• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte geçireceğimiz 2 günü heba eden koca

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.865
10.579
408
Esim baska ilde calismaya basladi 2 hafta önce. Izinleri de 2 haftada bir. Telefonda surekli sizi ozledim oglumu ozledim seni ozledim diyen adam geldiginden beri bizimle doğru düzgün vakit bile gecirmedi. Cuma gunu geldi cumartesi aksam bana sıkıldım otur otur birilerini mi çaya çağırsak diyor.

Yahu tabi sıkılırsın senin bisey yaptigin yokki! Ne bi program yapiyo ne plan. Insan şuraya gidelim der gezelim der hadi disarda yiyelim der. Ben cumartesi evde kalırız pazar disari çıkarız diye düşünüyordum. Pazar günü dışarda meslegiyle alakali bi işi varmis bunu da bana sonradan söylüyor haberim bile yoktu.

Ve 2 aksamdir ailesini ariyor 2 saat bos muhabbet yapiyor sanki bilerek beni kizdirmaya calisir gibi. Abartmiyorum ama gercekten 1-2 saat.
Her yaptığının raporunu veriyor şunu yedik bunu ictik dışarı çıktım bunla bulustum...

Haftaici konusmadin mi hic diyorum yok konusmadik hic diyor. Yahu niye bizim yanimiza gelince aklina geliyor aramak? Hadi ariyosun hal hatir sorar kapatirsin 10 dk. Bu kadar uzatilmaz ki.
Haftaici eve gidince arkadasiyla dizi izliyor bütün aksam. Arkadasindan dizinden fedakarlik et gec odana ara neden bizle gecirecegin zamandan fedakarlik ediyosunki?

Bugün film izleyelim dedik açtık, ben filmi durdurup çay koymaya gittim bi geldim yine ailesini aramış kapatmak bilmiyor. Tv yi kapatip ciktim odadan umrunda olmadi.

Calistigi ilden ev bakiyoruz, yarim saat ev muhabbeti yapıyolar sanki beraber oturacaklar. Benim haricimde herkesle daha cok fikir alisverisi yapiyor sanki o evde ben oturmayacagim.

Trip atip tartisinca da suclu ben oldum neymis benim tartisma cikarmam yüzünden gecemiz mahvolmuş. Sussam oturup filmimizi izlermisiz. Kendisinin hicbir sucu yok ben durduk yere tartışıyorum çünkü deliyim ya ben. Tartışsam anlamiyor guzellikle konussam anlamiyor. Yarin sabah yine gidiyor o arayana kadar asla aramamayi düşünüyorum.

Aramayin! Geldigi gunlerde de ya plani siz yapin onu yonlendirin yada hic bir beklenti icine girmeyin,kafaniza gore oglunuzla beraber takilin.Erkekler genellikle boyledir diye genelleme yapmak istemem ama disari da bir etkinlik yapma konusunda cokda basarili degiller.
Daha beni suclu çıkarıyor tartisma yaratiyomusum basini sisiriyomusum 2 hafta sonra gelmiycekmis

Aramayin! Geldigi gunlerde de ya plani siz yapin onu yonlendirin yada hic bir beklenti icine girmeyin,kafaniza gore oglunuzla beraber takilin.Erkekler genellikle boyledir diye genelleme yapmak istemem ama disari da bir etkinlik yapma konusunda cokda basarili degiller.

Ben katiliyorum
Erkeklerin cogu oyle organizasyon, mekan secme vb islerinden anlamiyor maalesef. Bir yere gitmek istiyorsa bu konu sahibesi kendi plan yapacak, kendi rezervasyon yapacak adama da plan bu sen de gel diyecek.

Ben katiliyorum
Erkeklerin cogu oyle organizasyon, mekan secme vb islerinden anlamiyor maalesef. Bir yere gitmek istiyorsa bu konu sahibesi kendi plan yapacak, kendi rezervasyon yapacak adama da plan bu sen de gel diyecek.

Aklimda vardi plan ama ben cmt evde kaliriz pazar cikariz diyordum. Cumartesi günü ta akşamüstü bana pazar günü işi oldugunu soyluyor. E adam önceden deseydinya biz cmt dışarı cikardik o zaman. Evde de anca birilerini arayip 2 saat bos mubabbet yapıyor haftaici kimseyi aramamis evine gelince aklina geliyolar.

Neden eşinizden beklediğinizi gerçekten anlamadım. Erkekler düz mantıktır. Artık eşinizi çözmüş olmanız lazım. Cumartesi evde kalırız pazar dışarı çıkarız sizin düşünceniz eşinizle önceden paylaştınız mı yok hayır. Madem istekleriniz varmış bunları kafanızda kuracağınıza açık açık söyleyin planı kimin yaptığının ne önemi var?

Cuma gunu geldi cumartesi aksam bana sıkıldım otur otur birilerini mi çaya çağırsak diyor.

Adam eşini çocuğunu 2 haftadır görmemiş, 1 günde sıkılıp çaya birilerini mi çağırsak diye düşünüyor. Eşinizin hayattan bezmiş gibi bir hali var. Bence kendi kendinize mutlu olmayı, kendi başınıza plan yapmayı ve onun bu tavırlarına içerlememeyi öğrenin.

Yani ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz başka yolu yok.

Gıcık bir durum:/ insan ilgi alaka bekliyor. Film izlerken bölünmesin istiyor eşin kasten yapmış gibi görünüyor ama bazıları gerçekten akıl edemiyor.Alınacağını hıç düşünmüyor. Arama hıç kendi arasın. Bir daha geldiğinde siz plan yapın uysun.

