- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
ısyan'nın bugun buyuk gunu bakalım ne olacak
evet canım normalde BAT benim bugün ama ben 1 gün gecikme olur diye yarın diyorum...ama bugün gelecek hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ısyan'nın bugun buyuk gunu bakalım ne olacak
lavobadan geldim..normalde gelen giden birşey yok ama peçetey böle açık kahve afedersiniz sümük gibi küçük minik minik 2-3 parça birşey geldi..bu ay benden fos çıktı..zaten sabahtan beri adet olcak gibiydim...sanırım yavaş yavaş sökülüyor...![]()
yaa nasıl oldu bu :44::44::44: mümkünmü böle birşey kanaman falan oldumu kuzum:44::44:
afyo hakkında hayırlısı olsun
kızlar ortada yokum bilmiyorum iyi haber veremiyorum kan tahlilinde hcg 14 lerde sanırım düşük( hiç kendimde değilim yrn doktorla randevum var Allah büyük ne diyeyim sizlerin mutlu haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinle
yoo kanamada olmadı sadece değerim düşmüş 2.testte o yüzden yarın doktora gideceğim neden kanama olmadı o da beni korkuyor daha kötü birsey olmasın allahım korusun bilmiyorum(((
üzüldüm inşallah değildir dicem amabi kaç parça görmüşssün hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah diğer aya
lavobadan geldim..normalde gelen giden birşey yok ama peçetey böle açık kahve afedersiniz sümük gibi küçük minik minik 2-3 parça birşey geldi..bu ay benden fos çıktı..zaten sabahtan beri adet olcak gibiydim...sanırım yavaş yavaş sökülüyor...![]()
yoo kanamada olmadı sadece değerim düşmüş 2.testte o yüzden yarın doktora gideceğim neden kanama olmadı o da beni korkuyor daha kötü birsey olmasın allahım korusun bilmiyorum(((
yok şekerim olmadım..peçeteye böle minicik 2-3 parça beyazmı kehvemi rengi belli olmayan parça geldi ama çok minik..bende sanırım adet sökülüyor diyorum...ısyancım adetmı oldun yanı
selam kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var iki günden beri vajinamın sol dudağında bir şişlik var ve ağrıyor dün ise kahverengi bir akıntı geldi bunun nedeni ne olabilir?????
benıımde 5 veya 6 gun var bat'a bılemıyorum benımd ehemen yapasım gelıyor ama benım reglı aralıgım kısa 26 gün
yanı gebelık varsa 3 haftalık
3 haftalık gebelık cıkarmıkı ıdrarda?
hanı 35 gun olanlar 5 gun once yapsalar tamamda benım daha reglı olalı 20 gun :)
Kimyasal gebelık olabılır oyleyse tatlım buarada benımde ekımde kurtajım vardı ılk denemede hamıle kalmısstım tek ılıskıde
yok şekerim olmadım..peçeteye böle minicik 2-3 parça beyazmı kehvemi rengi belli olmayan parça geldi ama çok minik..bende sanırım adet sökülüyor diyorum...
canım enfeksiyon, mantar yada yara olabilir..doktora görün bende..
bilemedimki canım
bende 28 günde bir oluyorum
kürtajdan sonra 1 gün 1 gün geç gelmye başladı ama ort.28 günde bir
ona göre de şuan 3-4 gün var
o yüzden bugun duramıcam gidip kan baktırcam .
ilişkiden sonra eğer bebek tuttuysa 1 hfta 10 güne kana yansır diye okuyorum hep internetten
cok üzüldüm ya canım inşallah allahım sanada en kısa sürede nasip ederkollarımızı boş bırakmaz yarın bakalım doktor benı bekler
mantar ya da yara olduğunu düşünmüyorum ucu bi şeysi yok mantar olsa kaşıntı da olur ama yüzde yüz enfeksiyondur bende zaten idrarımda hep oluyor bu sefer de dışa atmıştırkötü bi şeyle karşılaşmaktan kist gibi felan korkuyorum canım ya o yüzden gitmiycem bir iki gün daha bekliycem
belki geçer kendi kendine
inş. kırmızıları görmezsin tatlım![]()