• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım dün ulaşamadım kaldı öle aynı şekil devam alevesen.i mi diyosun onda durum ne acaba benim gibi kötü etkiliyo mu ki:44:
haklısın canım ama napim çok sıkılıyorum koca gelene kdr oyalasın beni zaten birazdan uyurum yine başım kalkmıyo ki

Bilmiyorum canim o kac tane aliyor sormak aklima gelmedi dogrusu iyi bakalim dinlen sen :16:

Slm kızlar eriğim bende adet olmadım daha ama ağrılarım var her an olacakmısım gibi.bide gece sarı akıntım oldu olucm sandim ama olmamısım.bende yarın yarından sonra yaparım testi sabredebilirsem ve olmazsam tabi

Kac gun oldu cnm senin :) ben bugun yapcam kardesim aradi illa kan yaptir bebis varsa oruc tutma diye benim diger bebisim dustugu icin herkes cok korkuyo :(

fıstıklar brz gecmısı okudum da adete yakınkende gebe kalabılıyorsunuz tabıkı onceden yumurtlama gunumu bılınıyormus her daım yapılıyrmus tutan tutuyor. ornegın bn adetıme yakın tuttugunu bılıorum cunku gec yumurtladım ovulasyon testı ypmstım ılk hatta adet gunumde test yptm sılık dahı cıkmamıstı 3gun gectı dedım mevsımsel heralde 3.gun dr de ogrendım 31.76 ıdı deger yanı ck mınıktı hafta bıle dgl dı gunluktu umarım acıklayıcı olmustur ıyı degerlndırın adetınız bıtsın aksamına yada sabahına gun asırı baslayın yumurtlama gunundede hergun calısın snra adete yakın gun asırı ben ole yptm ve bebısım geldii;)

fıstıklar brz gecmısı okudum da adete yakınkende gebe kalabılıyorsunuz tabıkı onceden yumurtlama gunumu bılınıyormus her daım yapılıyrmus tutan tutuyor. ornegın bn adetıme yakın tuttugunu bılıorum cunku gec yumurtladım ovulasyon testı ypmstım ılk hatta adet gunumde test yptm sılık dahı cıkmamıstı 3gun gectı dedım mevsımsel heralde 3.gun dr de ogrendım 31.76 ıdı deger yanı ck mınıktı hafta bıle dgl dı gunluktu umarım acıklayıcı olmustur ıyı degerlndırın adetınız bıtsın aksamına yada sabahına gun asırı baslayın yumurtlama gunundede hergun calısın snra adete yakın gun asırı ben ole yptm ve bebısım geldii;)

o zaman tam gaz çalışmaya devammm:10::10::10:

Kac gun oldu cnm senin :) ben bugun yapcam kardesim aradi illa kan yaptir bebis varsa oruc tutma diye benim diger bebisim dustugu icin herkes cok korkuyo :(

Benim dün olması gerekiyordu canım karışık biraz geçen ay 3gün önceden olmuştu.şimdi 29.gün gelmedi 2.günüm yani.valla Allah günah yazmasın zor geçiyor ramazan çok halsiz bırakıyo. O zaman sen testini yap bende yarın yaparım :) peki sen kan testi mi verdin sonucu alinca haber et :) inşallah vardır. Bbebeğin seninledir inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. Allah yardımcımız olsun..

liste ne kdr kalabalıklasmıs mayıstan hazırandan kalanlar var haberde vermemısler neler oldu acaba??? ewet isyan 123 tam gaz dewam kuzum

yok bebem yaa daha erken 14 içindeyim şuan :22: arada gideyim bi dooplerre diyom ama bekle diyom bide erkekler genellikle hemencik gösterirmiş benim kızı m 16 hafta gösterdi zaten o zaman sırf onun için gel dedimşti doktor bikez söyledi kız sonra ssk da sordum onlarda kız dedi ve kız maşallah hepsine

rüyamda kız bebek gördüm çok acaipti doğurmadan tepsinin için de kızdan patatess hahghahiihee çok ilginç şeyler görüyom böyle işte ama 2 rüya gördüm erkek çoçukmuş hayırlısı bakem sağlıklı olsunlarda ötesi yalan :22: :22:
evet canım önemli olan o :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bende hep erkek hissediyorum rüyalarımdada hep erkek gördüm :52::52:

Benim dün olması gerekiyordu canım karışık biraz geçen ay 3gün önceden olmuştu.şimdi 29.gün gelmedi 2.günüm yani.valla Allah günah yazmasın zor geçiyor ramazan çok halsiz bırakıyo. O zaman sen testini yap bende yarın yaparım :) peki sen kan testi mi verdin sonucu alinca haber et :) inşallah vardır. Bbebeğin seninledir inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın. Allah yardımcımız olsun..

Allah yinede sabrini veriyor bu hafta cok serin ankara :nazzar: kan yapmadan once cubuk yapcam canim aldim bugun sahurda yyapcam yarinda olmazsam adet kan yaptircam hamissem eger cocugumun rizkini yiyorum otuc tutarak sonucta rrabbim annelrre hak vermis . Bu yuzden biran once kan yapcam ki icim rahat olsun varsada rabbime emanet zaten . Olsa bile bu defa hemen gitmiycem doktora kesenin olusmasina yakin gitcem . Sende yapta test haber ver canjm insallah mjnik yurekler vardir icjmizde :16: :9:

Allah yinede sabrini veriyor bu hafta cok serin ankara :nazzar: kan yapmadan once cubuk yapcam canim aldim bugun sahurda yyapcam yarinda olmazsam adet kan yaptircam hamissem eger cocugumun rizkini yiyorum otuc tutarak sonucta rrabbim annelrre hak vermis . Bu yuzden biran once kan yapcam ki icim rahat olsun varsada rabbime emanet zaten . Olsa bile bu defa hemen gitmiycem doktora kesenin olusmasina yakin gitcem . Sende yapta test haber ver canjm insallah mjnik yurekler vardir icjmizde :16: :9:

Bende bu akşam alacaktım burdaki eczane nobetci değilmiş.k.validem benden heyecanlı alsana test diyo yarın sağlık ocağına git diyo :) ablam da 1hafta bekle diyo 3gün gelmesin giderim pazartesi mesela.ama benim karnım taş gibi yavrum senin ki nasıl.benim adetten önce taş gibi olur.stresten de gelmiyor olabilir adetim :(

Bende bu akşam alacaktım burdaki eczane nobetci değilmiş.k.validem benden heyecanlı alsana test diyo yarın sağlık ocağına git diyo :) ablam da 1hafta bekle diyo 3gün gelmesin giderim pazartesi mesela.ama benim karnım taş gibi yavrum senin ki nasıl.benim adetten önce taş gibi olur.stresten de gelmiyor olabilir adetim :(

Aysegulcum gunaydin benim karnimda bi degisiklik yok lakin tartida belli sis oldugumalesefde sahurda test yaptim negatofti vebu sabah 6 itibariylada kirmizi kart yedim :( biliyordum olmadigini ama kirmizilari gormekte kotu ya oturduk konustuk kocisimle bu ay regl bitince iki gunde bir yapcaz yumurtlamaya felan bakmiycam relaks olcaz. Insallah sen gormezsin canim kirmizilari .

sıla benım batımı 17 agustos olarak degıstırır mısın canım. Bu gıdısle kararımdan vazgecmek uzereyım. Bır doktora mı gorunsem dıyorum sonra Allah ne zaman verırse dıyorum. Hayırsız evlatları gorunce de olsa mı ıyı olmasa mı dıyorum ama elbet vardır bızım de kaderımızde bır sey

kızlar psıkolojı oyle bıseykı ben kızımı psıkolojık olarak rahım kaslarım kıtlendı dıye 10 ayda sezeryanla dunyaya getırdım bunun yanında adet gecıkmeı neymıs. Yıllardır sasmayan adetım bu ay gebelık bekledım dıye 8 gun gecıktı. Insan aklını baska seye vermelı. Peygamber efendımız omru boyunca korunmamıs ama sadece 7 cocugu olmus. Allah ne zaman dılerse ozaman verır. Hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Back
X