Keşke planları önceden siz yapsaydınız sonuçta yoldan gelen o belki de böyle bir beklenti içindeydi.
Yok valla hic böyle bi beklentisi yoktu olsa soyler o plan yapmasa da biseyler yapalim der. Benim asıl canimi sıkan evde butun aksamini telefonda ailesiyle konuşarak gecirmesi. 2 aksam üst üste ayni seyi yaptı. Kapatmasini bekledigimi bildigi halde uzatiyor da uzatiyor. Herseyimizin raporunu vermesinden de cok rahatsizim.

Esınız askere gidecegi zaman sizi zorla kendi ailesinin yanına goturmustu. İstemiyordunuz ama fikrinizi sormamıstı.
Gorumcenız burası abimin evı dıyıp size saygı duymayan bir kızdı. Kayınpederınız nerdesın sen diye bagırarak hesap soran biriydi.
Kocanız sızı genel olarak ınsanlar ıcınde azarlayan biriydi konusmayi bilmiyordu. Haliyle cevresı de size saygı duymuyordu.

Yani ben su yaptıgına sasırmadım kocanızın. . Normal bu hareketi.

Bu adam ıcın normal. Ben uc bes konunuzla Alıstım bu duruma sız alısamadınız mı? Bekleneni yapmış, bence tabi.

Adam eşini çocuğunu 2 haftadır görmemiş, 1 günde sıkılıp çaya birilerini mi çağırsak diye düşünüyor. Eşinizin hayattan bezmiş gibi bir hali var. Bence kendi kendinize mutlu olmayı, kendi başınıza plan yapmayı ve onun bu tavırlarına içerlememeyi öğrenin.

Yani ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz başka yolu yok.
Kendi ailesine gelince gayet konuskan ama cenesi hic susmuyor bana gelince hayattan bezmis gibi davranıyor zoruma giden de bu zaten

Aklimda vardi plan ama ben cmt evde kaliriz pazar cikariz diyordum. Cumartesi günü ta akşamüstü bana pazar günü işi oldugunu soyluyor. E adam önceden deseydinya biz cmt dışarı cikardik o zaman. Evde de anca birilerini arayip 2 saat bos mubabbet yapıyor haftaici kimseyi aramamis evine gelince aklina geliyolar.

Burasi gercekten sacmalik ve okuzluk maalesef
Ben bu adami anlayamadim, adam hayattan bezmis modda

Esınız askere gidecegi zaman sizi zorla kendi ailesinin yanına goturmustu. İstemiyordunuz ama fikrinizi sormamıstı.
Gorumcenız burası abimin evı dıyıp size saygı duymayan bir kızdı. Kayınpederınız nerdesın sen diye bagırarak hesap soran biriydi.
Kocanız sızı genel olarak ınsanlar ıcınde azarlayan biriydi konusmayi bilmiyordu. Haliyle cevresı de size saygı duymuyordu.

Yani ben su yaptıgına sasırmadım kocanızın. . Normal bu hareketi.

Bu adam ıcın normal. Ben uc bes konunuzla Alıstım bu duruma sız alısamadınız mı? Bekleneni yapmış, bence tabi.

Diyecek bisey birakmadiniz haklisiniz. Hala aptal gibi beklentilere giriyorum ben de. Aslinda her konuyu halletmis gibi gorunsekte icten ice halledemedigimizi düşünüyorum. Telefonda konusurken surekli ozledim ozledim diyince cok beklentiye kapıldım galiba. Insaniz iste iyi bisey yakalayınca o iyi seye tutunmak istiyoruz.

Diyecek bisey birakmadiniz haklisiniz. Hala aptal gibi beklentilere giriyorum ben de. Aslinda her konuyu halletmis gibi gorunsekte icten ice halledemedigimizi düşünüyorum. Telefonda konusurken surekli ozledim ozledim diyince cok beklentiye kapıldım galiba. Insaniz iste iyi bisey yakalayınca o iyi seye tutunmak istiyoruz.

Bence eşinizle uygun bir zamanda kavga etmeden, bağırıp çağırmadan, trip atmadan oturup konuşun. Bütün bu hislerinizi paylaşın. Bir de öyle deneyin. Evlilik terapisi almak istediğinizi çünkü hiç mutlu olmadığınızı, kendinizi evli gibi hissetmediğinizi anlatın. Çünkü gerçekten evlilik gibi değil yaşadığınız şey ev arkadaşlığı gibi.
Normalde eşinizin 2 haftadır seni göremedim baş başa kalalım, oturup sohbet edelim demesi gerekirken adam eve misafir çağırmak istiyor.

Yakaladığımız seye tutunma kısmına katılıyorum ama bunu isimiz Allaha kalmıs olaylarında yapın, bunu önerebilirim sıze.
Ne dıyım bılmıyorum ki, aslında gayet aklı basında birisiniz. Zaten sızı buyuzden hatırlıyorum normalde yedıgı yemegı hatırlamayan tıpımdır.
Haketmıyorsunuz bu davranısları.
Yasamanız gereken evlilik bence bu degıl.
Fazlasını hakedıyorsunuz.
Hayatınızda deger görmeyi ve soz hakkınızın olmasını hakedıyorsunuz her insan gıbı

Bosanmayı dusundunuz mu hıc?

Sizin eşinizle ilgili açtığınız konulara hiç şaşırmıyorum artık.
O iki günü çok güzel geçirseydiniz enteresan olurdu sanırım.
Siz, özledim deyince farklı şeyler beklediniz belki de ama adam aynı adam.
15 gün sonra yine gelir merak etmeyin gelir ve canınızı sıkacak şeyle yapmayı başarır yine.

Son düzenleme:
Back
X