• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte geçireceğimiz 2 günü heba eden koca

Bence eşinizle uygun bir zamanda kavga etmeden, bağırıp çağırmadan, trip atmadan oturup konuşun. Bütün bu hislerinizi paylaşın. Bir de öyle deneyin. Evlilik terapisi almak istediğinizi çünkü hiç mutlu olmadığınızı, kendinizi evli gibi hissetmediğinizi anlatın. Çünkü gerçekten evlilik gibi değil yaşadığınız şey ev arkadaşlığı gibi.
Normalde eşinizin 2 haftadır seni göremedim baş başa kalalım, oturup sohbet edelim demesi gerekirken adam eve misafir çağırmak istiyor.
Bunlar adamın senelerdir hur iradesiyle yaptıgı davranıslar. Konu sahıbı sabahtan aksama kadar konussun bisey degısecegını sanmiyorum ben. Cunku adam halinden memnun. İki tarafında mutsuz olması lazım ki terapi veya konusmak ise yarasin.
Eger bırı halinden memnunsa ne dese ne yapsa nafıle.
Konu sahıbının nerdeyse tum konuları esi ve esinin ailesiyle ılgılı.
Konu sahıbının bu durumdan mutsuz oldugunu biz anladık, adam hayli hayli anlamıştır.
Bazı insanlar Degısmez. Konu sahıbının esi de bana kalırsa onlardan biri.

Bu ayrı yaşadığınız için olmuş sizde bir kopukluk başlamış, ailece paylaşım sekteye uğramış, bunu terkrar tamir etmek için 2 niz de çaba göstermelisiniz

Bunlar adamın senelerdir hur iradesiyle yaptıgı davranıslar. Konu sahıbı sabahtan aksama kadar konussun bisey degısecegını sanmiyorum ben. Cunku adam halinden memnun. İki tarafında mutsuz olması lazım ki terapi veya konusmak ise yarasin.
Eger bırı halinden memnunsa ne dese ne yapsa nafıle.
Konu sahıbının nerdeyse tum konuları esi ve esinin ailesiyle ılgılı.
Konu sahıbının bu durumdan mutsuz oldugunu biz anladık, adam hayli hayli anlamıştır.
Bazı insanlar Degısmez. Konu sahıbının esi de bana kalırsa onlardan biri.

Benim o kadar keskin çizgilerim yok, herkes birbirinden başkadır. Herkesin anlama kapasitesi farklıdır, eksiği fazlası vardır belli olmaz ki. Belki adam eşini gerçekten seviyor ama sevme biçimi bu. Belki eşinin aslında durumdan rahatsız olduğunun farkında değil. Mesela konu sahibi birşeyleri çözdüğümüzü zannediyordum diyor, demek ki sümen altı edilmiş bazı şeyler.

Eğer iki taraf da isterse çözülmeyecek şeyler değil. Bazen kavga esnasında söylediğimiz şeyler unutulup gidiyor, ama sakince durumun vehametini anlatmak işe yarayabilir.

Benim o kadar keskin çizgilerim yok, herkes birbirinden başkadır. Herkesin anlama kapasitesi farklıdır, eksiği fazlası vardır belli olmaz ki. Belki adam eşini gerçekten seviyor ama sevme biçimi bu. Belki eşinin aslında durumdan rahatsız olduğunun farkında değil. Mesela konu sahibi birşeyleri çözdüğümüzü zannediyordum diyor, demek ki sümen altı edilmiş bazı şeyler.

Eğer iki taraf da isterse çözülmeyecek şeyler değil. Bazen kavga esnasında söylediğimiz şeyler unutulup gidiyor, ama sakince durumun vehametini anlatmak işe yarayabilir.
Derken, genclık gıdıyor omur bitiyor ama kimse degısmıyor kafasındayım bende. İste ıkı taraf isterse demıssınız ya ben konulardan yola cıkarak kocanın ıstemedigini dusundum.

Haklarında hayırlısı.

Derken, genclık gıdıyor omur bitiyor ama kimse degısmıyor kafasındayım bende. İste ıkı taraf isterse demıssınız ya ben konulardan yola cıkarak kocanın ıstemedigini dusundum.

Haklarında hayırlısı.

