- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Kizlar Merhaba daha yeni hamile olduğumu öğrendim ve 6 aylık evliyim kV KP ile birlikte oturuyoruz bizi zorla oturmaya mahkum bıraktılar diyebilirim . Her neyse biz birlik.geldik ama kaynanamlarin evin kredisi martta biticek son 5 ay var ve sonra bize ev alicaklarina söylüyorlar ama hep artık ömrümüz yetmez ev almaya gibi cümleler kuruyo lar eşim bebek olanaklar işte martta sonra konuşurum alirlarsa alırlar almazlarsa kiraya çıkarız dedi bebek bi oldu bilmiyorum nasıl olucak falan bekleyelim moduna girdi banada hep bebek bizi etkilemez dedi ben o şekilde bebek düşündüm suan Dada giderim çok olucakmis ayrı ev zor olur Muş onlara kalsa ömür boyu birlik . Çok cahil anlayıssiz insanlar oğlunu benden kıskanır sürekli bi ağlama içerisinde arkamdan sürekli konuşan karaktersiz bi insan artık cidden bunaldim ne yapıcam bilmiyorum sizce bu işin sonu nereye gider
hamileliğin çok yeni. Şimdiden doğuma gircem etcem diyenleri takma. Bebeği ilk kucağına alsa nolur ki ona vermezler bile. İki gün önce doğum yaptım taze ameliyatlı olmama rağmen ilk benim kucağıma verdiler kimseyi de sokmadılar yanımıza anne bebek birbirnin kokusuna alışsın diye. O bebek sana muhtaç o bebek senin olacak ve siz bebeğinle birbirnze bağımlı olacaksınz. Kv nin dediklerini kafaya takma at arkaya gitsinBide şu durum var kaynanam tutturdu doğuma yanıma giricek mis ben eşimi istiyorum esim benimle ilgilenmekten bebeğe sahip cikamazmis ilk o kucağına alicakmis saçma sapan şeyler artık sinirlerim bozuldu iyice batma ya başladı hareketleri bana çok pis dağınık Insanlar artık yetisemiyorum pisliklerine ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?