- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Doktorunuzla konuşun doğuma kimseyi alamam desin.Bide şu durum var kaynanam tutturdu doğuma yanıma giricek mis ben eşimi istiyorum esim benimle ilgilenmekten bebeğe sahip cikamazmis ilk o kucağına alicakmis saçma sapan şeyler artık sinirlerim bozuldu iyice batma ya başladı hareketleri bana çok pis dağınık Insanlar artık yetisemiyorum pisliklerine ne yapıcam ben
Lütfen bu forumda şu cümle yasaklansın.Çok büyük konusuyosun umarım büyük acılar yaşamazsinWOLFROG
:)))Süpersin ya vallahi
Ifşa etmiş konu sahibini okurken güldüm. Arkadaşımız ne dediğini bilmiyor gerçekten.
bir arkadaşım,hiç istemediği halde,gelinini yanına almak zorunda kaldı.oğlu 23,gelini 22 yaşındaydı,evlendiklerinde.sizinle otururum,gıkım çıkmaz diyen gelin,daha ilk ay da,ay ben istemiyorum,yok eşyamı kullanamıyorum diye,kadının burnundan getirdi.üstüne üstlük,bir de çocuk yaptılar.
şimdi 3 yıllık evliler,hala beraberler.gelin çalışmıyor,oğlanın geliri kısıtlı.çıkma ihtimalleri sıfıra yakın.evde hergün hır,gür.
kadının 50 yaşından sonra huzuru kaçtı.
kocanız size ve çocuğuna bakamayacaksa,evlenmeyin o adamla.evdeki,yaşlılarında huzurunu bozuyorsunuz.
Lütfen bu forumda şu cümle yasaklansın.
beddua eden daha ne yaşadığını bilmiyor.Aynen yani yasli basli insanlar tam rahat edecek hop eve gelin gelir duzen muzen kalmaz. Annemin iki gelini de birlikte yasamayi teklif etti hatta israr ettiler annem istemedi.
Bir de "kinama kinadigini yasamadan olmezsin" lafi.
beddua eden daha ne yaşadığını bilmiyor.
kv ye ezdirmiyormuş kocası ama onların lafından da çıkmıyormuş.
hem 5 hem 6 aylık hem de 2 yıllık evli.
konu sahibi neler yaşadıysa artık kafa bi' milyon olmuş :)
geçen ay 2 yıllık yazmış bir konuya. sonra başka konuya 5 ay yazmış. bu konuda da 6 ay yazmış.Bir insan neden hem 5 aylik hem 2 yillik der ki. Cocuk konusu yuzunden tepki cekmemek icin mi acaba. Bir de kocalarina laf soyleyemeyenler burada aslan kesiliyor. Hadi ben interneti kapattigim anda burasi da bitiyor. Ya yasadigi hayat?
6 aylik evli olsa ne olur hamile kalip evlense ne olur bundan "sizeneeee??????"Bu arada Büşra Türkmen diye bir tanıdıgım var. Haftaya düğünü olacak
Bananeee ben ona bisey mi demisim????6 aylik evli olsa ne olur hamile kalip evlense ne olur bundan "sizeneeee??????"
İşte o da benim salaklığım ahhmadem nıye kabul edıyorsunuz baştan ya kvde kayınbaba yanında nasıl karı koca olunuyor. allahım sevısırken hıcmı gıkınız cıkmıyor .banyoya nasıl kalkıyorusnuz. hep kalabalık ortam
İnternete yazarsa gelecek yorumlara hazırlıklı olmalı. İsteyen istediği şekilde yorumlar konuları.6 aylik evli olsa ne olur hamile kalip evlense ne olur bundan "sizeneeee??????"
Hayir benim yorumumda evliliginin suresiyle ilgili birseyde yazmiyor beni niye alıntılamissa onuda anlamadimİnternete yazarsa gelecek yorumlara hazırlıklı olmalı. İsteyen istediği şekilde yorumlar konuları.
Evet bayağ enteresan olmuşHayir benim yorumumda evliliginin suresiyle ilgili birseyde yazmiyor beni niye alıntılamissa onuda anlamadim
Evet bayağ enteresan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?