- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
korkma hayır dile öyle iste :) eminim güzel haberlerle döneceksin inşaAllah
değerlerinin ilkine göre iyi bir şekilde yükseldiğini söylemişsn okumuştum öyle de güzel haberler alman duasıyla :)
gitmeden hazırlayabildiğini hazırlarsın kalanınıda gelince
sonra olanla yetişenle Allah ne verdiyse yersiniz.. oradan vereceğin güzel haberler açlıklarını unutturur bence onlara :)
oh ne güzel :))
hadi o zaman dikkatli ol yorma kendinide bebişinide :)
Sinem yine mi ev supuruyon kiztitizlikte son nokta halilar eskidi kiz sana kolay gelsin. Kizlar giremiyorum yine kotam doldu cepten gureiyorum eve gidince ojuycam artik ne kaynatmissiniz opuldunuz
iyi akşamlar fıstıklar
ayy napayım canım yaa benm saçım eşimin saçı çok dökülüyo..ayrıca eşim çok yoğun çalışıyo ayakları çok terliyo çorabı bi çıkarıyo canı sağolsun hem pamuk pamuk çorap oluyo yerler halılar
ben cepten girince hiç bişey anlamıyorum sanırım benim telefon çok ii değil ondan :)
Kızlar ya bende camasır falan attım abarttım temızlıgı misafirler vardı sımdı belim kopuyoresımde kızdı neden yapıosun dıye karnım agrımıo ama şiş neden acaba bu boylemi olCak kime sorsam 3 ay dıkkat edıceksın dıyo
Allah kolaylik versin canim en agir isci kendi isinin patronudur sizin kendi dukkaninizdi demi :26: canim cok yorma ama bebisi su sipsaklar varya onlardan al en azindan haftada bi kez buyuk supurge acarsin ilk dort ay cok onemli
Kızlar ya bende camasır falan attım abarttım temızlıgı misafirler vardı sımdı belim kopuyoresımde kızdı neden yapıosun dıye karnım agrımıo ama şiş neden acaba bu boylemi olCak kime sorsam 3 ay dıkkat edıceksın dıyo
Aaa ben birazcik abartiym ev isini misafiri falan belim tutuluyor dayanamiyorum gece uyutmuyor o derece.umarim gecer ilerleyen zamanlarda
yahu herkes bana kızıyo bende size kızayım bari..neden acımıyosunuz hem kendinize hem bebişe arkadaşlar yaa..
Kendimi daha adapte edemedim hamilelige sabah kusmalarim olmasa hic bilmicem hamile oldugumu
benim ne bunda ne de öncekinde hiç kusmalarım olmadı..mide bulantılarım çok fazla ama hiç kusma yok.çok şükür..
ben hemen hamileliğe adepte oluyorum valla :)
Benim bunyem zayif biraz hamileligimin ilk belirtisi bayilmamdi zaten :) peki annelik duygularin falan geldi mi hepsi bende olmadi daha ole sorun bende mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?