Yani şu an bakıldığında koca halinden gayet memnun görünüyor evet. Tepki gösteren karısına problem yaratıyorsun, kavga çıkartıyorsun demesi özellikle.

Ama konu sahibine git boşan demek bana düşmez, boşanmayı o da biliyor. Mahkemeden, adliyeden haberi var.

Bir evlilikte dayak varsa, şiddet varsa kaç kurtar canını boşan derim ama bu tip bir duruma boşan demeyi gereksiz buluyorum tabii ki boşanmayacak.

Sizin aileyle de, eşinizle de sürekli sorununuz var konularınızı hatırlıyorum. Eşinizi evlilik terapisine ikna edemez misiniz?

önce benim bi psikoloğa gitmem gerekiyor sanırım
Yakaladığımız seye tutunma kısmına katılıyorum ama bunu isimiz Allaha kalmıs olaylarında yapın, bunu önerebilirim sıze.
Ne dıyım bılmıyorum ki, aslında gayet aklı basında birisiniz. Zaten sızı buyuzden hatırlıyorum normalde yedıgı yemegı hatırlamayan tıpımdır.
Haketmıyorsunuz bu davranısları.
Yasamanız gereken evlilik bence bu degıl.
Fazlasını hakedıyorsunuz.
Hayatınızda deger görmeyi ve soz hakkınızın olmasını hakedıyorsunuz her insan gıbı

Bosanmayı dusundunuz mu hıc?

bu tip kavgalardan ve ailesiyle olan durumlardan sonra hep düşünüyorum ama hayata geçirecek cesaretim hiç olmadı. mesleğim yok bişeyim yok annemlerin evinde yaşayamam oğlumla ayrı eve çıkacak maddi gücüm yok boşansam bundan sonraki hayatım şimdikinden iyi olmayacak diye düşünüyorum. bi de geçen bi psikoloğun yazısını gördüm bağımlı olmaktan bahsediyodu belki bendeki de böyle bişeydir. eğer kötü durumlara rağmen kopamıyosak bağımlıymışız yani sağlıklı bi ruh halinde değilmişiz. bağlı olmak sağlıklı, bağımlı olmak sağlıksızmış. onu okuyunca ben de böyleyim belki dedim.

Daha beni suclu çıkarıyor tartisma yaratiyomusum basini sisiriyomusum 2 hafta sonra gelmiycekmis
İki hafta sonra gelmemek için yapmış bunları belli ki. Yerinde olsaydım bir daha hiç gelme, mahkeme tarihinde gelirsin derdim. Biraz sıkılamak lazım, vidaları gevşemiş.

Trip atarak çözemezsiniz bu durumu adam iyice rahata alışmış,sizden uzaklaşmış ki daha 2 günde canım sıkıldı birilerini çağıralım diyor.tez zamanda yanına gidip düzen kurun.madem boşanma niyetiniz yok o zaman bu şekilde fazla beklentiye girmeden kendiniz plan yaparak onu dahil edip devam edeceksiniz.çokta üstüne düşmeyin kendini birşey sanmasın.ben bu adamla mutlu olacağınıza hiç inanmıyorum boşanma niyetiniz olmasada yoksa bir meslek edinmeye çalışın ve işe girin.uzun vadeli bir planda olsa kendinizi güvenceye alın.

Arama o arayınca konus cocugunla gez toz o gelıncede otur fılm ızle telefna takıl sende onu gormezden gel bazı erkekler kacanı kovalıyor yuz verme hıc ozlemıs gıbı davranma

önce benim bi psikoloğa gitmem gerekiyor sanırım

bu tip kavgalardan ve ailesiyle olan durumlardan sonra hep düşünüyorum ama hayata geçirecek cesaretim hiç olmadı. mesleğim yok bişeyim yok annemlerin evinde yaşayamam oğlumla ayrı eve çıkacak maddi gücüm yok boşansam bundan sonraki hayatım şimdikinden iyi olmayacak diye düşünüyorum. bi de geçen bi psikoloğun yazısını gördüm bağımlı olmaktan bahsediyodu belki bendeki de böyle bişeydir. eğer kötü durumlara rağmen kopamıyosak bağımlıymışız yani sağlıklı bi ruh halinde değilmişiz. bağlı olmak sağlıklı, bağımlı olmak sağlıksızmış. onu okuyunca ben de böyleyim belki dedim.
Neden daha kötü olsun ki sonra ki durumun.. önce kendine iş bul biraz birikim yap ondan sonra boşan..

