- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
senin taşınman şart oldu güzelim:18::18::18::18:
bencede tam zamanını bulmuşlar valla:26::26: neyse sen yinede kendini fazla yormamaya çalış olur mu tatlım çok sağol inşallahpeh birde misafirlerim geldi 3 gun bendeler tam zamanlamacanım yeni evin ayrıca hayırlı olsun size bebiş getirsin inşallah :)
valla eşimde çok istiyo ama istediğim gibi bi ev bulamadım..evlere bakıyorum benim evim o evlerin yanında saray..çokda pahalı bişey alamayız zaten bu evin kredisi daha devam ediyo..arabayı satalım dicem ama bebek geliyo..yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal şaşırdık iyice bizde..
bencede tam zamanını bulmuşlar valla:26::26: neyse sen yinede kendini fazla yormamaya çalış olur mu tatlım çok sağol inşallah
hmm anladım bebeğim ya tek ordan çıkında gerisi gelir... olmazsa bu evi satarsınız veya kiraya verirsiniz.. yeter ki komşularınız iyi olsun.. senin kafan rahat olsun o yeterli.. inşallah en kısa zamanda bu işi halledersiniz
merhaba benim değerim de 57.49 bende dün öğrendim senin gibi sevinemedim adet tarihim 20 si lekelenme şeklinde 24. ü yoğun oldum:18:
bakalım artık kuzum nasipse taşınırız :)
ee baktırdınmı bugun kan tahliline doktora gitseydin bence allah allah ilginç olmuş ya değerin düşerek seyretmesi lazım
temmuzun 20 si demek istedim ben gecen ay 20 sinde oldum
hatunlar ne yemek var bakıyım akşama..yemek yapmak değilde adını koymak çok zor :S
Off bende on düşünüyorum şimdi ütü yaptım bitti.sirada yemek derdi :44:
benim çamaşır sepetide kocaman bi dağ oldu..3-4 makina çamaşır oldu ama hiç canım ütü yapmak istemiyo..bi evi süpürdüm yoruldum..camlarım perdelerim çok pis..onları ben asıp taksam cam silsem olmaz demi:S
Sen yika eşin assin akşam :)
o zaman camı silmem lazım..eşim kızar mı ki acaba :S
Camida silsinişi ne yapsin cnm.keske n bebis bekliyosun sen yapma sakın. ....
sılammmm canımm yeni evin hayırlı olsunn..bu evde boş bebişler doğur inşşşş
offf ben doğumdan çok korkuyorum yaa :S
offf ben doğumdan çok korkuyorum yaa :S
bendeee ama ben en çok doktoruma ve hemşirelere acıyorum elimden çekecekleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?