedi.boyle olunca durumu isime bagliyorum ve 2 kat uzuluyorum.cunku merkez gorevde oldugundan bana atanma 6 yil ayri kalamamda diyrn kendisi.bende hemen olsun demiyorum ama nedense hayali bile yok sende dedim.hani kizlar bazi erkekler evlenmeden oncede kurar hayalini vs.bizimkisi o donemlerde sen ol baska bir sey istemem derdi...

Dun aksam guzel bi yemek yiyorduk konu nasil acildi bilmiyorm sende bazi duygular eksik dedim.ben seninle cocuk icin evlenmedim dedi.ben cocuk icin mi evlenmis oluyorum dedim ? Kusura bakmada daha 1 yil olmadan bana bu muhabbeti yapiyorsannn.... dedi bende orda kayis koptu sanirim bu sozunu hic unutma olur mu dedim.ben seninle kaliplara sigdirmiyorum iliskimi su kadar zmaan gecsin diye beklemiyorum dedim ki ,bu yeni evliyiz gezelim mantigida herkeste artik..samimi gelmiyor.daha once gezelim de demisti sanki bir yere gittgimiz var dedim..sonra toparladik masayi ilk kez koltukta uyudu salonda.sabaha kadar agladim.cocuk istememesi hazir hissetmemesi degil benim istememi anlayamamasi ya da kaliplara sokmasi cok koydu ve tabiki ilk kez ayri uyumasi.

Sabah kahvalti hazirlamis uzatma hadi gel diyor..tek basina uyudun tek basina yapabilirsin kahvaltini dedim.o da yemedi ben de ..oyle oturuyoruz.

Ben bebek istiyorum ama diretmiyorum bu duygu yoksunlugunu anlayamiyorum esim kedi yavrusu sevmek icin olen bir insan ama hayata karsi hep her sey tam takir olsun gozuyle bakiyor.ne yazik ki olmuyor.evlilik oncesi de 3 yil sartlar uygun olsun diye bekledik bazi seyler o donemde bile istedgin gibi gitmiyor...
Bir daha agzimdan bu konu cikmaz sanirim.inanin cok kotu hissediyorum kendimi..hep sabirsiz aceleci olan ben oluyorum bu durumdan da son derece bunaldim.. yorumlarinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
Istemeyebilir. Istemeyen insanlar tanıyorum. Ikna etmeye çalışmayın, zorlama ile olacak birşey değil. Hayatı akışına bırakın 1 yılda çok erken bence. Evliliğinizin gidişatını görmek istiyor olabilir. Bunlar olumsuz şeyler değil.

Bu mantigi anlamiyorum zaten 1yil cok erken.ama bu bir baskasina göre.. zaten 4 yil flort donemi gecirdik kaldi ki evde 1 yildir kavgamiz bile olmadi.cok iyi geciniyoruz ama mevzu boyle oldugunda degisiyor

Bu mantigi anlamiyorum zaten 1 cok erken.ama bu bir baskasina göre.. zaten 4 yil flort donemi gecirdik kaldi ki evde 1 yildir kavgamiz bile olmadi.cok iyi geciniyoruz ama mevzu boyle oldugunda degisiyor
Belki de esiniz sizin gibi dusunmuyor. Bu caninizi sikmasin. Tek sorun bu olsun. Zamanla düzelir herşey.

Hazır değildir, bu ikinixinde istryerek almanız gereken bir karar. Tersini sana yapsa ne düşünürdün? İstemesen ve ısrar etse? Biraz daga zaman verin birbirinize. Bbek işi çok zor, şimdi hatrına ok dese ve bbk doğunca sorumluluğu sana yıkarsa, sen istedin vs. çok zorlanırsın. Senide anlıyorum ama ortak alın kararı mutlaka

Adam kendisini hazir hissetmiyor olabilir. Bu kadar bozulacak bir durum degil bence. Kendini uzme. Biraz zaman ver.
Tamamen hayata karsi guvensiz.ozeldeydo devlete gecti her seyi ondn sonra gerceklestirdik.hayatin garantisi olur mu.

Canim yaşınız gelmis aslinda cocuk dusunmek kadar doğal bisey yok.eşin neden böyle yapiyor anlam veremdim.Allah korusun olmama ihtimalide var insanlar yillarca ugrasiyor eşin 30 u gecmis onun daha cok israrci olmasi lazim aslinda

Oldugunda ilgilenmiyosun diyeceksin diyo neler dusunmus.ne gozuyle goruyor inan bilmiyorumm..zaten daha dile getiremem hatta bende de ters tepecegine eminim oyle kirginim.

Canim yaşınız gelmis aslinda cocuk dusunmek kadar doğal bisey yok.eşin neden böyle yapiyor anlam veremdim.Allah korusun olmama ihtimalide var insanlar yillarca ugrasiyor eşin 30 u gecmis onun daha cok israrci olmasi lazim aslinda
2.cocuk istersem ne olacak o hakki elimden aliyor resmen..belki olmayacak hemen ki cevremde kim varsa olumsuz bir dunya sey yasadilar ama anlamiyor.yasayip gorursek anlar belki

Bence siz de bu konu hakkında biraz sessiz kalın bakalım ne diyecek .Ters tepki yani. Bahsini bile etmeyin.

2.cocuk istersem ne olacak o hakki elimden aliyor resmen..belki olmayacak hemen ki cevremde kim varsa olumsuz bir dunya sey yasadilar ama anlamiyor.yasayip gorursek anlar belki
Canim sen genede kontrole falan ikna et doktora bi gözükun ins ikinizdede problem yoktur.2 yil sonra cocuk yapmaya karar verdiniz allah korusun olmadi 4 yil daha bekleseniz yasi 40 olacak uygun dille anlati.ya da ona cocuk fikrini sevdirecek seyler yapin örneğin gezerken cocuk magazasina girin vb.heveslendirin esinizi

Bence de çok erken. Çocuk meselesi hayatı bir karar ve her iki taraf da tamam istiyoruz denilince olması gerekir. Trip atarak kavga ederek olmaz bu iş.
Benim uzuntum trip olsun kavga olsun diye degil ki neden bu kadar soguk diye.ki denemis olduk ortak fikir icin hazir degilmis bu da beni üzdü.cevreme bakiyorum aksine kadinlar istemiyor.kocalari cocuk diye peslerinde dolasiyor zoruma gidiyor bazen gordugumde

Ben haksizim..ben diretmiyorum ki sartlar uygunken sebep sorguluyorum.ayni seyi yasasaydiniz sorgulamaz miydiniz
Bakın sizin için uygun ama esiniz öyle dusunmuyor belliki. Belki de çocuğu kendi özgürlüğüne engelolarak görüyor. Ayrıntılı konuştuğunuzda neler söylüyor?

Ben haksizim..ben diretmiyorum ki sartlar uygunken sebep sorguluyorum.ayni seyi yasasaydiniz sorgulamaz miydiniz
Elbette sorgulardım aynı şeyi yaşasaydım ama siz sorgulamıyorsunuz , sorgulayıp aldığınız karşılık hoşunuza gitmeyince trip yapıyorsunuz.Sizinki sorgulamak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…