Birlikte belirti beklemece:))

Amin insallah hala adet olmadim. Ama olcak gbide degilim hic yoruyorm okdar kendmi ama hic belirti bile yok kasik agrilarmda gecti yine muayne olmaya giderim olmazsam
Streste cok etkiliyor canim ya ben kafam rahat oldugunda hamile kaldim adete 1 gun kala erken gebelik testim negatifti bu ayda olmadi galiba dedim onemsemedim baktim bes alti gun gecti bi yapiyim dedim pozitif ama gec dollenme olmus birde gebelik belirtilerim adet olacagim gun basladi adet duzensizligin yoksa akisina birak derim canim olur Allahin izniyle

Adet duzensizligim 2 aydor var ya cay cok tuketiyorum sagliklida beslenmiyorum hormonlarm bozuldu sanirim adet olsam bari kan vercem oda olmuyo

Adet duzensizligi stresten de cok olur canim ya kafana takma bak nasil oluyor Allahin izniyle
Inanin kosturmam okadar cokki gebelik testi yapcm diyip yetstremedgm unuttgm cok oluyo hamileligi istyorm dusunemiyorm yetsmyo hic bisey cunku 24 saate sigamiyorum

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum adetime 5 gün var. 2 aydr korunmuyoruz. İnşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum adetime 5 gün var. 2 aydr korunmuyoruz. İnşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder
Amin insallah kisa zamanda hamis haberlerimizi paylasiriz hepimiz hosgeldiniz

Merhabalar. Bat 6 Ekim ama 3 gündür her gün erken gebelik testi yapıyorum. Dayanamıyorum ya negatif gördükçe de üzülüyorum. Çok umutluyum ama dayanamıyorum bıktım artık ben de belirti bekliyorum

Merhabalar. Bat 6 Ekim ama 3 gündür her gün erken gebelik testi yapıyorum. Dayanamıyorum ya negatif gördükçe de üzülüyorum. Çok umutluyum ama dayanamıyorum bıktım artık ben de belirti bekliyorum
Bende test delisi oldum negatif gorup ertesi gun yapiyorm adetim 6-7 gun gecikti negatf herlde pozitf cikmaz bundan snra olsa cikardi bukadr gecikmeye

Ahhh ahhh testlere verdiğimiz paralarla zengin olurduk ben bu sabah kararlıydım yapmıcam daha çok erken dedim afedersiniz kalkıp ilk idrarımı yaptım. Öğlene doğru dayanamadım duramadım az önce yine yaptım canım kan testi versene idrara belki geçmemiştir geç döllenmedir

Naptin canim gec dollenme olabilir senin deger sonradan artabilir sonucta 0 degil ben oyle cok gordum bu sayfada o degerle gec dollenme yasayanlari

Sonrasında zaten adet oldum.. yani maalesef olmadı yumurta çatlatma iğnesi başarısız oldu.
Stres yapma canim rabbim buyuktur ol derse olur geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye dusunmek lazim bak bana gebe oldugumu ogrendim cokta sevindim once gec dollenme olabilir dedi doktor sonra bos gebelik ihtimali ve sonuc dusuk yapiyorum her hayirda bir ser her serde bi hayir vardir rabbine sigin canim bol bol dua et

Cok haklısın canım herşeyin bi zamanı var ben inanıyorum hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen de üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…