Yanlış anlamayın ama sizin evliliğiniz zaten bu şekilde yürüyordur
yani bu adam evdeyken de çok ilgili bir adam olduğunu zannetmiyorum. 2 haftada huyu değişmemiştir
erkeklerin çok özledimden kastını hepimiz aç çok biliyoruz aslında
siz bence çok fazla beklentiye girmişsiniz, ilk ayrılığınız mı bilmiyorum ama 2 hafta çok uzun bir sürer değil
evlilikte olan sorunlar 2 hafta ayrı kalındı diye biranda çözülmez.

Son düzenleme:
Adam arasin anasini babasini ölümlü dünya

yapmayın allah aşkına haftaiçi il dışındayken aklı nerdeymişte benim yanıma gelince aklına geliyor anasını babasını aramak? aramasın diyen yokki. haftaiçi neden hiç konuşmamışta benim zamanımdan çalıp arıyor. karşısında beklediğimi bile bile uzatıyor da uzatıyor. hem ona arama diyen de yok ararsın 10 15 dk konuşur hal hatır sorarsın önemli bi diyeceğin varsa dersin kapatırsın. 2 saat uzatılır mı muhabbet. ölümlü dünyaysa tek onlara değil bana da ölüm var ben ölümsüz müyüm belki anasından babasından önce ben gidicem kim bilir?
Neden daha kötü olsun ki sonra ki durumun.. önce kendine iş bul biraz birikim yap ondan sonra boşan..

işe giremem ki şuan. çocuğum 2 yaşında bırakacak kimsem yok. annem çalışıyor kız kardeşim okuyor bakacak kimse yok ona. bi ara anasınıfında çalışayım oğlumla gidip geleyim dedim, bana en fazla 1100-1200 vereceklerini söylediler, 500 oğluma kesileceğini söylediler o da en iyi ihtimal, ayda 200 e yakın da yol param oluyor ev uzak 2 otobüs yaparak gideceğim için. benim elime bişey kalmıyor ki doğru düzgün. o kadar eziyete çocukla yol çekmeye değmiyor.
asgari ücretli işe gireyim çocuğu kreşe vereyim desem aynı hesap. fiyatlar almış başını gidiyor. ben kreşte çalışmayıp sadece çocuğu götüreceğim için onlarla aynı fiyat uygulanıyor zaten benim maaşım kadar nerdeyse.
çocukla gidip bakıcılık yapayım dedim herkes kabul etmiyor onu da, benim çocuğumla ilgilenmezsin o zaman diyorlar. çocuklar anlaşamaz diyorlar.

bi ara farmasi vb şeylerde doğrudan satış yapayım dedim. kimse ne bişey alıyor ne üye olmak istiyor katalog deyince öcü gibi bakıyolar, o konuda da şansım dönmedi.

kuaförlük kursuna gidip meslek edineyim ölmeyen meslek sonuçta. halk eğitimin küçük bi kreş sınıfı vardı çocuğumu kendimle götürüp oraya bırakmayı düşünüyodum, orası da almadı 3 yaş altını alamazmış kursa da gidemedim o yüzden.

Esınız askere gidecegi zaman sizi zorla kendi ailesinin yanına goturmustu. İstemiyordunuz ama fikrinizi sormamıstı.
Gorumcenız burası abimin evı dıyıp size saygı duymayan bir kızdı. Kayınpederınız nerdesın sen diye bagırarak hesap soran biriydi.
Kocanız sızı genel olarak ınsanlar ıcınde azarlayan biriydi konusmayi bilmiyordu. Haliyle cevresı de size saygı duymuyordu.

Yani ben su yaptıgına sasırmadım kocanızın. . Normal bu hareketi.

Bu adam ıcın normal. Ben uc bes konunuzla Alıstım bu duruma sız alısamadınız mı? Bekleneni yapmış, bence tabi.
:KK9::KK9: (umarım alkış emojisidir yanlış görmüyorumdur)

nasıl hatırlıyorsunuz? ben zaman zaman kendi olaylarımı unutuyorum

Back
X