• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kan degerı sonradanmı dusmus yoksa yukselecekmı onu beklıyormus arkadas
benımde ılk gebelıgımde 35 ıdı deger
suanda 3.5 yasında oglum

lavobadan geldim..normalde gelen giden birşey yok ama peçetey böle açık kahve afedersiniz sümük gibi küçük minik minik 2-3 parça birşey geldi..bu ay benden fos çıktı..zaten sabahtan beri adet olcak gibiydim...sanırım yavaş yavaş sökülüyor...:31:

lavobadan geldim..normalde gelen giden birşey yok ama peçetey böle açık kahve afedersiniz sümük gibi küçük minik minik 2-3 parça birşey geldi..bu ay benden fos çıktı..zaten sabahtan beri adet olcak gibiydim...sanırım yavaş yavaş sökülüyor...:31:

üzüldüm inşallah değildir dicem amabi kaç parça görmüşssün hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah diğer aya

yaa nasıl oldu bu :44::44::44: mümkünmü böle birşey kanaman falan oldumu kuzum:44::44:

yoo kanamada olmadı sadece değerim düşmüş 2.testte o yüzden yarın doktora gideceğim neden kanama olmadı o da beni korkuyor daha kötü birsey olmasın allahım korusun bilmiyorum :(:((((

selam kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var iki günden beri vajinamın sol dudağında bir şişlik var ve ağrıyor dün ise kahverengi bir akıntı geldi bunun nedeni ne olabilir?????

kızlar ortada yokum bilmiyorum iyi haber veremiyorum kan tahlilinde hcg 14 lerde sanırım düşük :(( hiç kendimde değilim yrn doktorla randevum var Allah büyük ne diyeyim sizlerin mutlu haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle

canım geçmiş olsun:(
yine denersin üzülme:( yeterki sana bişi olmasın

yoo kanamada olmadı sadece değerim düşmüş 2.testte o yüzden yarın doktora gideceğim neden kanama olmadı o da beni korkuyor daha kötü birsey olmasın allahım korusun bilmiyorum :(:((((

alla alla banada garip geldi canım...inş hayırlı haberlerle gel..testte yalnış çıkmış olabilir..makina sonuçta bunları yapan değilmi..böle şeyler olabiliyor..

üzüldüm inşallah değildir dicem amabi kaç parça görmüşssün hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah diğer aya

evet cannım ama beyaz gibi kahve gibi...çok minik olduğundan rengi bile belli değil..bekleyip göreceğiz..ama dediğin gibi kapı aralanıyor geliyor kırmızılar bencede..

ısyancım adetmı oldun yanı

inş. kırmızıları görmezsin tatlım :14:

Kimyasal gebelık olabılır oyleyse tatlım buarada benımde ekımde kurtajım vardı ılk denemede hamıle kalmısstım tek ılıskıde

Son düzenleme:
ısyancım adetmı oldun yanı
yok şekerim olmadım..peçeteye böle minicik 2-3 parça beyazmı kehvemi rengi belli olmayan parça geldi ama çok minik..bende sanırım adet sökülüyor diyorum...

selam kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var iki günden beri vajinamın sol dudağında bir şişlik var ve ağrıyor dün ise kahverengi bir akıntı geldi bunun nedeni ne olabilir?????

canım enfeksiyon, mantar yada yara olabilir..doktora görün bende..

benıımde 5 veya 6 gun var bat'a bılemıyorum benımd ehemen yapasım gelıyor ama benım reglı aralıgım kısa 26 gün
yanı gebelık varsa 3 haftalık
3 haftalık gebelık cıkarmıkı ıdrarda?
hanı 35 gun olanlar 5 gun once yapsalar tamamda benım daha reglı olalı 20 gun :)

bilemedimki canım
bende 28 günde bir oluyorum
kürtajdan sonra 1 gün 1 gün geç gelmye başladı ama ort.28 günde bir
ona göre de şuan 3-4 gün var
o yüzden bugun duramıcam gidip kan baktırcam .
ilişkiden sonra eğer bebek tuttuysa 1 hfta 10 güne kana yansır diye okuyorum hep internetten

