- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
o dereceydi yanii((
umarım benim olmaz ya midem çok hassastır çünkü korkuyorum valla
malesef tatlım..ya çıkarsam rahatlıcam ama kuru kuruya bi mide bulantısı..
ama olsun katlanırım:) bu sefer Allah'ım kucağımıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip eder inşallah :)
nerde senin kayınvalide :))
afyon da canım baya uzaklarda yani :))
bizim burdan 3saat :)
sen ankaradaydım dimi :))) istanbuldan uzak ya aman iyiki de uzak ihiiihhi
günaydın kızlarrrben bu sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı anlamadım bu işten:44::44:
ayyy canım çok sevindim kimle burdan kimle konuşsam 2 günde hamiş haberini aldım :)) hemen kan tahlili yaptır ohhh gelsin bebişlerrr
Teşekkür ederim canm benm ama daha belli değil ki yarın kan testi yapacağım o zaman öğreniriz sonucu..ere sende var mı bir gelişme
ayyy canım çok sevindim kimle burdan kimle konuşsam 2 günde hamiş haberini aldım :)) hemen kan tahlili yaptır ohhh gelsin bebişlerrr
yok canım beklemedeyim p.tesiye kadar bekliycem.silikte olsa çıkmış o bile bi ümit yani :)
Kizlar yatak dosek hastayim bu mevsimde kocisten bulasti o bi gunde iyilesti ben surunuyorum tamda yumos zamanim geliyo insallah iyilesirimincitanem hayirli olsun canim silikte pozitiftir tatlim insallah kucagina almayi nasip eder rabbim. Bu arada gecmisi okuyamadim varsa guzel hsberler ozet gecin kizlar bana :)
Kizlar yatak dosek hastayim bu mevsimde kocisten bulasti o bi gunde iyilesti ben surunuyorum tamda yumos zamanim geliyo insallah iyilesirimincitanem hayirli olsun canim silikte pozitiftir tatlim insallah kucagina almayi nasip eder rabbim. Bu arada gecmisi okuyamadim varsa guzel hsberler ozet gecin kizlar bana :)
geçmiş olsun canım yaaadikkat et kendine tamam mı bugün hasteneye gideceğim canm dua edin lütfen...
günaydın canım ne zaman gidiyosun hastaneye?
günaydın taze anne:)birazdan gideceğim canım
ayyyy çokk heyecanlı :) hemen gitt hemennn koş koş :)
güzel haberlerle gel emi
evet ankaradayım canm..niye öyle dedin iyi değilmi aranız :)
çookk titreyerek gidiyorum oooffff çok korkuyorum:18::18:inş güzel haberlerle dönerim canm ya
ayyyy çokk heyecanlı :) hemen gitt hemennn koş koş :)
güzel haberlerle gel emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?