öyle tabi ki canım.. tamam anlaştık söz
ayy ne güzel canım bak cumanın bereketini görüyo musunhadi bakalım hayırlısı olsun bu arada hoş geldin aramıza
evet allah razı olsun kesinleşince daha cok sevinicem canım hoşbulduk bu arada konu sahibi sensin emegine yüregine saglık böyle bikonu actıgın için bu arada sende ne var ne yok
hani sen hep derdin ya ayaklarınızı sıcak tutun bu sefer bunu ben sana diyorum
evet allah razı olsun kesinleşince daha cok sevinicem canım hoşbulduk bu arada konu sahibi sensin emegine yüregine saglık böyle bikonu actıgın için bu arada sende ne var ne yok
hehe :) ayağımda çoraplarım var veee terlikde giyiyorumm :)
Selamlar güzel anneler ve anne adaylari
hamile olan arkadaslara kazasiz,belasiz bebeklerini saglikla kucaklarina almasini nasip etsin Allah c.c.
Henüz kalamamis arkadaslarada tez zamanda o güzel duyguyu evlat sevgisini tattirsin insallah.
Bende 28 yasindayim iki cocuk annesiyim büyük 11 Kücük 7 yasinda ücüncü cocugu istiyorum fakat 7 yildir korunmadigim halde malesef hamile kalamiyorum.
Hipotroidi (yavas calisan tiroid bezi)hastasiyim ve ploraktin hormonum yüksek oldugundan olmuyor sanirim.
Adetim kendimi bildim bileli düzensizdir.Yine o dönemdeyim sanirim
neredeyse 2 aydir regl olmuyorum enson 21.06.2013 de oldu hala tik yok
hamileyimdir belki diye bir heves tetler yapiyorum ama sonuc negatif tam 4 kez test yaptim en son gecen hafta yapmistim sizce hamile olma olasiligim varmidir?
Enson hamileligimin üzerinden 7 yil gectiginden hic bir belirtiyide hatirlamiyorum.
selam kızlar adetin 7. günü
bitsin şu adette başlayayım çalışmalara
soğan suyunu biraz düzensiz olsada içmeye devam ediyorum
inşallah bu ay gelir bebeşim
slm canım temennin için çok teşekkür ederim.. öncelikle çok geçmiş olsun.. allah bağışlasın çocuklarını maşallah.. inşallah 3. de olur en kısa zamanda.. bence bi dr ye gitmelisin iki aydır hasta olmaman normal değil.. hasta olmadığın için yumurtanda oluşmamıştır..
Insallah pazartesi gidicem ama iste bu korkular yokmu
Tesekkürler ilginiz icin
canım ben bir tavsiye üzerine adetin 3.günü soğan haşlayıp rahmime aldımslm canım inşallah bu ay gelirsoğan suyunu da düzenli içmeye çalış derim ben
canım ben bir tavsiye üzerine adetin 3.günü soğan haşlayıp rahmime aldım
rahmi temizliyormuş bu işlem bunu yaparak hamile kalanlar var etrafımda
4 gün her gece uyumadan önce tekrarladım bunu sabaha kadar kalıyor öylece
neyse adetin 3. günü gece uyguladım
4. günü sabah iş yerine gelir gelmez sancıdan kıvrandım ve tuvalete zor attım kendimi yoğun bir adet gördüm resmen boşaldı içim
devam ediyorum bunu yapmaya hala adetimide uzattı bu işlem ben faydasını gördüğüme inanıyorum inşallahta öyledir.
soğan suyunuda sabahları içiyorum ama akşamları arada kaçırıyorum işte
inşallah bu ay olur bebeklerimiz
canım ben bir tavsiye üzerine adetin 3.günü soğan haşlayıp rahmime aldım
rahmi temizliyormuş bu işlem bunu yaparak hamile kalanlar var etrafımda
4 gün her gece uyumadan önce tekrarladım bunu sabaha kadar kalıyor öylece
neyse adetin 3. günü gece uyguladım
4. günü sabah iş yerine gelir gelmez sancıdan kıvrandım ve tuvalete zor attım kendimi yoğun bir adet gördüm resmen boşaldı içim
devam ediyorum bunu yapmaya hala adetimide uzattı bu işlem ben faydasını gördüğüme inanıyorum inşallahta öyledir.
soğan suyunuda sabahları içiyorum ama akşamları arada kaçırıyorum işte
inşallah bu ay olur bebeklerimiz
amiiinnnnnnnn canımGünaydın bu mübarek cuma gününde Allah hepinizin gobisine bebis versin o uyumadiginda sizinde gozunuze uyku girmesin hrrseyden cok onu sevin oyle tatli oyle tatli olsun ki yemelere doyamayin emi . Minicik popisini temizleyin tirnaklarini kesmek icin uyumasini bekleyin bol bol sutunuz olsunda gogus pedinden tassin emi hepinize beddua ettim var mi itirazi olan . Allahim bedfua doner derler banada donsun bu beddua geriye
günaydıııııııııın bayanlarufffffffff bugün doktora gitcez eşimle. doktor eşimden spoş testi istedi. bakalım ne çıkacaak. kızlar dua edin noluuur kötü bişey çıkmasın. bol bol çıksın hatta
ben kimseye önermiyorum zatencok pardon ama ben cok karsııyım bu tarz seylere öyle olsa doktorlarda en basitinden ve doğalından onu önerirdi ama vajinaya değil soğan cok pardon su bile fazla içe gelmemesi gerekiyor direk oradaki hem ph değeri hem asit degerleri değişiyor
cok riskli sen belki iltahap vs çözüldü sanıyorsun belki mikrop vb kaptırıyorsun
diğer arkadaşlarada önerim lütfen böyle şeyler denemeyin
aman ya ohh çok şükür çok sevindim inşallah tutar bu ay bebişinSılacım herşey yolunda kist mist hiçbir olumsuzluk yok yumurtlamışsın döllenmesini beklicez dedi inşallah bu ay tutar canım
Kiz 38s nerelerdesin bakiim hic gorunmuodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?