- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
slm kızlar.nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım:) benimde doktor kontrolum vardı bugün gittim geldim bebeğimde problem yok allaha şükür ama eşi aşağıdaymış biraz internetten baktım 5 6 aydan sonra düzelebiliyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
mrb arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevineceğim sorum şu adetime 3 gün var dünden beri karnımın alt tarafı çok feci derecede ağrıyor ne yapacağımı bilemedim
mrb arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevineceğim sorum şu adetime 3 gün var dünden beri karnımın alt tarafı çok feci derecede ağrıyor ne yapacağımı bilemedim
o ağrı nasıl bi ağrı peki tatlım?
ya birdenbire bir vuruyor sancısı biraz zaman geçince tekrar başlıyor nefesmi kesiyor sanki
Ins.tatlim....23 yasindayim.sen?
kızlar sizler burda evlerinizi paylaştınız mı :)
bende 23 yaşındayım bende bende bende :)
çok özel değilse düğününüz nerde oldu kuzum :)
Yoo o nasıl oluyor?
evin resmi çekip konu açıp paylaşılıyo kuzum..
Ankarada olmadi cnm benimki.ben ankarali değilim
bendeki ağrı da sanki böyle kasığıma bıçak saplanıyor gibi bıçak kesiyo gibiydide ondan sordum canm..
Himmm anladım. Sen yaptinmi tatlim
evin resmi çekip konu açıp paylaşılıyo kuzum..
evt benimkide öyle hamile olabilirim diye düşündüm ama bilmiyorum ümitlenmek istemyorm sen hamile misin canım?
canım paylaşmak istersen özel bi albüm yaparsın sadece arkadaşlarının görebileceği veya herkese açık bi albüm yaparsın oraya atarsın.. illa konu açmana gerek yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?