Birlikte gideceğimiz yolun sonu geldi. Şimde bambaşka yollara..

Şartları iyileştirip de gitmek
Kocan gibilere "el iyisi" diyoruz.Elden biri yardım arasın son nefeslerine kadar yardım ederler ama iş kendi evlerine gelince bir türlü popolarını kaldıramazlar.
Aynen öyle. Benden başkasına bir sorsanız dünyanın en iyisidir. elinde olmaz borç alır yine verir. ben markete gidicem desem almayıver der.

yok anlatamadım sanırım. bu şekilde planlı olarak hareket edip kendi şartlarımı sağladıktan sonra hadi ben gidiyorum ne halin varsa gör demek.
Aynen oyle diyeceksin canim!sanki senin dusundugun cok mu iyi bir yol?herseyi birakip bir anda gitmek,kaybolmak hemde kimin kimsen yokken,birikimin elinde isin gucun yokken asil bu sana ve bebegine haksizlik olur canim..iyi dusun ve sabirli ol oncellile birikim yap ufaktan arastirma yap ne yapabilirsin nereye gidebilirsin diye,hem acaba ailene soylesen durumu yardimci olmazlarmi?ne.olursa olsun mantikli hareket et bence..

Maddi olarak yardımcı olurlar ama manevi olarak daha kötü etkilerler eminim. Ne alırsam boşanınca alcam işte. oda en fazla 20bin falan para olur. bide nafaka alırım işte aylık. En iyisi kendimi evladım için garantiye almak.

Canim benim ailen seni ne kadar kotu etkilerse etkilesin,sen kararli olduktan sonra nereye kadar konusacaklarki,hem onlar senin iyigilini ister canim, inan bana normaldir baslarda karsi olurlar seni geri donmeye ikna etmeye calisicaklar,hic bir aile evladinin yuvasinin yikilmasini istemez elbette..amaaa sen kararli ve dik durursan ditetirsen onlarda zamanla goreceklerdir sendeki degisimi..bence simdiden annene durumundan yavas yavas bahset zemin hazirla derim..bu devirde ailenede guvenmeyeceksen kime siginabilirsin yavrunla?neler olmuyoki hayatta neler duyuyoruz allah korusun...

Hem yüksek lisans yapıp hem çalışabilecekmisşnşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…