Birlikte gideceğimiz yolun sonu geldi. Şimde bambaşka yollara..

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
Aylardır anlamlandıramadığım boşluk kalbinin tam ortasındaymış meğer.
Yarın her şeyimi toplayıp bu kahrolasıca evden defolup gidicem.
Nereye giderim ne yaparım bilmiyorum.
Maddi açıdan tek bir kaynağım bile yok.
Elime daha diplomamı alamadım.
Oğlum daha yaşına girmemişken ona bu durumu ilerde nasıl anlatırım ne derim.
Babamın evine dönecek de değilim.
Daha 24 yaşındayım. Ama sanki 40 yaşında gibiyim.
Boğazımda düğümlenmiş sözcükler.
Artık hiç bir şeyin anlamı yok.
Keşke bana da hiç tanımadığı insanlara verdiği kadar değer verebilseydi.
Ne çocukluğumu anladım ne evliliğimi ne analığımı.
Böyle gelmiş böyle mi gider. Bir gün hayat bana da güler mi merak ediyorum.

Allah hayırlısını versin.. Sorun,durum,çözüm nedir bilmiyorum detay vermediğiniz için ama neden siz gidiyorsunuz? Çocuğunuzla neden yollara düşen düzen bozan siz oluyorsunuz? Ortada bir ayrılık varsa ceketini alıp giden erkek olmalı bence..

İnşallah güzel günler kapıdadır canım ama ezileceğin bi tercih yapma. ezilme, üzülme sırası onda çünkü.
evi terketmekte yaptığın gibi hep yükün altına sen giriyosun, zoru tercih ediyosun arkadaşım.
bebeğin suçu ne, o gitsin gidecek biri varsa...

yani benimde sorunlu oldugum zamanlar olur once bi düşünürüm. ..ben sikintiyi yasiyana kadar ona sıkıntılı bir hayat sunarım daha iyi...baba evine gidemiyon maddi durumun sifir yaninda 1 yaş bebek...ne akla hizmet hasan dagina kara cikiyosun?? Otur oturduğun yerde ye ic keyfine bak..cocugunla ilgilen.. o yokmuş gibi...sonra sartlarini duzeltmeye çalış..yeniden hamile kalma... sartlar olgunlasinca önüne bak ve yürü

Keşke dediğin kadar yapması da kolay olsaydı

Kayınvalidelerin üzerindeki katta duruyoruz aksi bi durumda ben gitmezdim zaten ama bu durumda burda duramam ki. ona kalsa ölene kadar kal yaşa evde ben giderim der.
Olsun o gitsin. Kapınızı kapatın kimseye açmayın. Problem ne keşke detaylandırsanız da yardımcı olabilsek..

Kolay olucak canim...kadinsin ve anasin...hersey sana kolay olucak..zamanla için acisada bu sekilde davranip yüreğini kanata kanata nasirlastircaksin...yok öyle pireye kızıp yorgan yakmak...

Sorun bir tane değil ki.
Beni gün boyunca aramaya vakit bulamaz ki özel işte çalışmıyor. Kendi işinde çalışıyor. Ama söz konusu arkadaşlarına gelince her zaman vakit bulur. Bir gün tatili olsa mesela hemen arkadaşlarıyla plan yapar. Kırk yılın başı bi yere gidecek oluruz hemen başka bir aile arkadaşımızı çağırır beraber gideriz.Sanmayın ki çok ilgi bekleyen triplere giren biriyim değil.
Oğlum 11 aylık bir kere bile oğlumla ilgilenmedi. sürekli yorgunum yoğunum vs. 10 dakika sever o kadar. şimdilerde oğlum babasıyla oynamak istiyor bırakmıyor o zaman bile en fazla 45 dakika belki o kadar olmamıştır bile.
Hangi birini sayayım ki kendimden geçtim oğluma bari babalık yapsın istiyorum bas çocuğu bağrına sev okşa biraz konuş diyorum ben çocuğumu sevmiyor muyum gece gündüz çalışıyorum yorgunum diyor. çocuk olmadan önce de böyleydi belki ama 11 aydır can dayanmaz her zaman bes karış surat. ilgi yok sevgi yok. yemek yaparım tuzu az yok fazla yok şöyle yok böyle kavgasız kalkmaz sofradan.
Bugün asıl patlak veren konuyu söyleyeyim telefonunda cevapsız aramalarda bir kız ismi var.benim bildiğim bir isim değil kim bu dedim. Müşteri dedi. kız arkadaşı gelecekmiş ucuz uygun kalacak yer bulabilir miyiz diye bana sordu bende arkadaşı aradım müşterimin arkadaşı sizde 1 günlüğüne kalabilir mi dedim dedi. ben bunu sorun yapmamalıymışım ne varmış bunda. YA ONA MI DERT OLDU ? ben mi kötü bir insanım bu mu çok yardımsever. Sorun kıskançlıkta değil. Kıskanmıyorum ama benim sıkıntı yarattığım şey çok tanımadığı birine ev bulmak için bu kadar uğeraşan bir adam evde ekmek yyok al gel desen sen al gel ben uğraşamam der. Ben böyle biriyle neden evliliğimi devam ettireyim ki??
İnanır mısınız saat duvardan düştü 1 yıl oldu onu oraya çakmadı. Mevzu saat mi derseniz oda değil. Ama eminim ki aranızda beni anlayan çıkacaktır.

Nereye gideceğini bilmeden çıkma o evden.
Tek başına değilsin, bebeğini düşünerek hareket etmelisin.
Sorunun ne bilmiyorum ama Allah kolaylık versin..

Bazı insanlar böyledir işte ne desen anlamaz nato kafa nato mermer..
Erkeklerin sorumluluğunu da kadınlar alıyor bazen.. Tatlı dildemi yola getirmez acaba
Bebeğini dusun önce nereye gidersin naparsin el kadar bebekle biraz zaman ver kendine biraz buyusun yavrun çalışma imkânın olur o zaman
Sabret canım bırak kim aramissa aramış onudami dert edicen

Ne güzel demişsiniz ah yapabilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…