Birlikte gideceğimiz yolun sonu geldi. Şimde bambaşka yollara..

Tabi ki de sokakta yaşayacak değilim. Ne yani çocuğu sırtıma sarıp bir sokak köşesinde mi yatacağım.Sadece ilgi delisi birisi olarak mı görünüyorum ordan? Ne kadar da kolay yargılıyorsunuz ? Yaşadıklarımın binde birini yaşasaydınız bu kelimeleri yazmazdınız.

emin ol yaşadıklarından dha fazlasını yaşamışta olablirim. ama böyle anneme babama gtmıcem kmseye gtmıcem evden çıkcam nereye gtceğimi bilmiyorum gbilerinden tribe girmedim annemle babamla paylaştım konuştum bna herzman destek oldular ama bence yuva yıkmak için heleki bebeğin varsa buyuk bır sebep olmalı yalancılık aldatma eve gelmemek gbi

Son durum?

Bende 25 ysindaym okurken yazini sanki ben yazmisim gibi hissettim senin yasadigin seylerin aynisini yasiyorum bize sans gulmeyecek ben artik oyle inaniyorum hayata yenik basladim ne cocukluk yasadim ne genclik nede okulumu bitirip diplomayi alabildim ne dogru durust evlilik ne anneligimi hissedebiliyorum oylede devam edip gidiyor hayatimin kirilma noktasi olacakmi bilmiyorum ama umarm artik olurda bende kendi yoluma giderim. Allah yardimcimiz olsun

Evet ilgi delisi olduğumu düşünen arkadaşlarım size neler yapamadığımı özet geçeyim.
Gece gündüz iş yerinden bekar kız arkadaşıyla konuşan eşimin konuşmalarını anlamlandıramadım.
Gayet normal olan arkadaşlıklarında eşime '' bebişim'' yazmış olması onun sadece şımarıklığından olduğunu benim bunu çok abarttığımı anlayamadım.
Bunun üstüne eşimin telefonuna ses kayıt programı yükledim ama eşim her defasında sildiği için hiç bir görüşmeyi dinleyemedim.
En sonunda telefonuna şifre koyduğu için artık gecenin 3ünde mi 5inde mi görüştüklerini de öğrenemedim.
Anlayışsız, durduk yere sorun çıkaran anlamsız kıskançlıklara giren bir eş olduğum için evliliğimde başarılı olamadım.
Ne kadar hala eşim yazarken sinir olsam da eski eş diyebileceğim hiç bir girişimde bulunmadım.
Ona güvenmediğim için beni bu şekilde cezalandırdığını kalın kafama bi türlü açıklayamadım

Maalesef ben anlayamıyorum. Ömrümde sadece bir erkeği görüp onunla evlendiğimden midir yoksa böyle yetiştirildiğimden midir bilmiyorum. Evli olmasa bile bir erkekle olur olmaz saatlerde sadece iş arkadaşım diye rahat rahat mesajlaşılıp konuşulmadım. Sıfatı ne? İŞ ARKADAŞI. Ola ki evli çocuklu bir erkeke mesaj atarken 10 kere düşünüyorsam ararken 100 kere düşünürüm.
Kesin bişey olduğunu düşünmüyorum önüne gelenle sohbet eden sadece benimle konuşmayan bir adam olduğu için belki de böyle düşünüyorum.
Zaten artık ne düşüneceğimi de bilmiyorum. 8 yıldır eşimi tanıyorum daha bir kere bile telefonuna şifre koymamıştı.
Dışarda kar yarım metre oğlum hasta. Ve ben bu lanet olası evden çıkıp gidemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…