Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnş canım yaa ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok Allah'tan bu topik var da en azından sakinleşiyoruz..inş hamiş olduğumuz günleri de görürüz:)))

Hamişler hava serinledi corap giymeyi unutmayın ben ki kışın bile giymem ama bebiş için şimdiden evde dahil giyiyorum :))))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.pko luyum bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım.iğneden sonra 8. günüm heyecanla bekliyorum sonucu :)

merhaba kızlar ben bata 4 gün vardı dün test yaptım testde ikinci çizgiyi gördüim ama belli belirsiz sonra gittim bir test daha aldım sabah kalktım onunla bir daha yaptım bu sefer çizgi biraz daha belirgin bakalım son 3 gün ne olucak sabah 6 da kalktım nasıl midem bulanıyor alt karın ağrım hala sürüyor bakalım ne çıkıcak çok merak ediyorum

canım benimmm çok sevindim hayırlı olsun şimdiden:)
bende bekliyorum.bat dündü,hala gelen yok

canım benimmm çok sevindim hayırlı olsun şimdiden:)
bende bekliyorum.bat dündü,hala gelen yok

canım çok ümitlenmek istemiyorum ama bu akıntılarım ve mide bulantılarım kafamı karıştırıyor inşallah hamileyizdir be canım bu ay bizim ayımız olsun inşallahhh

çizgi gün gün netleşiyorsa vardır büyük ihtimal kızımda banada aynısı olmuştu inşallah bebişin seninledir

canım çok ümitlenmek istemiyorum ama bu akıntılarım ve mide bulantılarım kafamı karıştırıyor inşallah hamileyizdir be canım bu ay bizim ayımız olsun inşallahhh

amin canım.hakkımızda hayırlısı.
benim dün adet günümde cok acık pembe renkli bi akıntım oldu.
dedim tamam olucam ben birazdan patlıycak.ama hiçbişi olmadı.
bugünde minik minik kahverengiye dönük bi akıntı var,bakalım bekliyorum

dayanamadım test yaptım azönce ve negatif çıktı çok üzgünüm acaba erkenmi yaptım diye düşünüyorum bide başta tek çizgi çıktı biraz bekledikten sonra ikinci kısımdada çizgi gibi bişey çıktı böyle leke gibi ne olduğunu anlayamadım acaba bozukmuydu test kızlar

aaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim canm benim hadi bakalım hayırlısı :) yaşasııınnn yaşasııınnn bi bebiş daha geliyo :)
hayırlı olsun canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…