- Konu Sahibi mutsuzamaumutlu
-
Aynen öyle. Benden başkasına bir sorsanız dünyanın en iyisidir. elinde olmaz borç alır yine verir. ben markete gidicem desem almayıver der.Kocan gibilere "el iyisi" diyoruz.Elden biri yardım arasın son nefeslerine kadar yardım ederler ama iş kendi evlerine gelince bir türlü popolarını kaldıramazlar.
Şartları iyileştirip de gitmek
Aynen öyle. Benden başkasına bir sorsanız dünyanın en iyisidir. elinde olmaz borç alır yine verir. ben markete gidicem desem almayıver der.
Ne yapayım ki ufacık kuzumu da bu mutsuzluğa hapis mi edeyimYine de ani karar verme olur mu, bebeğin küçük daha.
Ne yapayım ki bilemedim. Keşke her şeyi önceden tasarlayan ona göre adımlarını sağlam atan kadınlar gibi olabilseydim.Şuan zamanı değil sanki
İstersen olabilirsin kiNe yapayım ki bilemedim. Keşke her şeyi önceden tasarlayan ona göre adımlarını sağlam atan kadınlar gibi olabilseydim.
Peki her şeyi ayarlayıp gitmek ne kadar adil. Bu ona haksızlık olmaz mı? İnsan boşanırken bile karşısındakini düşünür mi?Kafam gerçekten çok karışıkİstersen olabilirsin ki
Haksızlık olcaksa niye bosanıyon anacımPeki her şeyi ayarlayıp gitmek ne kadar adil. Bu ona haksızlık olmaz mı? İnsan boşanırken bile karşısındakini düşünür mi?Kafam gerçekten çok karışık
yok anlatamadım sanırım. bu şekilde planlı olarak hareket edip kendi şartlarımı sağladıktan sonra hadi ben gidiyorum ne halin varsa gör demek.Haksızlık olcaksa niye bosanıyon anacım
He anladımyok anlatamadım sanırım. bu şekilde planlı olarak hareket edip kendi şartlarımı sağladıktan sonra hadi ben gidiyorum ne halin varsa gör demek.
Aynen oyle diyeceksin canim!sanki senin dusundugun cok mu iyi bir yol?herseyi birakip bir anda gitmek,kaybolmak hemde kimin kimsen yokken,birikimin elinde isin gucun yokken asil bu sana ve bebegine haksizlik olur canim..iyi dusun ve sabirli ol oncellile birikim yap ufaktan arastirma yap ne yapabilirsin nereye gidebilirsin diye,hem acaba ailene soylesen durumu yardimci olmazlarmi?ne.olursa olsun mantikli hareket et bence..yok anlatamadım sanırım. bu şekilde planlı olarak hareket edip kendi şartlarımı sağladıktan sonra hadi ben gidiyorum ne halin varsa gör demek.
Maddi olarak yardımcı olurlar ama manevi olarak daha kötü etkilerler eminim. Ne alırsam boşanınca alcam işte. oda en fazla 20bin falan para olur. bide nafaka alırım işte aylık. En iyisi kendimi evladım için garantiye almak.Aynen oyle diyeceksin canim!sanki senin dusundugun cok mu iyi bir yol?herseyi birakip bir anda gitmek,kaybolmak hemde kimin kimsen yokken,birikimin elinde isin gucun yokken asil bu sana ve bebegine haksizlik olur canim..iyi dusun ve sabirli ol oncellile birikim yap ufaktan arastirma yap ne yapabilirsin nereye gidebilirsin diye,hem acaba ailene soylesen durumu yardimci olmazlarmi?ne.olursa olsun mantikli hareket et bence..
Canim benim ailen seni ne kadar kotu etkilerse etkilesin,sen kararli olduktan sonra nereye kadar konusacaklarki,hem onlar senin iyigilini ister canim, inan bana normaldir baslarda karsi olurlar seni geri donmeye ikna etmeye calisicaklar,hic bir aile evladinin yuvasinin yikilmasini istemez elbette..amaaa sen kararli ve dik durursan ditetirsen onlarda zamanla goreceklerdir sendeki degisimi..bence simdiden annene durumundan yavas yavas bahset zemin hazirla derim..bu devirde ailenede guvenmeyeceksen kime siginabilirsin yavrunla?neler olmuyoki hayatta neler duyuyoruz allah korusun...Maddi olarak yardımcı olurlar ama manevi olarak daha kötü etkilerler eminim. Ne alırsam boşanınca alcam işte. oda en fazla 20bin falan para olur. bide nafaka alırım işte aylık. En iyisi kendimi evladım için garantiye almak.
Bu sene mezun oluyorum artık okulu ben uzattım evlenince. 2 sene özel bir işte çalıştım. Sonra işi bırakıp okula devam ettim. Türkçe Öğretmenliği okuyorum ama kpss den atanmak istemiyorum yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Ne zaman mezun olacaksınız ve bölümüz nedir
Hem yüksek lisans yapıp hem çalışabilecekmisşnşzBu sene mezun oluyorum artık okulu ben uzattım evlenince. 2 sene özel bir işte çalıştım. Sonra işi bırakıp okula devam ettim. Türkçe Öğretmenliği okuyorum ama kpss den atanmak istemiyorum yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.
Annem zaten ben okula derse girmek zorunda olduğum zamanlarda bakıyor.Zor durum ..
Bi işe başlasan, çocuğa annen bakmaz mı?
Çalışmasam bile nafaka almayacak mııyım? Bu benim hakkım sonuçta.Hem yüksek lisans yapıp hem çalışabilecekmisşnşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?