allah iyilik versin canım bende iyiyimmm çok şükür uzun oldu gelmeyeli..hoşgeldin hamdolsun iyiyiz sen nasılın
hoşbulduuuuuk caydinim yerim o bebişini senin nası bi tatlı bebek o öyle :) mide ağrısı fenadır allah kolaylık versin. yarına misafir var hazırlık temizlik yoruldum çokHoşşgelldiinnnnMidem ağrıyo bugün fena sen nasılsın?
vee kırmızı kart
ister istemez kendiliğinden geliyo göz yaşım ,gerci daha yenı basladık,ben genel olarak tezcnlı oldugum için acele ediyorum işte
bende bu ay kırmızı kart yersem asla bu ay ki kadar pirpiriklenmicem bana görede şuanda hamileyim ama kırmızı kart görebilirim de allah yardımcımız olsun dualarımız kabul olsun
evet sakın kaptırma kendımı,ben göğsümün görüntüsüne inanamadım anneme gösterdim ki gebelık düşündüğümü söylemedim,hamile olmayasın dedı yok daha düşünmüyorum dedim ama içim kıpır kıpır oldu tabi tam test yaptım ertesi sabah olan oldu
ne olmus ne olmusss?
hamılemısınnnnnnnnn
yok cutemom cum,öyle oldugumu sandım ve yanıldım
ay canım pardon yanılmısım Allah aratmadan versın ınsallah sıkma canını
insallah ,allahım vereceği zamanı bilir sende 2. yimi istiyosun :)
valla bende napıyorum bılmıyorum bu ay reglıden sonra 4 ve 6 gunlerde korunmadık erken ya olmaz dıye sonra afedersın bır gun dedım ula napıyon dedı bılmıyorum yanı ne ısıtyoruz ne ıstemıyoruz 11 gunde olmus oldu bu muhabbet oldugunda 13 gunde bılınclı oldu dahada korunuyoz ama bende kutumda bebek var hıssedıyorum (acunun kutusu bu yanlıs anlasılma olmasın)
test yapasım gleıyor bılemıyorum ama yoksada uzulmcuem 1 sene beklıcem
para bırıktırmek ıstıyorum
ee anne insan baba insan
ikili test o kadar korkulacak bişey değilmiş şuan onu anladım hani dörtlü test zamanları varken...o zaman daha genel bakılıyo şimdi daha özel oluyo inşallah bi sorun çıkmaz içini ferah tut...ha bu arada ikili test free-ßhcg değerini bana söylemeyi unutmaaccık cinsiyet analizi yapalım :13:
evet sakın kaptırma kendımı,ben göğsümün görüntüsüne inanamadım anneme gösterdim ki gebelık düşündüğümü söylemedim,hamile olmayasın dedı yok daha düşünmüyorum dedim ama içim kıpır kıpır oldu tabi tam test yaptım ertesi sabah olan oldu
Herkese slmm,
ben bugun kan testi yaptırmaya karar verdim .
sat a son 4.net bi belirtim olmamakla beraber sadece bi his düştü içime.
rahatlamak için yaptrcam.düşük bi değer çıkarsa da üzülmücem.adetimi beklicem
Herkese slmm,
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm günaydın kızlarrrrrr.. kırmızılardan hala ses soluk yok bende.. ama hafıf kasık ağrımdan başka hc bi belirtim yokkk..
Herkese slmm,
ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmm günaydın kızlarrrrrr.. kırmızılardan hala ses soluk yok bende.. ama hafıf kasık ağrımdan başka hc bi belirtim yokkk..
bizim aynı seninle bekleyeceğiz kuzum olmazsada yıpratmıcaz kendimizi
ben önceki gebeliğimde 3 gün kala idrarda görmüştüm çift çizgi
ama bu sefer dayanamıcam
öğle arasında gidip yaptırcm
bi aksilik çıkmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?