- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler bitanem ya evet ne mutlu olmustuk hamis oldugunu ogreninceTopiğin hayırlı olsun kuızumsen benim uğurum oldun senin topiğinde öğrendim hamile olduğumu, inşallah bu sefer en başta sana ve diğer adaylara uğurlu gelsin
güzel haberlerini bekliyorum tatlım dualarımdasın
![]()
Canim kan testi yaptirsana baya zaman gecmis ustundenTopiğin hayirli olsun canimbenimde bat 9 ekimdi hala adet olamadim
iki defa test yaptim.Biri silikti.Bugun tekrar yaptim negatif ya deliricem adetlrrim niye bu kdr gecikti.Ve midem cok bulaniyor
![]()
Pazrtsi doktora gidicem cnmCanim kan testi yaptirsana baya zaman gecmis ustunden
Regl oldunyz muBenim bugün regl günüm ama sıfır belirti anlayamadım
Olmadım. Ama dün akşam duş aldım çıktıktan sonra kasıklarımda ayağıma vuran ağrılar oldu. Ama bugün yine bişey yok.Regl oldunyz mu
Ben de bekliyorum bu bi kac gun icinde olmam gerek sanirimBende buay bekliyordum ama regl oldmkasima ovulasyon testiyle tekrar deneyelim.bakalim insaallah tutar
![]()
Evet ne yazık ki bu ayda olmadı. Bir daha ki aya artık hayırlısıyla :)Ben de bekliyorum bu bi kac gun icinde olmam gerek saniriminsaALLAH bizlerin dd yuzu guler
![]()