Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma hayır dile öyle iste :) eminim güzel haberlerle döneceksin inşaAllah

değerlerinin ilkine göre iyi bir şekilde yükseldiğini söylemişsn okumuştum öyle de güzel haberler alman duasıyla :)

evet canım öyle:) yarın hem annemler yazlıktan geliyo hem randevu biraz biraz aksilik oldu ama..yarın yemeğe alayım diye düşünüyorum ama hepsi nasıl yetişecek bilemedim :)

gitmeden hazırlayabildiğini hazırlarsın kalanınıda gelince

sonra olanla yetişenle Allah ne verdiyse yersiniz.. oradan vereceğin güzel haberler açlıklarını unutturur bence onlara :)

gitmeden hazırlayabildiğini hazırlarsın kalanınıda gelince

sonra olanla yetişenle Allah ne verdiyse yersiniz.. oradan vereceğin güzel haberler açlıklarını unutturur bence onlara :)

sağolsun kayınvalidem bende hazırlar yemeğe alırım annenleri dedi ama bakalım artık hele bi yarın olsunda :)
ben yarına hazrlık yapayım bi evi süpüreyim :)

Sinem yine mi ev supuruyon kiz titizlikte son nokta halilar eskidi kiz sana kolay gelsin. Kizlar giremiyorum yine kotam doldu cepten gureiyorum eve gidince ojuycam artik ne kaynatmissiniz opuldunuz

Sinem yine mi ev supuruyon kiz titizlikte son nokta halilar eskidi kiz sana kolay gelsin. Kizlar giremiyorum yine kotam doldu cepten gureiyorum eve gidince ojuycam artik ne kaynatmissiniz opuldunuz

ayy napayım canım yaa benm saçım eşimin saçı çok dökülüyo..ayrıca eşim çok yoğun çalışıyo ayakları çok terliyo çorabı bi çıkarıyo canı sağolsun hem pamuk pamuk çorap oluyo yerler halılar
ben cepten girince hiç bişey anlamıyorum sanırım benim telefon çok ii değil ondan :)

Allah kolaylik versin canim en agir isci kendi isinin patronudur sizin kendi dukkaninizdi demi :26: canim cok yorma ama bebisi su sipsaklar varya onlardan al en azindan haftada bi kez buyuk supurge acarsin ilk dort ay cok onemli

Kızlar ya bende camasır falan attım abarttım temızlıgı misafirler vardı sımdı belim kopuyor esımde kızdı neden yapıosun dıye karnım agrımıo ama şiş neden acaba bu boylemi olCak kime sorsam 3 ay dıkkat edıceksın dıyo

Aaa ben birazcik abartiym ev isini misafiri falan belim tutuluyor dayanamiyorum gece uyutmuyor o derece.umarim gecer ilerleyen zamanlarda

Allah kolaylik versin canim en agir isci kendi isinin patronudur sizin kendi dukkaninizdi demi :26: canim cok yorma ama bebisi su sipsaklar varya onlardan al en azindan haftada bi kez buyuk supurge acarsin ilk dort ay cok onemli

evet canm kendi dükkanımız..bakalım yarın doktora gidicez doktor ne diyecek acaba :S

ee yavrum neden yaptın yaaa eşinden yardım isteseydin keşke :S yarın hiç bi iş yapmak yok şimdide yat uzan dinlen bakıyım..

Kendimi daha adapte edemedim hamilelige sabah kusmalarim olmasa hic bilmicem hamile oldugumu

benim ne bunda ne de öncekinde hiç kusmalarım olmadı..mide bulantılarım çok fazla ama hiç kusma yok.çok şükür..
ben hemen hamileliğe adepte oluyorum valla :)

benim ne bunda ne de öncekinde hiç kusmalarım olmadı..mide bulantılarım çok fazla ama hiç kusma yok.çok şükür..
ben hemen hamileliğe adepte oluyorum valla :)

Benim bunyem zayif biraz hamileligimin ilk belirtisi bayilmamdi zaten :) peki annelik duygularin falan geldi mi hepsi bende olmadi daha ole sorun bende mi acaba

Benim bunyem zayif biraz hamileligimin ilk belirtisi bayilmamdi zaten :) peki annelik duygularin falan geldi mi hepsi bende olmadi daha ole sorun bende mi acaba

hımm bende bayılma falan olmadı hiç ama baş dönmeleri falan var tabi ki..benim bebiş senden daha küçük..henüz olmaması çok normal bence ilerleyen zamanlarda annelik duyguların depreşir merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…