Birkucukbebekmeselesi

Bence doktora gidip bir sorununuz olup olmadığına baktırın. Bu ihtimali deffedin kafanızdan. Sonrasında bu konuyu açmayın bir süre. Çocuk zorla istenebilecek bir şey değil. Nitekim biz 2 senelik evliydik ve çocuk konusuna daha zaman var derken hamile olduğumu öğrendim. Ikimiz de hazır değildik ama oldu bir şekilde. Siz de bi baktınız hamilesiniz. Hiç belli olmuyor.

ben esini haksız bulmadim senin yasindayken evlendim yas farkmizda ayni sizinle..
tanıdığım gunden beri cocuk ister esim..
ben ozelde çalışıyordum kendime uzun soluklu bir kariyer cizemezdim cocuklarima da istedigim gelecegi sunamazdim hem calistim hem yuksek yaptim.. simdi dedigin sartlarda atandim cok şükür.. ayrıyız ama geçici old. biliyoruz ve ben ucretsiz izinle bakabilirim keyfimce cileyi beraber cektik 3 yillik evliyiz duzenimizi tam kurunca düşünürüz sen de gencsin acele etme kafaya da takma.. evliligin oturmasi hemen olmuyor malesef..

ayrica bebek istememesi seni sevmedigi anlamina gelmez..
esimi cok seviyorum ama yapmak istediklerim vardı bu sure icinde cocukla zorlanacagimiz onlari gerceklestirdik.. sorunlarimiz oldu onlari cozmeye çalıştık birbirmizi artik daha iyi tanıyoruz..
esin muhtemelen benim kafadan gelecek konusunda risk almak istemiyor.. bu aslında erkek icin iyi birsey evinin sorumlulugu vs düşünmesi sizin için sağlıklı bir gelecek planlamak istiyor sen de lutfen bunu olgun karsilamaya calis ki sorunlar buyumesin..

nacizane tavsiyem sorunlari buyutmeyin yatakları ayirmayin her zaman sen olmasan da birbirinizi alttan almayi deneyin..bak sabah toparlamaya calismis keske uzatmasaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…