- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Amin insallah hala adet olmadim. Ama olcak gbide degilim hic yoruyorm okdar kendmi ama hic belirti bile yok kasik agrilarmda gecti yine muayne olmaya giderim olmazsamAnladim canim insallah bir gun guzel haberleri alirsin❤ ❤
Streste cok etkiliyor canim ya ben kafam rahat oldugunda hamile kaldim adete 1 gun kala erken gebelik testim negatifti bu ayda olmadi galiba dedim onemsemedim baktim bes alti gun gecti bi yapiyim dedim pozitif ama gec dollenme olmus birde gebelik belirtilerim adet olacagim gun basladi adet duzensizligin yoksa akisina birak derim canim olur Allahin izniyleAmin insallah hala adet olmadim. Ama olcak gbide degilim hic yoruyorm okdar kendmi ama hic belirti bile yok kasik agrilarmda gecti yine muayne olmaya giderim olmazsam
Adet duzensizligim 2 aydor var yaStreste cok etkiliyor canim ya ben kafam rahat oldugunda hamile kaldim adete 1 gun kala erken gebelik testim negatifti bu ayda olmadi galiba dedim onemsemedim baktim bes alti gun gecti bi yapiyim dedim pozitif ama gec dollenme olmus birde gebelik belirtilerim adet olacagim gun basladi adet duzensizligin yoksa akisina birak derim canim olur Allahin izniyle❤
Adet duzensizligi stresten de cok olur canim ya kafana takma bak nasil oluyor Allahin izniyleAdet duzensizligim 2 aydor var yacay cok tuketiyorum sagliklida beslenmiyorum hormonlarm bozuldu sanirim adet olsam bari kan vercem oda olmuyo
Inanin kosturmam okadar cokki gebelik testi yapcm diyip yetstremedgm unuttgm cok oluyoAdet duzensizligi stresten de cok olur canim ya kafana takma bak nasil oluyor Allahin izniyle
Elbette kafamin bi kosesindede dusunce yatyo yaasi bile bir stres aslindaAdet duzensizligi stresten de cok olur canim ya kafana takma bak nasil oluyor Allahin izniyle
Aynen canim insan ister istemez aklina geliyor ama akisina birak inan daha cok kafan rahat olucak ben umudumu kestigimde gordum pozitifi adet olmayi beklerkenElbette kafamin bi kosesindede dusunce yatyo yaasi bile bir stres aslinda
Dusunmemeyi deniyecegimAynen canim insan ister istemez aklina geliyor ama akisina birak inan daha cok kafan rahat olucak ben umudumu kestigimde gordum pozitifi adet olmayi beklerken
Amin insallah kisa zamanda hamis haberlerimizi paylasiriz hepimizMerhaba bende aranıza katılmak istiyorumadetime 5 gün var. 2 aydr korunmuyoruz. İnşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder
İnşallah hoş buldumAmin insallah kisa zamanda hamis haberlerimizi paylasiriz hepimizhosgeldiniz
Bende test delisi oldum negatif gorup ertesi gun yapiyormMerhabalar. Bat 6 Ekim ama 3 gündür her gün erken gebelik testi yapıyorum. Dayanamıyorum ya negatif gördükçe de üzülüyorum. Çok umutluyum ama dayanamıyorum bıktım artıkben de belirti bekliyorum
Naptin canim gec dollenme olabilir senin deger sonradan artabilir sonucta 0 degil ben oyle cok gordum bu sayfada o degerle gec dollenme yasayanlariAyyy gerçekten mi bana umut oldunuz suanben de adetime 2-3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti. Suan adetim yarın 4.gün geç olacak acaba kan versem kanda cıkar mı eğer varsa gebelik. Bugün birdenbire su gibi akıntım geldi hatta adet oldum sandım.
Kan verdim o gün ve sonuc 2.30 cıktıNaptin canim gec dollenme olabilir senin deger sonradan artabilir sonucta 0 degil ben oyle cok gordum bu sayfada o degerle gec dollenme yasayanlari
Stres yapma canim rabbim buyuktur ol derse olur geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye dusunmek lazim bak bana gebe oldugumu ogrendim cokta sevindim once gec dollenme olabilir dedi doktor sonra bos gebelik ihtimali ve sonuc dusuk yapiyorum her hayirda bir ser her serde bi hayir vardir rabbine sigin canim bol bol dua etSonrasında zaten adet oldum.. yani maalesef olmadı yumurta çatlatma iğnesi başarısız oldu.
Cok haklısın canım herşeyin bi zamanı var ben inanıyorumStres yapma canim rabbim buyuktur ol derse olur geciktiriyorsa guzellestiriyordur diye dusunmek lazim bak bana gebe oldugumu ogrendim cokta sevindim once gec dollenme olabilir dedi doktor sonra bos gebelik ihtimali ve sonuc dusuk yapiyorum her hayirda bir ser her serde bi hayir vardir rabbine sigin canim bol bol dua et❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?