- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ohhoooo sen hemen salmışsın kendini..şöyle bi silkelen bitanem bu kadar negatif olma..o yanma sadece iltihapta mı oluyo ki acaba canım yaa :S
silik çizgi görüp de hamile olmayan hiç görmedim inşallah sende onlardan olursun cnm amin :)
Tatlim genelde iltihap yada enfeksiyonda oluyor insallah gribin etkisidir usutmeye gelmiyorum ya hemen cikiyi oysa gunde uc lt su iciyorum. Umutsuzluk degil canik bu ayda olmayacak biliyorum normalde olmadi usuttum hic olmaz
Aryaarel vanim ins gorursun mercimegini
Bukii sagol canim sende kocani bakima al sana bulasmadsn iyilessin
of yaaaa kızlar dayanamıyorum bugün idrar testi yapıyımmı(
of yaaaa kızlar dayanamıyorum bugün idrar testi yapıyımmı(
adet günün geçti mi canım?
senin bat ne zamandı canım?
doğru söylüyorsun canım işte ben çok evhamlı birisi olduğum için hep şüpheyle bakıyorum..sen keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun?
Incitanen sagol canim. Bence git bi tip merkezine sadece kan baktircan catlardim ben meraktan
bilmiyorumkidemiştimya bi 28 günde oluyo bi 30 bi 31. bugün 31.gün
canım cok gecmiş olsun hemen iyileş inşallah da muhabbet yarım kalmasın :)
erken gebelik testin varsa cıkabiliyor :)
ah dur daha o ne evhamlar oluyor 3 kere kan testi yaptırdımsaykoya bağlamıstım :)))
bugun gidiyorum canım saat 14 de hayırlısı ile rabbim görmeyi nasip etsin inşallah
ah dur daha o ne evhamlar oluyor 3 kere kan testi yaptırdımsaykoya bağlamıstım :)))
bugun gidiyorum canım saat 14 de hayırlısı ile rabbim görmeyi nasip etsin inşallah
bilmiyorumkidemiştimya bi 28 günde oluyo bi 30 bi 31. bugün 31.gün
canım senin bat ne zamandı?benim 12gün geçtikten sonra kese görünmüştü..bakalımm salı tekrar gidicez
yok maalesef normal testlerden var birde bunu harcarsam bidaha test almaya zor giderim çok uzakta çünkü
canım 24 agustos du 7 yada 8 gün gecti henüz bilmem ne görünür birde karından baktıracagım gorunmezsede bu surecte kan tahlili ve bilgi almıs olurum kramp ve diş sızlamamıda sorarım
hmm hmm anladım canm..o zaman kese görünebilr tatlım..aa evet yaa o diş sızlamasınn hamilelikle alakası varmı ki acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?