Birlikte denize gitme sorunu:(

Şu hızlı sıkılaştıran videolar yok mu leslie falan yapsan çocuk gelene kadar.. ödem attırıcı sıvı iç sabahları mesela. Gerçi birkaç yıldır bu çocukla tanışıyorsun ve bir şey olmamış belli ki, bundan sonra da olmaz sanırım

Şu hızlı sıkılaştıran videolar yok mu leslie falan yapsan çocuk gelene kadar.. ödem attırıcı sıvı iç sabahları mesela. Gerçi birkaç yıldır bu çocukla tanışıyorsun ve bir şey olmamış belli ki, bundan sonra da olmaz sanırım
Zaten konuda da dediğim gibi şuan arkadaşça görüşüyoruz. Ondan yana öyla aşk meşk durumu yok. Ben sadece kendi vücudumla ilgili bir özgüvensizlik yaşıyorum. Haftaya salıya kadar etki edecek bir formül varsa yeşillendir lütfen😄

Şort iyi olur bence de. Ama erkekler genelde baştan hoşlanmadıysa sonradan hoşlanmıyor. Sizin ilginizi farketti belki de biraz takılayım demiş tde olabilir. Duygularınız konusunda temkinli olu.

Bu arada seven insan selülite falan takılmaz görmez.

Denize girmek zorunda değilsiniz ki?Sonuçta kadınsiniz.Belki özel gununuzdesiniz olamaz mı?Neden girmediğini soracak değil herhalde.Şort ya da pareo giyersiniz rahat hissedecekseniz eğer.

neden garip olsun muhafazakar yaşam tarzına sahipse akrabalarımız yanlarında rahat etmememiz normal değil mi?
Muhafazakar yaşam tarzına sahip bir insan yabancı insanların yanında da bikini vs giymez zaten. Yoksa yabancı insanların yanında rahatça denize girip de akrabaların yanında çekinmenin nedeni muhafazakarlık olamaz ki.

Muhafazakar yaşam tarzına sahip bir insan yabancı insanların yanında da bikini vs giymez zaten. Yoksa yabancı insanların yanında rahatça denize girip de akrabaların yanında çekinmenin nedeni muhafazakarlık olamaz ki.
kuzum daha nasıl anlatayım.muhafazakar olan ben değilim eşim de değil ailelerimiz bazı arkadaşlarımız.onlarla gitmiyoruz tatile denize eğlenceye rahat edemiyoruz olduğumuz gibi davranamıyoruz .şimdi anlaşılmış mıdır?

hic tanimadigim insanlarin yaninda cok rahat denize girerim mesela ama atiyorum kayinvalidemin yaninda ben biraz cekinirim. kayinpederin yaninda cekinmem belki ama kayinvalideden huzursuz olurum cunku gozunu dikip inceler. bana bir kere yassy senin sol gogsun daha mi buyuk kizim ona baktirdin mi demisti :D

simdi bu kadin beni inceleyecek %100, niye kendimi huzursuz edeyim girmem daha iyi. o yuzden tanidiklarin yaninda girmek istememeyi anliyorum ben.

hic tanimadigim insanlarin yaninda cok rahat denize girerim mesela ama atiyorum kayinvalidemin yaninda ben biraz cekinirim. kayinpederin yaninda cekinmem belki ama kayinvalideden huzursuz olurum cunku gozunu dikip inceler. bana bir kere yassy senin sol gogsun daha mi buyuk kizim ona baktirdin mi demisti :KK70:

simdi bu kadin beni inceleyecek %100, niye kendimi huzursuz edeyim girmem daha iyi. o yuzden tanidiklarin yaninda girmek istememeyi anliyorum ben.
Ben şu zamana kadar kim olursa olsun çekinmeden girdim. Ama dediğin gibi çok inceleyen tiplerle karşılaşsaydım ben de rahatsız olurdum herhalde.

Ben de çok sevmiyorum erkek arkadaş ve akrabaların yanında bikinili olmayı.
Ankarada doğdum büyüdüm ben. Karasal iklim ruhumuza işlemiş bizim. Alışık değiliz öyle herkesin yanında rahat giyinmeye.
Mesela ben erkek iş arkadaşlarımın yanında bikiniyle gezemem. Ama Bodrumda doğup büyümüş arkadaşım bunu hiç sorun etmez.

