o muzik hastası bir kişide benimmüziksiz bi haayat dşünemiyorum ben ya..
evet bgun kimse konuşmuyoooo:26::26:
aynen ben bi ara müziksiz uyuyamıyodum hehehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o muzik hastası bir kişide benimmüziksiz bi haayat dşünemiyorum ben ya..
evet bgun kimse konuşmuyoooo:26::26:
ali atay-yokluğunda
hoşbuldum güzelim evet artık 9.30 da kahvaltı yapıyorum
sen ne yapıyosun bakalım![]()
bebeğim sana bi kurşun döktürelim en iyisikızlar mide bulantım ve mide şişkinliğim beni mahvetti ilaç almak istemiyorum adetime 7 gün var ne olur olmaz diye nasıl başa çıkıcam çok kötü![]()
günaydın benim güzel meleklerim nasılsınız bakalım bugüüüüünnn![]()
günaydın kuzucum iyiyim hatta bomba gibiyim sen nasılsın peki![]()
bebeğim sana bi kurşun döktürelim en iyisi
şaka maka sen durmadan hastalanıyosun ya üzülüyorum ben ama..
kendine çoook iyi bak moralini de yüksek tutmaya çalış bundan sonra hiç bişeyin olmasın güzelim
günaydın kuzucum iyiyim hatta bomba gibiyim sen nasılsın peki![]()
evet o da güzel şimdi ben bi şarkı buldum adamın sesi çook yalın ve güzel okuyoYalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda - YouTube
bir sabah şarkısı da bendennn:) bayılıyorum Yalın'a :118::118::118::118::118::118:
hemen dinliyorummm
iyiyimm şükür kuzum sabah biraz kanamam geldi yine durdu..
bu ay bir garip oldu...yarın doktora görüncemm
br sorun varsa baştan belli olsun istedim..birde böle kesik kesik gelmesi korkuttu beni..
hangi şarkı o bende açılmıyor görülmüyorrrrr![]()
aa bak bu şarkıdaa çokkk güzellllYalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda - YouTube
bir sabah şarkısı da bendennn:) bayılıyorum Yalın'a :118::118::118::118::118::118:
haaa şu meseleben de çok iyiyim bugün haftasonu yaklaşıyoooor![]()
arkadaşımın annesi kurşun dökecekti bana ona gitmek bile kısmet olmuyor kız arıyor yarın gidicez diyor arıyor ananem hastanede başka hafta bir dah abaşka bir şey başka bir kurşun döken bulmam lazım
evet o da güzel şimdi ben bi şarkı buldum adamın sesi çook yalın ve güzel okuyo![]()
o kurşun Döken kişi bana da lazımmmmarkadaşımın annesi kurşun dökecekti bana ona gitmek bile kısmet olmuyor kız arıyor yarın gidicez diyor arıyor ananem hastanede başka hafta bir dah abaşka bir şey başka bir kurşun döken bulmam lazım
eeevveeeeeettt
işte yine geldim burdayım
ben bu işte ustayım.... naaaabeeerrr canımcıklarım![]()
eeevveeeeeettt
işte yine geldim burdayım
ben bu işte ustayım.... naaaabeeerrr canımcıklarım![]()
gerçi pazartesi salı belli olur o ama yine de zaman bu sefer daha çabuk geçiyo sanki..geçen ayki gibi stresli de değilim kendimde de çok belirtide aramıyorum sanki bişey yok gibi olursa sürpriz olacak inşallahhhaaa şu meselebende bu hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
evet o da güzel şimdi ben bi şarkı buldum adamın sesi çook yalın ve güzel okuyo
bencede git tatlım neden böyle oldu acaba evi taşırken çook mu zorladın belini![]()
vayy hoşgeldin sen tatlım nasılsınnn bakalım?özledim siziii çoook
caydinim nerede yaaaa:26::26:
sürprizlere açığız buyursun gelsingerçi pazartesi salı belli olur o ama yine de zaman bu sefer daha çabuk geçiyo sanki..geçen ayki gibi stresli de değilim kendimde de çok belirtide aramıyorum sanki bişey yok gibi olursa sürpriz olacak inşallahh![]()
bilmiyorumki tatlım farkında değilim...ondanda olmuş olabilir..yarın ak koyun kara koyun belli olcak işte bakalımm![]()