• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum ben ilk hamileliğimden önce mide bulantısı bel ve şiddetli kasık ağrısını 3 gün çektikten sonra acillik oldum artık dizlerimi tırmalıyodumm..ben hamileyim sanmıştım bulantı ve bel kasık ağrısı olduğu için..ama doktor kum döktüğümü söyledi..umarım sende öyle bişey yoktur..

okadar degil güzelim daha çok adet başlangıcını andırıyor

hamile arkadaşlara sorabilirmiyiz sol kasık ağrısı cektilerimi bence sol kasık ağrısı bu kadar şiddetliyse her an adet olacaksın bende olacam

aaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim canm benim hadi bakalım hayırlısı :) yaşasııınnn yaşasııınnn bi bebiş daha geliyo :)
hayırlı olsun canım benm ;)

$IMG_0344.webp bak canım fotosunu çektim ama ümitlenmek istemiyorum BATA 3 GÜN KALA

Son düzenleme:
hamile arkadaşlara sorabilirmiyiz sol kasık ağrısı cektilerimi bence sol kasık ağrısı bu kadar şiddetliyse her an adet olacaksın bende olacam

benim kasıklarım çok hafif ağrıyodu bi sağ bi sol :) ama bildiğim bişey var her an adet olabilirmiş gibi hissediyorum hala kendimi :52::52::52:
ilk başlarda adet belirtileri gibi oluyo çünkü..

Back
X