Valla 6 aylik bebegimle tatile gittigim yaz 90 kiloydum. Yuksek bel bikinimle salina salina dolandim plajlarda :D bu yil da adriana lima sayilmam ama gene cesit cesit bikinilerimle arzi endam edecegim. Plajlar vucudumla ilgili utanacagim en son yerdir. Bence yuzun rahat rahat, tadini cikarin..eminim cillop gibisinizdir adamin da dibi dusecektir :D

Ben de çok sevmiyorum erkek arkadaş ve akrabaların yanında bikinili olmayı.
Ankarada doğdum büyüdüm ben. Karasal iklim ruhumuza işlemiş bizim. Alışık değiliz öyle herkesin yanında rahat giyinmeye.
Mesela ben erkek iş arkadaşlarımın yanında bikiniyle gezemem. Ama Bodrumda doğup büyümüş arkadaşım bunu hiç sorun etmez.
ben de Ankaralıyım çoğumuz böyleyiz demek ki.Ankara kıyafetlerimle tatil kıyafetlerim bile ayrıdır benim mesela burda kapri orda şort burda en fazla kolsuz orda sırt dekolte gibi gibi

Şort iyi olur bence de. Ama erkekler genelde baştan hoşlanmadıysa sonradan hoşlanmıyor. Sizin ilginizi farketti belki de biraz takılayım demiş tde olabilir. Duygularınız konusunda temkinli olu.

Bu arada seven insan selülite falan takılmaz görmez.
7 sene geçmiş artık. Bu saatten sonra aramızda hiçbirşey olmaz. Sadece arkadaşız artık. :)
Valla 6 aylik bebegimle tatile gittigim yaz 90 kiloydum. Yuksek bel bikinimle salina salina dolandim plajlarda :KK70: bu yil da adriana lima sayilmam ama gene cesit cesit bikinilerimle arzi endam edecegim. Plajlar vucudumla ilgili utanacagim en son yerdir. Bence yuzun rahat rahat, tadini cikarin..eminim cillop gibisinizdir adamin da dibi dusecektir :KK70:
Ohh iyi yapmışsınız:))
Kendisi de kilo almış gerçi, geçen boydan bir fotoğraf paylaşmış. Göbek önden gidiyordu. 😜

Aynen valla çok rahatsız olurum, insanlar arkadaşlarıyla nasıl tatile gider hiç anlamam😂😂 kuzenimin yazlığının olduğu yerde tatile gittik, karşılaşmamak için akla karayı seçtim😂
Yetiştirilme tarzı olsa gerek, bilemiyorum. Ya da belki günlük hayatta göğüs dekolteli bir kıyafet giymem, bikiniyle de tanıdığım kimsenin beni görmesini istemem. Tanımadıklarım görebilir sorun yok😂😂😂
Aaa ne büyük kayıp bence 🤣 biz arkadaşlar kuzenler kim varsa yardırırız 🤣 ama mesela esimin annesi babası eniştesi falan gitmem tabi dini bütün insanlar ne işim var 🥴 bize uygun değil kısaca yasam tarzları

Aaa ne büyük kayıp bence 🤣 biz arkadaşlar kuzenler kim varsa yardırırız 🤣 ama mesela esimin annesi babası eniştesi falan gitmem tabi dini bütün insanlar ne işim var 🥴 bize uygun değil kısaca yasam tarzları
İşte benim çevremdekiler de genelde öyle dini bütün görünen (!) insanlar. Aile geçmişinde de böyle olaylar olmayınca sonradan da olmuyor, alışamıyor insan. Körpe vicuudumu yabancı gözlere daha rahat gösteriyorum bu yüzden :KK70: :KK70:

İşte benim çevremdekiler de genelde öyle dini bütün görünen (!) insanlar. Aile geçmişinde de böyle olaylar olmayınca sonradan da olmuyor, alışamıyor insan. Körpe vicuudumu yabancı gözlere daha rahat gösteriyorum bu yüzden :KK70: :KK70:
beraber tatile çıkıyoruzzz elaleme gösterip geliyoruzzzz.sadece kadınlar baksa da olur sorun yokkk da biraz zayıflayayımmm o zaman dekkk :rolleyes:

Back
X