- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hatunlar..bugün kimsecikler gelmemiş yahuu![]()
Günaydın bu mübarek cuma gününde Allah hepinizin gobisine bebis versin o uyumadiginda sizinde gozunuze uyku girmesin hrrseyden cok onu sevin oyle tatli oyle tatli olsun ki yemelere doyamayin emi . Minicik popisini temizleyin tirnaklarini kesmek icin uyumasini bekleyin bol bol sutunuz olsunda gogus pedinden tassin emi hepinize beddua ettim var mi itirazi olan . Allahim bedfua doner derler banada donsun bu beddua geriye![]()
Kuzum bu hamilelik sende uyku yapmadi giba baksana haci yatmaz gibi burdasin![]()
günaydın canım..bu nasıl bi dua yahu sabah sabah :)
kızlar çok heyecanlıyım bir şey sormak istiyorum dün idral testi yaptım silik çıktı kan testi yaptırdım sonucum 57.49 hamile olma olasılığım var mı? Gece düşünmekten hiç uyuyamadım da![]()
Beddua etim benim bedduam tutar kimseye gik demem o yuzden bi kere cok sinirlenip birine beddua ettim aboww sati gecmedi kaza habrri geldi tovbeler tovbesi bin kere geri aldim dahada etmem kimseye isterse canimi alsin kimseye ah etmem de bu boyle güzel beddua
kızlar çok heyecanlıyım bir şey sormak istiyorum dün idral testi yaptım silik çıktı kan testi yaptırdım sonucum 57.49 hamile olma olasılığım var mı? Gece düşünmekten hiç uyuyamadım da![]()
uuvvvvvvvvv o zamn senden korkulur yaaa :)
günaydıııııııııın bayanlarufffffffff bugün doktora gitcez eşimle. doktor eşimden spoş testi istedi. bakalım ne çıkacaak. kızlar dua edin noluuur kötü bişey çıkmasın. bol bol çıksın hatta
![]()
Aman aman bol bol ciksin kuzum
günaydıııııııııın bayanlarufffffffff bugün doktora gitcez eşimle. doktor eşimden spoş testi istedi. bakalım ne çıkacaak. kızlar dua edin noluuur kötü bişey çıkmasın. bol bol çıksın hatta
![]()