• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annesi bebegin seni cok seviyoooooooooooooooooo :49::49::49: teyzeleriiiinin içinden öyle geçiyo bak Rabbimin izniyleee misler gibi kokulu kokulu bebegin karnındaaaa oooh yan gell yapıyo bizce :48:

ayyyy hepiniz iyiki varsınız yaa çok destek oluyosunuz Allah hepinzden razı olsun...Allah ne muradınız varsa versin inşalllah canlarımm benim :)

yürüyüş için hiç halim yok şuan..zaten kahvaltıda yapmadım çıkamam düşerim falan..biz en müsait olduğumuz zamanda gidelim o zaman..

Bak cnm ne kdr uzarsa senin icin o kdr stres olacak ve stres hamilelikte hic guzel bisi degil bian once ara randevunu al ve o gunu bekle

Günaydın kızlarr

Sabah sabah iyi haberler vereyim size.

Kan testi sonucum pozitif Beta HGC ise 781,66 çıkmış. Dün ultrasonda birşey görememiştik. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım o zmaan gösterecek mi kendini?

ayyy hadi gözünaydın olsun canım benimm çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Günaydın kızlarr

Sabah sabah iyi haberler vereyim size.

Kan testi sonucum pozitif Beta HGC ise 781,66 çıkmış. Dün ultrasonda birşey görememiştik. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım o zmaan gösterecek mi kendini?

canım hayırlısı olsun inşallah ne güzel cuma cuma süper haberler :)

yarım saate çıkacak kızlarrrr:52::52::52:

wuhu...

kızlar bakın bnm komsum 10 sene cocuk sahibi olamadı 4 kere bebek dusurdu simdi sonunda zor bir hamilelik sonucu aldı bebegini kucagına ve sımdı her sıkıntısını unuttu ve işte zaman ozamanmıs RAABBİM bizi bizden iyi biliyo ve dogru zamanı bekliooo

wuhu...

kızlar bakın bnm komsum 10 sene cocuk sahibi olamadı 4 kere bebek dusurdu simdi sonunda zor bir hamilelik sonucu aldı bebegini kucagına ve sımdı her sıkıntısını unuttu ve işte zaman ozamanmıs RAABBİM bizi bizden iyi biliyo ve dogru zamanı bekliooo

darısı tüm isteyenlerin başına inşallah canım..

Kötü haber,şimdi wcye gittim ve kırmızı kart gördüm,boşu boşuna gecikip canımı sıkıyor benimmmmmm:((((((((((((((((

Kötü haber,şimdi wcye gittim ve kırmızı kart gördüm,boşu boşuna gecikip canımı sıkıyor benimmmmmm:((((((((((((((((

böyle durumlarda ne dicez hepppp YA RAB SEN ZAMANINI DAHA İYİ BİLİRSİN...... zamanı degilmiş tatlımmm......... gerçekten bunu unutmazsak hem üzülmücez hem bebegimize stres yasatmıcaz hemde kendimize

nagatif kızlarrr...bu ay maya tutmamış diğer aya kaldııı

Back
X