• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin hamdolsun iyiyiz sen nasılın
allah iyilik versin canım bende iyiyimmm çok şükür uzun oldu gelmeyeli..

Hoşşgelldiinnnn :16::16::16::16::16: Midem ağrıyo bugün fena sen nasılsın?:53::53:
hoşbulduuuuuk caydinim yerim o bebişini senin nası bi tatlı bebek o öyle :) mide ağrısı fenadır allah kolaylık versin. yarına misafir var hazırlık temizlik yoruldum çok :( sen işe devam hı?
vee kırmızı kart :5::5::5::5::5:

canım geçmiş olsun inşllah bidahaki aya olur üzme kendini daha 2 deneme.. bak benim 6 bitti problem yok dendi ama yok yok yok :)
gelecekler inşallah.

bende bu ay kırmızı kart yersem asla bu ay ki kadar pirpiriklenmicem bana görede şuanda hamileyim ama kırmızı kart görebilirim de allah yardımcımız olsun dualarımız kabul olsun

evet sakın kaptırma kendımı,ben göğsümün görüntüsüne inanamadım anneme gösterdim ki gebelık düşündüğümü söylemedim,hamile olmayasın dedı yok daha düşünmüyorum dedim ama içim kıpır kıpır oldu tabi tam test yaptım ertesi sabah olan oldu

evet sakın kaptırma kendımı,ben göğsümün görüntüsüne inanamadım anneme gösterdim ki gebelık düşündüğümü söylemedim,hamile olmayasın dedı yok daha düşünmüyorum dedim ama içim kıpır kıpır oldu tabi tam test yaptım ertesi sabah olan oldu

ne olmus ne olmusss?
hamılemısınnnnnnnnn

insallah ,allahım vereceği zamanı bilir sende 2. yimi istiyosun :)

valla bende napıyorum bılmıyorum bu ay reglıden sonra 4 ve 6 gunlerde korunmadık erken ya olmaz dıye sonra afedersın bır gun dedım ula napıyon dedı bılmıyorum yanı ne ısıtyoruz ne ıstemıyoruz 11 gunde olmus oldu bu muhabbet oldugunda 13 gunde bılınclı oldu dahada korunuyoz ama bende kutumda bebek var hıssedıyorum (acunun kutusu bu yanlıs anlasılma olmasın)
test yapasım gleıyor bılemıyorum ama yoksada uzulmcuem 1 sene beklıcem
para bırıktırmek ıstıyorum

valla bende napıyorum bılmıyorum bu ay reglıden sonra 4 ve 6 gunlerde korunmadık erken ya olmaz dıye sonra afedersın bır gun dedım ula napıyon dedı bılmıyorum yanı ne ısıtyoruz ne ıstemıyoruz 11 gunde olmus oldu bu muhabbet oldugunda 13 gunde bılınclı oldu dahada korunuyoz ama bende kutumda bebek var hıssedıyorum (acunun kutusu bu yanlıs anlasılma olmasın)
test yapasım gleıyor bılemıyorum ama yoksada uzulmcuem 1 sene beklıcem
para bırıktırmek ıstıyorum

alemsın yaaa
insallah kutundan bebek cıkar canım hakkında hayırlısı,şimdi plansızda olmuş ya kesın hamıle kalırsın kımse sorduysam plansız oldu dedıler :):) hakkında hayırlısı olsun kardeş şart :)

günaydın
dun eve gıttıgımde pantolonuma kadar gecmıs akıntım vardı
acayıp rahatsızım huysuz gıbı bısey dun test yapaym dedım vazgectım
ılk oglumda tedavı ıle ıdı gebelıgım oncesınde akıntıyı bılmem ama sonrasında akıntı olduugnu bılıyorum ya enf oldum yada bılemıyorum onun dısında agrıydı sızıydı yok

günaydınn şekerlerr :3::3::3:
nasılsınız bakalımmm:16::16:

Cutemommm kız hamiş kaldın sen benceee:52::52:

radyologg yaa senden baya ümitliydik dün akşam okudum üzüldüm...ama tam gaz çalışmalara devammm:10::10:

ikili test o kadar korkulacak bişey değilmiş şuan onu anladım hani dörtlü test zamanları varken...o zaman daha genel bakılıyo şimdi daha özel oluyo inşallah bi sorun çıkmaz içini ferah tut...ha bu arada ikili test free-ßhcg değerini bana söylemeyi unutma :34: accık cinsiyet analizi yapalım :13:

bak şimdi dörtlü test dedin daha stres oldum haaa :) Allahın izniyle hepimizin sağlıklı olacak bebişleri. hergün hepimiz için dua ediyorum valla.

canım hakkımızda hayırlısı ben dün ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gittim ebeyle konuştuk 3 aya kadar yeni evlilerde olmaya biliyor dedi ben de stres yapmıcam düşünmicem bayramdan sonra izmire gidiyorum ona konsantre olacağımmmmmm:16::16::16::16::16::16::16:

Herkese slmm,

ben bugun kan testi yaptırmaya karar verdim .
sat a son 4.net bi belirtim olmamakla beraber sadece bi his düştü içime.
rahatlamak için yaptrcam.düşük bi değer çıkarsa da üzülmücem.adetimi beklicem

Herkese slmm,

sat yazmışım ya:)

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm günaydın kızlarrrrrr.. kırmızılardan hala ses soluk yok bende.. ama hafıf kasık ağrımdan başka hc bi belirtim yokkk.. :50:

Herkese slmm,

içim rahat etsin diyorsan yaptı tabi canım...

ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm günaydın kızlarrrrrr.. kırmızılardan hala ses soluk yok bende.. ama hafıf kasık ağrımdan başka hc bi belirtim yokkk.. :50:

kuzum senin BAT pazar günüymüş...hadi hemen teste koşsanaaa:10::10:

Herkese slmm,

bizim aynı seninle bekleyeceğiz kuzum olmazsada yıpratmıcaz kendimizi

hadi inşallah güzel haberler ver bizeeeeeee

Back
X