• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide nuray hanim var sincan tipta karakolun ustu hemen cok iyi doktor suratsiz biraz ama tecrubesi super . Su bahcem evleri kasmir evleri felan varya onlarin sahipleri camlica ayranin sahipleri onlar bile ona geliyo halamin kistini eltimin dusuk ihtimalini en erken bulan o . Yarin ikiye ladar orda

Tatlım sen bu gidişle yine benden önce öğreneceksin hamiş olduğunu:)Ben şehir dışında annemin yanındayım ve burada hastane mastane bilmem.Sağlık ocağı da cmts kapalı olur.Hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Şimdilik 2 gün gecikti,bugün de olmazsam yarın gider bir test daha alırım.Yalnız bende bu ay aşırı gaz dışında belirti yok,kuvvetli solda kasık ağrısı...O kadar...ama kutumda büyük hissediyorum:)İnşallah boşu boşuna gecikme olmamıştır hiç olmaz çünkü...

ayyyyyy çok heyecnlı Allah'ım nolur güzel ve hayırlı haberler versin bütün arkadaşlarm :)

Tatlım sen bu gidişle yine benden önce öğreneceksin hamiş olduğunu:)Ben şehir dışında annemin yanındayım ve burada hastane mastane bilmem.Sağlık ocağı da cmts kapalı olur.Hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum.Şimdilik 2 gün gecikti,bugün de olmazsam yarın gider bir test daha alırım.Yalnız bende bu ay aşırı gaz dışında belirti yok,kuvvetli solda kasık ağrısı...O kadar...ama kutumda büyük hissediyorum:)İnşallah boşu boşuna gecikme olmamıştır hiç olmaz çünkü...

aa geciktimi ben erken sandım dur kafam durdu :)) canım cıkar ozaman bugun sansın varsa yaptır ozaman
bende de gecen hafta bılıosun yoğundu bu hafta hiç birşey yok ilginç birtek ateş basması arada cok nadir gaz uyku birde biraz biraz :)
inşallah canım hamilesindir yaa valla bayadır birlikteyiz verelim artık güzek haberleri :)

Bide nuray hanim var sincan tipta karakolun ustu hemen cok iyi doktor suratsiz biraz ama tecrubesi super . Su bahcem evleri kasmir evleri felan varya onlarin sahipleri camlica ayranin sahipleri onlar bile ona geliyo halamin kistini eltimin dusuk ihtimalini en erken bulan o . Yarin ikiye ladar orda

hımmm..valla yarın gitmem çok zor eşimin işleri çok yoğun oluyo haftasonu..

Yumurtladigini nasil anladin cnm bn interntten tarihine baktm
ama bugn doktorads sorcam

canım nette okudugum kadarıyla akıntılar belirti veriyomus kasıgında yine agrı oluyomuş goguslerde hassasiyetti sanırım artık tüm bilgilerim birbirine girdi :)) bende hep oldu 2 gündür kasıgım agrıdı hep :24:

ay kızlar çok heyecanlandım haberlerinizi bekliyorumm ama hicbirimiz unutmayalım ki üzülmeyelimki herşey ALLAH TAN.....

hiçte karşılaşmıcaksın kötu sonucla gör bak mis gibi olacak sende buraya güle oynaya geleceksin hatta zamanla ultrason resimlerini koycaksın teyzeleri de onu yicceek :))

ayy teyzesi ağzından bal damlıyo :):) inşallah inşallah hepimiz o günleri burda hep birlikte görelim..

kuzum yapma böyle vallahi ben üzülüyorum gerekirse çık bir yürüyüş yap bak cidden süper sonuclara döneceksin eşin ve sana ne zaman uygunsa ozaman al randevuyu boşver sıkıca tutunmuş o annesine değerlerde mis gibi gör bak nasıl güzel olacak

yürüyüş için hiç halim yok şuan..zaten kahvaltıda yapmadım çıkamam düşerim falan..biz en müsait olduğumuz zamanda gidelim o zaman..

yürüyüş için hiç halim yok şuan..zaten kahvaltıda yapmadım çıkamam düşerim falan..biz en müsait olduğumuz zamanda gidelim o zaman..

annesi bebegin seni cok seviyoooooooooooooooooo :49::49::49: teyzeleriiiinin içinden öyle geçiyo bak Rabbimin izniyleee misler gibi kokulu kokulu bebegin karnındaaaa oooh yan gell yapıyo bizce :48:

Günaydın kızlarr

Sabah sabah iyi haberler vereyim size.

Kan testi sonucum pozitif Beta HGC ise 781,66 çıkmış. Dün ultrasonda birşey görememiştik. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım o zmaan gösterecek mi kendini?

Back
X