Birlikte bekleyelim mi?

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Bu ay 4. Denememiz olmus olacak. Bata 5 gun kaldi sanirim. Artik yumurtlamami ovulasyon testleri vs ile takip etmiyorum. Akışına biraktim çünkü :halay:tahmini bata 5 gün var. Benimle beraber beklemek isteyen var mi:halay:

Ben geldim bile ama benim bat 8 kasim :)

Bende geldim ama benimde bata coook var bende akışına bırakıp is hayatına atıldım Rabbim tez zamanda kucaklarımizı doldursun insallah:KK16:

Topiğin hayırlı olsun kuızum:KK49::KK49: sen benim uğurum oldun senin topiğinde öğrendim hamile olduğumu, inşallah bu sefer en başta sana ve diğer adaylara uğurlu gelsin:dua: güzel haberlerini bekliyorum tatlım dualarımdasın:KK200:

Topiğin hayırlı olsun kuızum:KK49::KK49: sen benim uğurum oldun senin topiğinde öğrendim hamile olduğumu, inşallah bu sefer en başta sana ve diğer adaylara uğurlu gelsin:dua: güzel haberlerini bekliyorum tatlım dualarımdasın:KK200:
Tesekkurler bitanem ya evet ne mutlu olmustuk hamis oldugunu ogrenince:KK200: darisi bize insallah duani eksik etme nolur:dua:

Topiğin hayirli olsun canim :KK49: benimde bat 9 ekimdi hala adet olamadim:bicak: iki defa test yaptim.Biri silikti.Bugun tekrar yaptim negatif ya deliricem adetlrrim niye bu kdr gecikti.Ve midem cok bulaniyor :KK61::duduk:

Benim ilk günüm yarın. Dün test yaptım negatif çıktı. :( İnşallah test yanılmıştır hamileyimdir

Topiğin hayirli olsun canim :KK49: benimde bat 9 ekimdi hala adet olamadim:bicak: iki defa test yaptim.Biri silikti.Bugun tekrar yaptim negatif ya deliricem adetlrrim niye bu kdr gecikti.Ve midem cok bulaniyor :KK61::duduk:
Canim kan testi yaptirsana baya zaman gecmis ustunden

Bugun adet belirtisi olan sivilcem cikti. Sanirim birkac gune adet olacagim. Bu ay da olmadi galiba :KK12::110::KK43:

Benim bata ne kadar var bilmiyorum ama bende buradayim:KK70: dusuk sonrasi ilk reglim bitti bakalim 2.ne zaman gelecek :duduk:

Ovalusyon testi hamileliği gösteriyormuş sanırım. forumda 5-6gün öncesinden onunla öğrenenler olmuş.ben de dün yaptım meraktan silik 2.çizgi çıktı.giderek koyulaşırsa hamilelik oluyormuş:rolleyes:yapan var mı böyle

Bende buay bekliyordum ama regl oldm :110: kasima ovulasyon testiyle tekrar deneyelim.bakalim insaallah tutar :110::dua::dua::dua:

Back
X