• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ali atay-yokluğunda

hemen dinliyorummm:24::24:

hoşbuldum güzelim evet artık 9.30 da kahvaltı yapıyorum:12::12:
sen ne yapıyosun bakalım:34:

iyiyimm şükür kuzum sabah biraz kanamam geldi yine durdu..
bu ay bir garip oldu...yarın doktora görüncemm
br sorun varsa baştan belli olsun istedim..birde böle kesik kesik gelmesi korkuttu beni..

kızlar mide bulantım ve mide şişkinliğim beni mahvetti ilaç almak istemiyorum adetime 7 gün var ne olur olmaz diye nasıl başa çıkıcam çok kötü :43:
bebeğim sana bi kurşun döktürelim en iyisi:9::9::9:
şaka maka sen durmadan hastalanıyosun ya üzülüyorum ben ama..
kendine çoook iyi bak moralini de yüksek tutmaya çalış bundan sonra hiç bişeyin olmasın güzelim:48::48::48::48:

günaydın benim güzel meleklerim nasılsınız bakalım bugüüüüünnn:16::16::16::16:

günaydın kuzucum iyiyim hatta bomba gibiyim sen nasılsın peki:16::16::16:

bebeğim sana bi kurşun döktürelim en iyisi:9::9::9:
şaka maka sen durmadan hastalanıyosun ya üzülüyorum ben ama..
kendine çoook iyi bak moralini de yüksek tutmaya çalış bundan sonra hiç bişeyin olmasın güzelim:48::48::48::48:

günaydın kuzucum iyiyim hatta bomba gibiyim sen nasılsın peki:16::16::16:

arkadaşımın annesi kurşun dökecekti bana ona gitmek bile kısmet olmuyor kız arıyor yarın gidicez diyor arıyor ananem hastanede başka hafta bir dah abaşka bir şey başka bir kurşun döken bulmam lazım

Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda - YouTube

bir sabah şarkısı da bendennn:) bayılıyorum Yalın'a :118::118::118::118::118::118:
evet o da güzel şimdi ben bi şarkı buldum adamın sesi çook yalın ve güzel okuyo:31::31:
hemen dinliyorummm:24::24:

iyiyimm şükür kuzum sabah biraz kanamam geldi yine durdu..
bu ay bir garip oldu...yarın doktora görüncemm
br sorun varsa baştan belli olsun istedim..birde böle kesik kesik gelmesi korkuttu beni..

bencede git tatlım neden böyle oldu acaba evi taşırken çook mu zorladın belini:34:

eeevveeeeeettt
işte yine geldim burdayım
ben bu işte ustayım.... naaaabeeerrr canımcıklarım :52::52::52::52::52::52::52:

ben de çok iyiyim bugün haftasonu yaklaşıyoooor:52::52::52::52:
haaa şu mesele:23::23::23::23: bende bu hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum:52::52::52:
arkadaşımın annesi kurşun dökecekti bana ona gitmek bile kısmet olmuyor kız arıyor yarın gidicez diyor arıyor ananem hastanede başka hafta bir dah abaşka bir şey başka bir kurşun döken bulmam lazım

kız ben şaka yapmıştım:9::9::9::9::9::9::9::9:

o kurşun Döken kişi bana da lazımmmm :43::43: şuan yürüyemicek hale geldim resmennnn:43::43::25:

eeevveeeeeettt
işte yine geldim burdayım
ben bu işte ustayım.... naaaabeeerrr canımcıklarım :52::52::52::52::52::52::52:

vayy hoşgeldin sen tatlım nasılsınnn bakalım?özledim siziii çoook:54::54::54::54:
caydinim nerede yaaaa:26::26:

haaa şu mesele:23::23::23::23: bende bu hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum:52::52::52:
gerçi pazartesi salı belli olur o ama yine de zaman bu sefer daha çabuk geçiyo sanki..geçen ayki gibi stresli de değilim kendimde de çok belirtide aramıyorum sanki bişey yok gibi olursa sürpriz olacak inşallahh:16::16::16::16:

:62::62::62::62::62::62::62::64::64::64:

evet o da güzel şimdi ben bi şarkı buldum adamın sesi çook yalın ve güzel okuyo:31::31:

bencede git tatlım neden böyle oldu acaba evi taşırken çook mu zorladın belini:34:

bilmiyorumki tatlım farkında değilim...ondanda olmuş olabilir..yarın ak koyun kara koyun belli olcak işte bakalımm:34:

gerçi pazartesi salı belli olur o ama yine de zaman bu sefer daha çabuk geçiyo sanki..geçen ayki gibi stresli de değilim kendimde de çok belirtide aramıyorum sanki bişey yok gibi olursa sürpriz olacak inşallahh:16::16::16::16:
sürprizlere açığız buyursun gelsin:49::49:
:62::62::62::62::62::62::62::64::64::64:

bilmiyorumki tatlım farkında değilim...ondanda olmuş olabilir..yarın ak koyun kara koyun belli olcak işte bakalımm:34:

inşallah önemli bişey değildir canım benim:29:

Back
X