Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya pozitif görünuyor bakalım pazartesi tekrar yaptıracagım artarsa süper olur hersey :)
darısı en kısa zamanda senin başına inşallah dualarım sizinle
çıkmaz çıkmaz gör bak eşininde temiz cıkar sonucları ben kimyasal yaşadımya gecen ay bu ay tuttu yine inşallah herhangi bir aksilik cıkmaz
eşimde demişti buay olmazsa ben hemen doktora gidiyorum diye şimdilik gerek yok gibi pazartesiye kadar bekleyelim bakalım :)

aynen cnm öyle yapacagım insallah daha tam sevinemiyorum ne zaamanki yükselecek ozaman sevinmeye baslayacagım :)

günah ama senin yaptığın canım deme öyle gözünü seveyim... değerin resmen katlana katlana 57e gelmiş ki batın gelmeden... sen hala kesin değil diyosun...o değeri bırak 57'yi sadece 7'yi görse mutluluktan delirecek insanlar tanıyorum...şükretmelisin

ayy böyle diyince seviniyorum ya vallahi cok sagol :)))) herzaman şükür ediyorum ama kimyasal benı gecen ay mahvetmişti o yüzdn bu ay malum boyleyim yoksa cok pozitif insanımdır :)))

haklısın canım yaaa :)) panik olmak böyle birsey isteeee :))) umarım hersey guzel gider rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallahhh amin amin amin :) pazartesi kan testini tekrar edeyim değilmi

için başka türlü rahat etmiycek ne desem boş...ama bence gereği yok

slm kızlar nasılsınız?

aryaarel canım galiba değerin 57 çıkmış.. sevinememeni anlıyorum geçen ay çokta kolay olmayan bi durum yaşadın.. bak rabbim sana bi hediye verdi inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik yaşarsın.. çok mutlu oldum inan senin adına.. tebrik ederim

selm canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın bakıyım?

Bende hamis olmak istiyorum bugun arkadasim bebisini getirecek kirklamak icin :) ya rabbim banada yasatsin

inşallah canım nasıl anlamışsın beni aynen öyle tam sevinemiyorum ama inşallah pazartesi sevineceğim :)))) çok sagol bitanem darısı basına inşallah amin :)

şimdilik güzel gidiyo kuzum..ayy evet yaa elim karnıma gidiyo hep
ayy yerim ben senin o mercimeğini.. şu an ki ruh halini anlayabiliyorum inşallah doğduğu günleri de göreceğiz hep birlikte
Bende hamis olmak istiyorum bugun arkadasim bebisini getirecek kirklamak icin :) ya rabbim banada yasatsin

olursun bebeğim neden olmayasın birazcık sabret güzelim zamnı gelince rabbim en güzel meleklerinden sana da verecek

kızlar bende gebelik testi yaptım düne göre daha silikti bide ovulasyon testiyle yapayım dedim baya 2 çizgide koyu kan testide yaptırmaya acele etmek istemiyorum.

ye teyzesi afiyet olsun :):) ayy gerçekten çk garip bi duygu hem telaş korku hemde sonsuz mutluluk..Allah sizlerede yaşatsın bu mutluluğu..

Son düzenleme:
inşallah canım nasıl anlamışsın beni aynen öyle tam sevinemiyorum ama inşallah pazartesi sevineceğim :)))) çok sagol bitanem darısı basına inşallah amin :)

sağol canım inşallah..bende senin gibi yapardım bi yandan umut bi yandan da o korku olurdu içimde.. kendimi senin yerine koyarak düşündüm bebeğim.. ama bak bu sefer hayırlısıyla oldu ne güzel

sağol canım inşallah..bende senin gibi yapardım bi yandan umut bi yandan da o korku olurdu içimde.. kendimi senin yerine koyarak düşündüm bebeğim.. ama bak bu sefer hayırlısıyla oldu ne güzel

çok şükür kuzum :) inşallah sağlıkla alırız bu sefer kucağımıza..

kızlar bende gebelik testi yaptım düne göre daha silikti bide ovulasyon testiyle yapayım dedim baya 2 çizgide koyu kan testide yaptırmaya acele etmek istemiyorum.
ayy ne güzel canım bak cumanın bereketini görüyo musun hadi bakalım hayırlısı olsun bu arada hoş geldin aramıza
ye teyzesi afiyet olsun :):) ayy gerçekten çk garip bi duygu hem telaş korku hemde sonsuz mutluluk..Allah sizlerede yaşatsın bu mutluluğu..

amin canım benim hayırlısıyla gelsin de zamanı hiç önemli deil ahh canım benim bu günlerinin tadını çıkart tamam mı

öyle tabi ki canım.. tamam anlaştık söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…