Birlikte belirti beklemece:))

merhaba : ) 19 unda yumurtlamışım bazal termometre ile gün gün uygulamadan grafik takip ediyorum. Bu günleri değerlendirdik çok şükür :) Bendeki değişiklikler şu şekilde...

-Ağzımda acımsı bir tat olmaya başladı. Normalde çok maden suyu içerim onun tadı sanki ilaç içmişim gibi acı acı gelmeye başladı.
- Yumurtlama dönemindekine benzeyen kasıklarımda dolgunluk ağrısı var hatta ve hatta pıt pıt seyirmeler var sağ sol kasığımda sanki nabız atıyor gibi.
-Göğüslerimde hassasiyet var baya
-Silikon gibi kurumuş uhu gibi bir akıntı geldi bir kaç gün önce ve beyaz akıntım da var .
-En belirgin belirti ise aşırı ama aşırı gazlıyım. Öyle gaz yapan birşey yemediğim halde afedersiniz uzunca süren gaz çıkarmalarım var :)

Vücudumu iyi tanıyan biri olduğumu düşünüyorum adetlerim de tam gününde olur 1 gün bile sapmaz. Bu belirttiğim özellikler normal adet dönemi öncesi sonrasında yaşadıklarımdan biraz farklı onu hissediyorum net olarak. Ellerimle karnımı bastırdığımda bir sertlik bir gerginlik gibi bişey var mesela. Dolgunluk hissi mi denir tam tarif edemedim. Göbekli ve kilolu biri çorabını giyerken rahatsız hisseder ya kendini sabahları çorabımı giyerken zorlanıyorum mesela o gerginlik dolgunluk hissinden dolayı. 3 ekim bat günüm. Bakalım neyse belli olur yakın zamanda. Ama dediğim gibi normalden farklı hissediyorum vücudumu.

Kızlarr selam,
Bugün çatlamadan sonra 13.gün, adetime 3 gün var ovu testim bu şekilde çıktı sizce gebelik olabilir mi? 5 gün kala yaptığımda biraz daha silikti ovu testim bugün daha koyu

Eklentiler

• BEAE945D-FE93-4025-A37E-EA14D61ECF7B.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar son 3 adetim düzensiz olduğu için şöyle anlatacağım. İlişkinin üstünden 9 gün geçti bugün. Dün 8. Gün test yaptım negatif. Ama bugün adet olacakmışım gibi hafif bi ağrım var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu bu ilişkinin 9. Günleri?

Kizlar merhaba adetim 5 gun gecikti test yaptim biraktm 1 saat sonra boyleydi sizinlede paylasmak. Istedim

Merhaba evet ilk defa yumurtlama dönemini değerlendirdik. O günden itibaren sol kasık ağrım, bel sırt ağrım ardından ilk defa yaşadığım aşırı dudak kuruluğu, deodorant alerji, su gibi aktınti vardı. Ve aşırı şişkinlik. 14. Gün testi yaptm negatif çıktı. Bugün adet günüm adet olacakmışım gibi hep. Tüm cesaretimle az önce test yaptim elim ayağım titredi. Direk çift çizgi çıktı.

Eklentiler

• IMG_20230927_185124.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 62
hayırlı olsun kan verin.bizede dua edin :)

Hayirli olsun hepbirlikte pozitiflerimizi paylasiriz burada insallah

Yaaa hayırlı olsun çok sevindim bana da dua edin lütfennn

İlk testi ne zaman yaptiniz negatif çıkanı pozitifi ne zaman yaptiniz bende adetime 4 5 gün kala yaptım ama negatifti şimdi de adet günüm ve bugün olmadım test yapmaya cesaretim yok

İlk testi ne zaman yaptiniz negatif çıkanı pozitifi ne zaman yaptiniz bende adetime 4 5 gün kala yaptım ama negatifti şimdi de adet günüm ve bugün olmadım test yapmaya cesaretim yok
Aslında bende dün umutlu değildim. Birden elimdeki son testi yaptım. 14. Gün negatifti dün anında çift çizgi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…