- 22 Mart 2023
- 4.181
- 2.678
- 63
- 31
Silik çizgi de gün aşırı kan vermeniz gerekebilir beta düşüktür çünkü. iki katına çıkması gerekir değerin yani katlanarak artmasını kan vererek takip edersiniz evde ki testle aynı olur.kan vermem daha kesin sonuç çıkarmaz mı yoksa evde mi takip etmeliyim
merhaba : ) 19 unda yumurtlamışım bazal termometre ile gün gün uygulamadan grafik takip ediyorum. Bu günleri değerlendirdik çok şükür :) Bendeki değişiklikler şu şekilde...Merhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Yani bir gün yeterli olur sanırım çünkü beta hcg vücuda, bebek rahme tutundukça salgılanıyor.reglim kaç gün geçtikten sonra kan vermeliyim. Bu süreçte testlere devam ederim zaten
Biraz daha bekleyeceğim bende testlerde negatifi görünce umudum kalmadıBenimde öylebiraz daha geçsin tekrar ypcm
Merhaba evet ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdik. O günden itibaren sol kasık ağrım, bel sırt ağrım ardından ilk defa yaşadığım aşırı dudak kuruluğu, deodorant alerji, su gibi aktınti vardı. Ve aşırı şişkinlik. 14. Gün testi yaptm negatif çıktı. Bugün adet günüm adet olacakmışım gibi hep. Tüm cesaretimle az önce test yaptim elim ayağım titredi. Direk çift çizgi çıktı.Kızlar son 3 adetim düzensiz olduğu için şöyle anlatacağım. İlişkinin üstünden 9 gün geçti bugün. Dün 8. Gün test yaptım negatif. Ama bugün adet olacakmışım gibi hafif bi ağrım var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu bu ilişkinin 9. Günleri?
hayırlı olsun kan verin.bizede dua edin :)Merhaba evet ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdik. O günden itibaren sol kasık ağrım, bel sırt ağrım ardından ilk defa yaşadığım aşırı dudak kuruluğu, deodorant alerji, su gibi aktınti vardı. Ve aşırı şişkinlik. 14. Gün testi yaptm negatif çıktı. Bugün adet günüm adet olacakmışım gibi hep. Tüm cesaretimle az önce test yaptim elim ayağım titredi. Direk çift çizgi çıktı.
Çok teşekkür ederim. Pazartesi günü gideceğim kan için. İnşallah sizlerede çift çizgiyi görmek nasip olur, en önemlisi sağlıklı bir gebelik olur inşallahhayırlı olsun kan verin.bizede dua edin :)
Hayirli olsun hepbirlikte pozitiflerimizi paylasiriz burada insallahMerhaba evet ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdik. O günden itibaren sol kasık ağrım, bel sırt ağrım ardından ilk defa yaşadığım aşırı dudak kuruluğu, deodorant alerji, su gibi aktınti vardı. Ve aşırı şişkinlik. 14. Gün testi yaptm negatif çıktı. Bugün adet günüm adet olacakmışım gibi hep. Tüm cesaretimle az önce test yaptim elim ayağım titredi. Direk çift çizgi çıktı.
Çok teşekkür ederimHayirli olsun hepbirlikte pozitiflerimizi paylasiriz burada insallah
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim bana da dua edin lütfennnMerhaba evet ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdik. O günden itibaren sol kasık ağrım, bel sırt ağrım ardından ilk defa yaşadığım aşırı dudak kuruluğu, deodorant alerji, su gibi aktınti vardı. Ve aşırı şişkinlik. 14. Gün testi yaptm negatif çıktı. Bugün adet günüm adet olacakmışım gibi hep. Tüm cesaretimle az önce test yaptim elim ayağım titredi. Direk çift çizgi çıktı.
İlk testi ne zaman yaptiniz negatif çıkanı pozitifi ne zaman yaptiniz bende adetime 4 5 gün kala yaptım ama negatifti şimdi de adet günüm ve bugün olmadım test yapmaya cesaretim yokMerhaba evet ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdik. O günden itibaren sol kasık ağrım, bel sırt ağrım ardından ilk defa yaşadığım aşırı dudak kuruluğu, deodorant alerji, su gibi aktınti vardı. Ve aşırı şişkinlik. 14. Gün testi yaptm negatif çıktı. Bugün adet günüm adet olacakmışım gibi hep. Tüm cesaretimle az önce test yaptim elim ayağım titredi. Direk çift çizgi çıktı.
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırsınız, allah isteyen herkese nasip etsinYaaa hayırlı olsun çok sevindim bana da dua edin lütfennn
Aslında bende dün umutlu değildim. Birden elimdeki son testi yaptım. 14. Gün negatifti dün anında çift çizgi oldu.İlk testi ne zaman yaptiniz negatif çıkanı pozitifi ne zaman yaptiniz bende adetime 4 5 gün kala yaptım ama negatifti şimdi de adet günüm ve bugün olmadım test yapmaya cesaretim yok
Artimed degilse var gorunuyor naptiniz testi tekrarladinizmi acabaKizlar merhaba adetim 5 gun gecikti test yaptim biraktm 1 saat sonra boyleydi sizinlede paylasmak. IstedimEki Görüntüle 3308400
Tekrarladm negatif cikti sonucum canim one step testimin markasiArtimed degilse var gorunuyor naptiniz testi tekrarladinizmi acaba
Anladim canim insallah bir gun guzel haberleri alirsinTekrarladm negatif cikti sonucum canim one step testimin markasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?