- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Günaydın Kızlar hayırlı cumalarr![]()
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar hayırlı cumalarr![]()
Akrilcim doktor klomen yazmis sanirim bencede kullanma daha erken testlerinde normal cikmis bizim isyerinde arkadas gitti onayda dojtor bir yili gecince gel dedi iki aydan ne fark eder demis fark edince anlarsin demis doktorda simdi hamile :) gercekten zamanini bekle
şekerimm bende yeni gördüm..bencede klomen için daha erken gibi geldi..sonuçta 2. deneme...bence 5-6 ay en az denenmeli sonra hormonsan şeyler olan ilaçlara başlanmalı şekerim..
bende birkaç ay daha bekle..inş bekleme hemen hamile kalda olmazsa diye dedimm..
Kizlaarrr allah izin veririse benim bi kizim olcak insallah ! Darisi isteyen herkese
hoş geldin bebeğimheyy ben deldiiiim![]()
Kizlaarrr allah izin veririse benim bi kizim olcak insallah ! Darisi isteyen herkese
yoğundum ama şimdi biraz rahatım. herkes cumaya gitti
bende biraz müzik dinliyim bariii :124::124::124:
bakkk sesimi duyan gelmiş amaaaslm tatlım valla o kız benim söyleyeyim kimseye vermem
bugün cumaya kızlar yoğun biraz güzelim:13::13:
günaydın canımmmmmmmm nasılsın bakayım şekerparem benimmm... sana da hayırlı cumalar.. Rabbim herkeslerin bu gün duasını kabul etsin.. kimseinin kucağını boş bırakmasın...Günaydın Kızlar hayırlı cumalarr![]()
o kadar cok da bağırmamıştım aslında amaaa neyse artıkın evett canım sizi cağırdım nerdesiniz siz bakim ha ??Biri bizi mi çağırdı![]()
hımmm ya canım bazıları günde üç tane kullanıoda merak ettim bende 1 tane kullanıom ama folibol değil kutudakinden varya folik bebek fotosu var bende ilk senn gibi folibol kullanıodum çok etkili olmadığını söledirr bende buna başladım...
ben folik plus kullanıyorum kutusu pembe üzerinde bebek var günde 3 tane içiyorum
kızlar meraba kendimi çok umutlandırmamak için buraya yazmıyordum ama dün malesef ezana 45 dk kala geldi kırmızılar giden orucuma mı yanayım yoksa hamile olmadığıma mı?
yarın doktora gidecektim ama doktorumla görüştüm gelemene gerek yok dedi.
doğum kontrol hapına başlicam bi kaç ay kullanmam gerekecek sonra doktora gidip muayene olucam bakalım kist gitmiş mi diye bende durumlar böyle 3 ay kadar bebek hayalleri suya düşecek malesef çok üzgünüm gerçekten![]()
Folibol etkili değil mi :26::26::26: Ben ondan kullandım ama bitti :26::26: Folikplus mı alsamGünde neden 3 tane folibol 1 tane
![]()