• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sizdede oluyormu

sırf hayal kırıklığına uğramamak için o testi yapmıyorum bu zamana kadar hiç yapmadım

7-8 aydır yani

hoş birşey kaybetmedim her ay kırmızılar çok gecikmeden geldiği için .. test yapmamam isabet olmuş ama

yinede insan meraklanıyor..

birde testi sabah mı yapmak mantıklı yoksa her an yapılabilirmi?
canım eğer erken dönemde test yapacaksan sabah olursa sonuç daha iyi çıkıyor eğer adetin geçerse her hangi bir saatte yapabilirsin:40:

anne sevilmezmi taş olurlar taş :)) ben o olaydan çok korkuyorum onun için öyle bişey yaşıycaksam hiç hamile olmayım dyorum

öyle düşünme canım benim veren allah alan allah biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbime kalmış...inan kısa sürede olsa o duyguyu yaşamak çok güzel:16:

şöyle birkaç gün geçsin 4-5 gün bakalım yapabilirim .. negatif çıkacağını düşünmek beni daha çıkmadan üzüyor

halbuki kendimi sürekli telkin ederim acelem yok Rabbim ne zaman kısmet ederse diye

ama ne bileyim .. ay ortasında sıkıntı yok düşünmüyorum hiç

regl dönemi yaklaşınca benim antenler uyanıyor hemen

gün saymaya kendimi dinlemeye başlıyrum belirtim varmı diye :)

7-8 aydır canım korunmuyoruz ama kk da ki teknik ve yöntemleri 4-5 aydır deniyoruz daha

ondan önce yumurtalama günlerine göre birşey yapmıyorduk hiç yada hemen duşa felan giriyordum yada lavobaya

özel bi çabamız yoktu hamile kalmam için :)

olur canım sıkma canını kafaya takmamak gerekiyor ama bunu ben beceremiyorum:9::9:

Back
X