Kimyasal gebelık olabılır oyleyse tatlım buarada benımde ekımde kurtajım vardı ılk denemede hamıle kalmısstım tek ılıskıde

cok üzüldüm ya canım inşallah allahım sanada en kısa sürede nasip eder :( kollarımızı boş bırakmaz yarın bakalım doktor benı bekler

yok şekerim olmadım..peçeteye böle minicik 2-3 parça beyazmı kehvemi rengi belli olmayan parça geldi ama çok minik..bende sanırım adet sökülüyor diyorum...

canım enfeksiyon, mantar yada yara olabilir..doktora görün bende..

mantar ya da yara olduğunu düşünmüyorum ucu bi şeysi yok mantar olsa kaşıntı da olur ama yüzde yüz enfeksiyondur bende zaten idrarımda hep oluyor bu sefer de dışa atmıştır :5:kötü bi şeyle karşılaşmaktan kist gibi felan korkuyorum canım ya o yüzden gitmiycem bir iki gün daha bekliycem:14:belki geçer kendi kendine

bilemedimki canım
bende 28 günde bir oluyorum
kürtajdan sonra 1 gün 1 gün geç gelmye başladı ama ort.28 günde bir
ona göre de şuan 3-4 gün var
o yüzden bugun duramıcam gidip kan baktırcam .
ilişkiden sonra eğer bebek tuttuysa 1 hfta 10 güne kana yansır diye okuyorum hep internetten

pekı ılk kan testın kac cıkmıstı o zaman kac gun vardı
aslında adete gun varken test yapmak ıyı degıl cunku bır cok kadın kımyasal gebelık gecırıyor ve farkına varmıyor ama boyle 1 hafta onceden test yapınc ahamıleyım dıyosun sonra kımyasal olmus oluyor adet amanında adet goruyorsun dusuk bıle degıl yanı bu atık , ama psikolojı etkılenıyor uzmanlar onermıyor aslında erkenden testı
benımde dedıgım gıbı 5-6 gunum var

senın kacıncı test olacak bu?

cok üzüldüm ya canım inşallah allahım sanada en kısa sürede nasip eder :( kollarımızı boş bırakmaz yarın bakalım doktor benı bekler

Tesekkur ederım canım ama bız bır hata sonucu aldırdık ıstememıstık
3.5 yasındada bır oglumuz var
2. gebelık kurtajla sonuclandı reglı gunu test yaptım cıft cızgı cıktı soka ugradım 4+2 iken kurtaj oldum
reglının 8.gunu korunmsız ılıskı olmustu o zaman 28 gunde bır aedt oluyordum olmasını beklememıstım korunmasız derken kaza
prez. cıktı ıcımde kaldı
saatler surdu cıkarmak + ertesı gun hapıda kullandım ama gened egebe kaldım

Allah aratmadan versın ınsallah ben bu ayda kactı gıttı 4 kere ılıskı oldu ama rısklı gunlerde 2 kere sadece
olmazsa 1 sene yapmayı dusunmuyorum

mantar ya da yara olduğunu düşünmüyorum ucu bi şeysi yok mantar olsa kaşıntı da olur ama yüzde yüz enfeksiyondur bende zaten idrarımda hep oluyor bu sefer de dışa atmıştır :5:kötü bi şeyle karşılaşmaktan kist gibi felan korkuyorum canım ya o yüzden gitmiycem bir iki gün daha bekliycem:14:belki geçer kendi kendine

inş. kırmızıları görmezsin tatlım :14:

görecek gibiyim kırmızıları tatlım..ama bu benim adam akıllı 2. denemem sayılabilir..hağı bıraktığım ilk ay eşim korundu çoğu sefer..bu ayda zaten muhabbet çok az oldu..Rabbim hayırlı zamanda verecektr inş bebişlerimizi..

doktora git canım bekleme bence ya..

Back
X