günaydın canım
bende geçmişi okuyordum da gördüm listeye eklerim seni de :126:
bu arada sende hoş geldin aramızarabbim en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
![]()
hoşbulduk canım
inş güzel haberler veririz burda 1 hafta içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım
bende geçmişi okuyordum da gördüm listeye eklerim seni de :126:
bu arada sende hoş geldin aramızarabbim en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
![]()
amin canım benim inşallahhoşbulduk canım
inş güzel haberler veririz burda 1 hafta içinde![]()
günaydıııınnnn...biz geldiiikkkk![]()
hoşbulduuukk...ne var ne yok bakalımhaberler sende
valla şimdilik durumlar aynı bi değişiklik yok
sen nasılsın peki![]()
çok şükür iyiyiz hareketlerin hepsini hisseder oldum sağıma yatınca rahatsız oluyo paşaonun haricinde bi yenilik yok..şuan hala uyuyo sanırım :44:
ayyy gelmez inşallah bu sefer kırmızıların sılam yaaaa![]()
günaydın kızlar nasılsınız
benimkilerden ses yok daha![]()
kuzummmmmmmmmmmm inşallahhh bebişin seninledir. hadı bugun bi test yapppppp meraktan çatlatma biziiihele şu günümü bi atlatayım da ona göre karar veririm teste.. şimdi hiç düşünmedim çünkü![]()
hoşgeldiniz teyzoşum ve annesigünaydıııınnnn...biz geldiiikkkk![]()
oyy yerim ben onu ya göbişinde bana da yer var mı bende uyusam azıcık uykum var hala her an düşüp uyuyabilirim:78:
inşallah canım ya belim ağrıyor ama bakalım kısmet![]()
kuzummmmmmmmmmmm inşallahhh bebişin seninledir. hadı bugun bi test yapppppp meraktan çatlatma biziii..
bel ağrısı iidir gel tatlım şiş olduğuna bakma göbüşümün sol yanı boşoyy yerim ben onu ya göbişinde bana da yer var mı bende uyusam azıcık uykum var hala her an düşüp uyuyabilirim:78:
inşallah canım ya belim ağrıyor ama bakalım kısmet![]()
hoşgeldiniz teyzoşum ve annesinasılsınız bakalımmmmmm bayadır konuşamıyordukkkk cinsiyeti belli olmuş bebişinin.. inşallah sağlıklı sıhhatlı doğmayı da nasıp eder Rabbim..
canım biliyomusun benimde sabah servisten inene kadar belim ağrıdı
sol arka tarafım.yanma ile agrı arasında bişiydi.bi yarım saat sürdü.
şimdi bişi yok.senin bat ne zaman sıla?
öyle deme ya.. sonucta negatifide görucezz pozitifide.. ama ne olursa olsun umudu yitirmekk yokk.. inşallah hamişsindirr.. benimde batıma 4 gün kaldı. :18: hayırlısı olur inşallahhhhhhgünaydın kuzucum ya inşallah.. şu bel ağrım geçerse yaparım testi yarın..:13::13:
testi yapıp negatifi görmek korkunç olur benim için![]()
merhaba kızlar dun yazmıstım yenılıyeyım deıdm
battı balık yan gıder bu ay dedık
4,6 11 ve 13 gunlerde korunmasız bırlıkte olduk
bır yanım ıstıyor dıger yanım cok korkuyor
günaydın canım hoşgeldin...korkun neden ???:44::44:
hemen geldim bile bebeğimbel ağrısı iidir gel tatlım şiş olduğuna bakma göbüşümün sol yanı boşyeğeninin yanına kıvrıl hemen
:
hoş geldin canımmerhaba kızlar dun yazmıstım yenılıyeyım deıdm
öyle deme ya.. sonucta negatifide görucezz pozitifide.. ama ne olursa olsun umudu yitirmekk yokk.. inşallah hamişsindirr.. benimde batıma 4 gün kaldı. :18: hayırlısı olur inşallahhhhhh
:) evet baya kapak oldu. Ama bugün rahatsızlandi ve bütün gün ona yardım ettim daha yeni geldim evime.giderken ne vereceğini şaşırdı elime.ben yine üstüme düşeni yaptım olsun benden geçsin de.
desene tam tutunma zamanları şimdiiiiiiiiiiiii![]()
günaydıııınnnn...biz geldiiikkkk![]()
merhaba kızlar dun yazmıstım yenılıyeyım deıdm
hayırdır inşallah
ama bende adet olacağım zaman olur bel ağrısı.. fakat şöyle bişey de var ramazan girdiğinden beri düzensiz uykudan dolayı da belim ağrıyor..
benim batım dündü canım![]()