Senden iyi haber çıksın bari...Umutluyum...Valla ben üstüme düşeni yaptım,hemen kocişe de ürolojiden bir randevu aldım haftaya perşembe gidecek...İnşallah onda bir şey çıkmaz da iş sadece beklemeye kalır:)
aynen cnm öyle yapacagım insallah daha tam sevinemiyorum ne zaamanki yükselecek ozaman sevinmeye baslayacagım :)
günah ama senin yaptığın canım deme öyle gözünü seveyim... değerin resmen katlana katlana 57e gelmiş ki batın gelmeden... sen hala kesin değil diyosun...o değeri bırak 57'yi sadece 7'yi görse mutluluktan delirecek insanlar tanıyorum...şükretmelisin
haklısın canım yaaa :)) panik olmak böyle birsey isteeee :))) umarım hersey guzel gider rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallahhh amin amin amin :) pazartesi kan testini tekrar edeyim değilmi
günaydın canım hoşgeldin :)
slm kızlar nasılsınız?
aryaarel canım galiba değerin 57 çıkmış.. sevinememeni anlıyorum geçen ay çokta kolay olmayan bi durum yaşadın.. bak rabbim sana bi hediye verdi inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik yaşarsın.. çok mutlu oldum inan senin adına.. tebrik ederim
selm canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın bakıyım?
hoşbuldum güzelim iyiyim çok şükür hamilelik nasıl gidiyor.. alışabildin mi? elin hala göbişinde mi yoksa
slm kızlar nasılsınız?
aryaarel canım galiba değerin 57 çıkmış.. sevinememeni anlıyorum geçen ay çokta kolay olmayan bi durum yaşadın.. bak rabbim sana bi hediye verdi inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik yaşarsın.. çok mutlu oldum inan senin adına.. tebrik ederim
slm kızlar nasılsınız?
Bende hamis olmak istiyorum bugun arkadasim bebisini getirecek kirklamak icin :) ya rabbim banada yasatsin
ayy yerim ben senin o mercimeğini.. şu an ki ruh halini anlayabiliyorumşimdilik güzel gidiyo kuzum..ayy evet yaa elim karnıma gidiyo hep
Bende hamis olmak istiyorum bugun arkadasim bebisini getirecek kirklamak icin :) ya rabbim banada yasatsin
ayy yerim ben senin o mercimeğini.. şu an ki ruh halini anlayabiliyoruminşallah doğduğu günleri de göreceğiz hep birlikte
olursun bebeğim neden olmayasın birazcık sabret güzelim zamnı gelince rabbim en güzel meleklerinden sana da verecek
inşallah canım nasıl anlamışsın beni aynen öyle tam sevinemiyorum ama inşallah pazartesi sevineceğim :)))) çok sagol bitanem darısı basına inşallah amin :)
sağol canım inşallah..bende senin gibi yapardım bi yandan umut bi yandan da o korku olurdu içimde.. kendimi senin yerine koyarak düşündüm bebeğim.. ama bak bu sefer hayırlısıyla oldu ne güzel
ayy ne güzel canım bak cumanın bereketini görüyo musunkızlar bende gebelik testi yaptım düne göre daha silikti bide ovulasyon testiyle yapayım dedim baya 2 çizgide koyu kan testide yaptırmaya acele etmek istemiyorum.
ye teyzesi afiyet olsun :):) ayy gerçekten çk garip bi duygu hem telaş korku hemde sonsuz mutluluk..Allah sizlerede yaşatsın bu mutluluğu..
çok şükür kuzum :) inşallah sağlıkla alırız bu sefer kucağımıza..
ayy ne güzel canım bak cumanın bereketini görüyo musunhadi bakalım hayırlısı olsun bu arada hoş geldin aramıza
amin canım benim hayırlısıyla gelsin de zamanı hiç önemli deilahh canım benim bu günlerinin tadını çıkart tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?